Ez tuti?Rami vékonyabb volt és tetkói is voltak.Bár hallottam már hizásról és retusról is:))
Ez tuti?Rami vékonyabb volt és tetkói is voltak.Bár hallottam már hizásról és retusról is:))
Vivike is jöhetett volna inkább vissza Nyíregyre mint , hogy Zalaegerszegre ment :( ő egy igazán dákóra termett menyecske :) megérne újra egy patront ha vissza jön majd :)
Tuti, sarkon fodultam.
Sziasztok! Fősulis tanulmányaim révén, régóta látogatom a hölgyeket, de még sohasem őrlődtem ily módon, mint most! Nagyon tettszik a jelenlegi felhozatal szebben fogalmazva,/hölgy garnitúra/.:) Nem igazán szeretném kő-papír-olló útján kiválasztani azt a szerencsést,akit a héten meglátogatnék ,elsődlegesen az őstagok ajánlását kérném, melyik favorit hölgyet/hölgyeket ajánlja egy órás vadóckodásra/ virgonckodásra, aki meg is éri a p*nzét :) Akár privátban is várom a válaszadást. További szép estét kívánok! :)
Szivesen várlak máskor is ! Puszi Zara24
Sziasztok
Átutazó Virág 33-ról van valakinek infója? Volt valaki nála? Érdemes-e eljutni hozzá míg itt van?
Anita 27 még akit kiszemeltem, róla is jöhetnek infók!
Köszönöm előre is!
Ezeket a "kit ajánlanátok" kéréseket lehetne esetleg kis konkrétiumokkal is ellátni?
Pl vékony/átlagos/molett testalakatú hölgyek jönnek számításba. Kis vagy nagy mell jön be neked. Vagy az is támpont, hogy b.szni akarsz vagy sz.retkezni (na jó írhatnám úgy is p.rno vagy barátnős feeling - valaki írja mindkettőt magáról, de többségében az egyiket magára erőszakolja - na jó, van olyan aki mindkettőt tudja).
Remélem érthető a felvetés?! Szerintem hamarabb érkezne válasz. Addig sokan úgy vannak, hogy a fórumban azért vannak a hozzászólások, hogy a kereső mezőt is használja, aki érdeklődik.
üdv és derűs napokat
Tegnap beszéltem a Daniellával, hamarosan fog dolgozni ujra ! :) Azt hiszem egy jó pár vendég szívesen látná újra Nyíregyen ha visszatérne ! Mert szerintem ő a legjobbak között van !
A napokba meglátogattam a Lara 25 csajszit :D Privibe leirom az infot akit érdekell annak ;)
Miért priviben? Annyira rossz, vagy annyira jó? Engem érdekelne.
Nehéz lenne olyan beszámolót írnom ami a szerkesztôsêg által kiadott fórum szabályzatát betartsam :) az meg, hogy utánna kimoderálják mert nem maradtam a furom szabályzatán belül, akkor meg feleslegesen írogattam :) igy leírom privibe ott írhatok ,nem kell lefinomitani a beszámolót :)
Keresgélésen közepedte az egyik apro oldalon belefutottam egy főiskolás leányzóba, aki igencsak magasra teszi a mércét *** moderálva *** kér egy alkalomra! Szerintetek? Azért oké, hogy nem hivatásból űzi de azért vannak határok. A vicc, hogy facen csak simán Ráírtam egy lányra és kiderült a két személy ugyan az! :-)
A fekete haju csaj? Aki ezer rózsaszálat kér? Es nem a mi, hanem az eu rózsanemében? :D
staffi engem érdekel ! (Lara25)
Üdv, engem is édekelne Lara 25ről az infód!
Az Alexa 20 (Erika20) is átment Debrecenbe úgy látom! : Pedig jól tolta a franciát nagyon ! :)
Egy kis beszámoló:
Rami 19 nevezetü hölgynél jártam. Egy pici aranyos csaj nagyon jó testel! Kedves és nagyon érti a dolgát! Aki hozzá fog menni az nem bánja meg! A belvárosban van egy tiszta rendetett lakásban!
Aki érdekelne még az Lara 25! És Daniella! Tud e róla valaki valamit?
Jó keresgélést mindenkinek!
Igen! De most már ***moderálva***. Bem rossz macska de azért ez kicsit sokkkk!
Annyiért Playmatet kapsz :D
Sziasztok! Nyíregyházán a Kórház közelében tud valaki pár órára kiadó lakást?? Esetleg telefonszámot, vagy elérhetőséget?