sziasztok, itt a Zara-s vita közepette, ha már megígértem, . . . szóval ma felkerestem Zara25-to
Egyeztetés: gyorsan sikerült. 15 perc múlva beszéltük meg. Sajnos pont belefutottam egy traktoros lassításba, így ismételten hívtam, hogy mennyire próblémás, ha késve érkezek. Mivel utánam még nem egyeztetett vendéget, ezért nem volt gond, így folytattam az utam. - Nem szép dolog a késés, de bármikor megtörténhet. Én úgy vettem észre, ha jelezzük, akkor annak inkább örülnek, és jobban elnézik, mintha csak bunkó módon késve beállítunk. Ennek egyszerű magyarázata van: előbbi esetben érzik, hogy emberszámba veszik őket, utóbbi esetben árúként gondolkoznak. Ez teljesen meghatározhatja a hozzáállásukat a vendéghez.
Helyszín: piac közelében ismert helyszín, aki volt már, annak nem kell bemutatni.
Kinézet: nincs mit ragozni. Az a lány nyit ajtót, aki a képeken van, semmi eltérés. a retusált képek is inkább művészibbé teszik a képet, mint hogy mást mutatna a hölgy valóságáról.
Hozzáállás: én olyan napját fogtam ki, amikor kifejezetten kereste a vendég kedvét, hogy kiel.gülve távozzak. Előre megbeszélve egy félidőt vállaltam, de menetközben hosszabításban állapodtunk meg - szerencsérey utánam még üres volt az ideje.
Előadás: itt is inkább p.rno feelinget tapasztaltam, extra a csók, amit szerintem érdemes kérni, mert bemelegítésnél határozottan a véráramlás iránya a faj fenntartási ösztönök felébredése felé tolódik el. Szereti, ha kényeztetik, ámbár szerintem van rajta egy kis plusz színészi munka is, inkább azért, hogy az ember fia jobban felizguljon. Legalább is nekem fontos, akár színészi, akár igazi ez. Ezt inkább pozítivumként írtam, nehogy félreértelmezze valaki azt, amit nem kell.
Összhatás: megbízható, nincs lenyúlás (ámbár én nem is szoktam erre lehetőséget adni), és legalább egyszer érdemes minden ember fiának felkeresni.
üdv és derűs napokat
Adél -ról volt már egy beszámoló, de ettől függetlenül érdekelne, hogy esetleg másnak volt-e tapasztalata vele? Esetleg Sejla -ról valakinek információja van? Ne tartsátok vissza! 1-2 plusz információ birtokában könnyebb lenne döntenem...