KOSZI
KOSZI
*** moderálva ***
attol függ mit vársz,40 éves, a képek kicsit ki vannak szinezve, de nagyjából a valóság,
ért a férfiakhoz, nem vitás. A bejönnek az idősebb nők, nem fogsz csalódni.
A 30 es felettiek nagyon bejonnek. Nagy csodat nem varok senkitol termeszetesen, csak jol tudjon sz*pni, ne legyen nyafizas, lehessen megfogni rajta a dolgokat. Lehessen vele 2 mondatot azert ertelmesen beszelni. Sok fiatalabbol ez hianyzik szerintem, ezert kedvelem a kozep/idosebb korosztalyt.
Akkor Angelina kilőve pedig most akartam menni hozzá de ilyen előzmények után már kiesik
:-( akkor Dórika lesz akit meglátogatok teloban kedves volt remélem előben is az, de Dior is ott van a kívánság listán;-)
hello
tudtok olyan csajt ajánlani, aki fiatal, nem molett és még szolgáltatni is tud?
Most aktívak közül Annánál és Raminál voltam már, mindkettő nagyon tetszett, újabbra vágynék :)
jöhet privátban is.
Kösz előre is!
köszi szépen, megfogadom
Sziasztok,
Az apróban hirdető Petra nevű hölgyről szeretnék információt. Már régóta szeretném meglátogatni, de nem találtam róla se pozitív se negatív véleményt.
Válaszokat előre is köszönöm (privátba is jöhet.)
Nállam a záhonyi és a madai csaj a nyerö. Bombák .
Esetleg valaki tudni még tutibb csajokat ajánlani. ? Megköszönném
Hozzáállás ked minőség ilyenek :)
Nekem igazábol nem tetszik a VL ebben az új köntösben :( vagy legalább is egyenlőre ,nehezen igazodom el rajta ! A másik hogy nincs chat ( remélhetőleg egyenlőre) mivel én szívesen használtam a chatet mert ott nem moderáltak semmit ki, szabadon irhattam amit akartam :) wjdks mielőtt töröltetted magad annyit írhatál volna privátba, hogy "viszlát" :(
Meláni-t nagyon de nagyon nem ajanlom senkinek se ! kritikan aluli amit muvel!
Én is rendszeres látogatója lennék, de Mátészalkára biztos nem megyek el.
Szombaton nyiregyházán leszek. Szoval itt a lehetöseg .. Használd ki.
Rendben. Hívni foglak!
Hánytól-hányig leszel elérhető?
A Záhonyi lány szerintem elhagyta szép hazánkat, emlitette, hogy nyaralás után egy időre megpróbálja külhonba :) aztán ,hogy sikerült-e neki az elhatározása vagy sem,azt nem tudom száz százalékra de hirdetését nem látom mostanában ! Reméljük visszatér azért.......
... nem új, csak más néven újraregisztrálhatott. Az utolsó előtti képre emlékszem, hogy már láttam, de nem jut eszembe, hogy kinél.
Talan Anita neven futott ( bar nekem nagyon hasonlit egy ismerosomre, akit Anitanak hivnak, lehet emiatt ragadt meg ez a nev bennem :) ) A het elejen en is lattam par kepet masik nevvel, amit ugye en sem tudok pontosan :))
Amina volt az előző neve :)
Jessica 33: korrekt és rugalmas egyeztetés, feszes test,sejmes bőr, szép formás cickók és fenék.
jó francia. ajánlott
Jessica 19: egyezettünk, de a helyszínre érkezéskor, rozsaszál és lány változást adott elő. Leléptem gyorsan.