szia,
nem értem, hogy a jobb oldalon lévő keresőt miért is nem lehet használni...? Nem egy user írt már róla...
De most jó kedvemben vagyok, ezért leirom hétfői látogatásomat Anna28-nál
Egyeztetés: gyorsan ment. Igaz én már sokadjára jártam nála, és a megbeszélteknek megfelelően, ha nem érem el, akkor ő visszajelez, amikor alkalmas beszélnie.
Helyszín: lassan ő is költöző madár lesz, mivel a fél éven belül ez már a harmadik helyszín, ahol van - igaz ő a városon belül költözik :). A közgáz suli közelében egy 4 emeletes házban van, volt már jobb lakásban is, de én nem ezért megyek hozzá.
Kinézet: mint a képeken. vékony, félhosszú szőkésbarna aranyos teremtés. Kis, formás cickókkal - minden alkalommal megcsodálom ;) A tejcsárdát kedvelőknek csalódás lesz.
Hozzáállás: rugalmas, keresi a vendég kedvét, - vagyis, hogy a vendég kiel.gülten távozzon :)
Előadás: normál sz.xuális kultúra keretében mindenben benne van, NF viszont extra. Igazodik, de szeret vadócabb lenni. Alapvetően BF hangulatban jellemzi, szereti, ha őt is kényeztetik. Első alkalmaknál tapasztaltam egy kis színészetet, ámbár ez lehetett még egy lámpaláz is, mert ez még akkor volt amikor ezt a szakmát elkezdte. Mostanság abszólut nem tapasztalok ilyet. De ez lehet, hogy vendégtől is függ.
Összhatás: Nyh-n nálam a TOP-k TOP-ja. Gyöngyszem, és mint más is írta: csak olyanoknak, akik úriemberként tudnak viselkedni!
De mint mindig, most is jelzem, hogy ez az én szubjektív benyomásom.
üdv és derűs napokat