A közelmúltban sikerült ismét eljutnom Zsuzsához. (A másik két kiszemeltem egyelőre még nincs itt, vagy nem elérhető.) Előző alkalomhoz képest még jobban nézett ki. Mondtam is neki, hogy így sokkal jobban tetszik. :)
Ismét gyors zuhi, majd bújtam mellé az ágyra. Hagytam érvényesülni a nyelvtudását, majd viszonoztam is. Nagyon jó volt, szóltam is végül, hogy váltsunk pózt vagy úgy maradok. Hátulról kezdtük az aktust, de aztán úgy döntöttem, hogy így is nyomom végig. Hagytam, hadd tekerje a csípőjét, élveztem a látványt is. Hamarabb kivégzett, mint előző találkozásunkkor, de jobban is éreztem magam. :) Idő lett volna még egy gyors második menetre, de rendesen kezelésbe vette az ezredest, így hát elbeszélgettük az időt (meglepően kellemesen).
Az elszámolnivalónál volt egy kis félreértés, a szokásos összeggel készültem csupán, ő pedig telefonban nem szólt hogy eggyel több rózsaszálnak jobban örülne. Elnézést is kért, hogy elfelejtett szólni. Megegyeztünk, következő alkalommal bepótolom.
Továbbra is ajánlom, akinek bejönnek a vékony, feszes gazella-testű hölgyek, kár kihagynia!