Sziasztok!
Marcsi (44)-ről egy kis infó: Láttam új a városban, és jó nagy dudái is vannak, csinos a képeken, így meglátogattam. Egyeztetés könnyen ment, víztorony környékén "rendel", ott ahol igen sokan megfordultak már, és megfordulnak rotációban a mai napig.. :) ***moderálva*** a felesért. Hát mit mondjak.. Hozzáálása miatt ***moderálva***! Testre olyan, mint a képeken, szilikonos cickók, csinos hátsó, korának megfelelő állapotban van! :) De amolyan "PF"-es stílus! Nincs ráállva a lassabb, érzékibb tempóra, inkább a kemény szex híve, így aki ilyet keres, annak tökéletes választás, adja a ribis feelinget! :D Csak 2 pózt szeretett velem, lovaglás csak háttal, és nem nagyon szereti, ha a cickóit birizgálják.. És úgy vettem észre, hogy ha már belejött a dologba, akkor a saját kielégülése még talán fontosabb, mint az ügyfél kívánságai. Elég távolságtartó elsőre, bár a végére talán közvetlenebb lett kicsit...
Végkövetkeztetés: a teste miatt megéri meglátogatni, és aki a PF-et keres, de a hozzá(d) állása 3-as alá...