Tisztelt gábor tomi!
A trollkodást... sajnos teljes egészében fogjuk a későbbiekben is moderálni, főleg, ha nem a megfelelő topicba írták :)
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt gábor tomi!
A trollkodást... sajnos teljes egészében fogjuk a későbbiekben is moderálni, főleg, ha nem a megfelelő topicba írták :)
Megértésüket megköszönve
VidékiLány Szerkesztősége
A múlt hétvégi portyámból Anikó lett,......... Hál Istennek!
Szóval beszámoló röviden: korrekt felvilágosítás, telefonos célra navigálás.
Belépek a baszodába: lenge öltözékben ott áll Anikó26: hogy a nemrég vetített sorozatból idézzek: Vénuszi korpusz!
Magas, jó mellek, szép nagy kerek popsi, karcsú derék, nőies formák. Mikor megláttam már akkor majdnem kitáraztam.
A "rózsaszálak" kicsit "többek", de kaphatna többet is, ugyanis: technikája profi, ha akarod irányíthatod, ha kell önjáró. Szenzációs...........
A "troll" az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog), azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja meg a témába vágó eszmecserét.
Sziasztok!
Mielőtt még beszámolót írnék szeretném megragadni az alkalmat és bocsánatot kérnék Klaudia21-től mert csütörtökön kb 20 perc késéssel szerettem volna meglátogatni...Remélem nem kerültem feketelistára nála :). (Csütörtök 3/4 4 körül kerestelek és azt mondtam h 20 perc alatt odaérek ami kb 40 perc lett, próbáltalak utána elérni de nem sikerült)
Tényleg sajnálom és ne haragudj!
Na a beszámolók:
Dia29...Hát én szabályosan szerelmes lettem belé!3szor is voltam nála ami nálam rekordnak számít mert eddig csak max 2szer voltam egyazon lánynál. Nekem nagyon bejött a csaj. Életem egyik legnagyobb orgazmusát éltem át vele...
Mindezek ellenére csütörtökön váltottam és több lányt felkerestem, egy felső kategóriás lányra vártam akik sokan dicsértek....pl:Anikó, vagy Daniella....Sajnos egyik sem jött össze de hál istennek sikerült elérnem Heni25-öt. Egy nagyon szép arcú, csinos, szép hosszú fekete hajú lány! Nem csont sovány, de teltnek sem nevezhető. Véleményem szerint pont úgy jó ahogy van. Nagyon kedves és korrekt! Aki barátnő feeling-re vágy az ne keressen tovább! á*ai nagyon korrektek és nagyon jól csinálja a dolgát...Tényleg olyan mintha a barátnőjével lenne az ember.
Mindkét hölgy nagyon ajánlott kategória!
Köszönöm a figyelmet!
Üdvözlettel: Petyr Baelish
Vártam helyett vágytam!
Bocsi srácok az el írásért.
Sziasztok!
Hát igen DIA29 nekem is nagyon bejön,meg Kriszta28 is!
Kár hogy nem dolgozik egyikőjük sem vasárnap én meg csak akkor érnék rá.
Ma meglàtogattam Rami 18 szolgàltatót, a telefonba nagyon aranyos,kedves hangja van. Szépen tàjékoztatott az àrakról,megbesztéltük egy óra hosszàt fogok akciozni! Hiába szépen elmondta merre kell mennem, mégis több szàz méterre parkoltam le mert nem talàltam a teret :) Rami ,fiatal csinos làny, szép arcu, pircing jól àll neki nagyon :) lehet vele beszélgetni, értelmes csajszi :) Amit megbeszéltünk minden ugy volt,nem nyafogott, kérdeztem milyen póz a kedvence,azt mondta mindegy neki az a lényeg,hogy amit én szeretek úgy lesz minden! Nekem bejött a műsor ,amit nyújtott! A lakàs és a fürdőszoba,nagyon szép, zavaró körülmény nem volt! Én még megyek hozzà! :)
Teljesen egyetértek Zsoloka véleményével Zarát illetően! Külsőre pár apróságot leszámítva (ami meg is lett említve) nagyon-nagyon szép lány! Bár tudom, hogy ezesetben itt m*nkáról beszélünk, de el is gondolkoztam azon, hogy mennyire csalóka dolog a külső! Itt van egy olyan csaj, aki külsőre álmaim nője, de a teljesítménye több mint illúzióromboló! Abszolút tudjuk le, rögtön kézbe veszi, rángatja, ráül, vergődik rajta, mint aki rekordot akar dönteni! Olyannak ajánlott aki nem nagyon tiszteli ezeket a lányokat, odamegy, na gyere kisanyám és egy félóráig reszel, "oszt jóvan!". Kár pedig ha egy Daniella hozzáállást nyújtana, csúcs lenne!
Üdv
Na majd én is beszámolok Zaráról, holnap megyek hozzá, nagyon várom, engem a teste vonz piszkosul.
Kíváncsi vagyok nagyon, mert volt róla nagyon jó vélemény is, remélem azért nem bánom meg!
Sziasztok valaki tudna segíteni,
hogy: Bianka18, Erika20, Csinike19, Szamira19, Klaudia21
közül kit tudtok ajánlani? Persze aki nem ver át, stb... stb..!!
Nyugi Oszi,
En kozepsuliba jartam me'g, fosulis bulin ket csaj ugy elkapott, hogy hazafele a srac kerdezte aki odavitt.. hogy ohhm vmi gond van nagyon csendben vagyok ott "hatul" (a kocsiban). Mondom nincs gond, csak konkretan nemerzem a farkamat olyan finomak voltak.. :)
Nagy elmeny volt :D
Nah mi volt Kuglof? Vagy nem publikus? :)
Ahh, igazából tényleg gondolkodtam rajta leírjam-e, de nem vagyok irigy.
Szóval drága Zara, uhh emberek az a test... Azok az ívek, azok a görbületek, rajzolni se lehet sokkal szebbet!
Nem voltam eddig sok lánynál, akik olvasgatnak tudják kiknél jártam, de én végre megtaláltam azt akinél megvolt teljesen a kémia, nekem nagyon fontos az arc és Zaráét nagyon szépnek mondom, simán elfogadnám barátnőnek!
És mivel megvolt a kémia, legyőztem a félelmem és úgy kinyaltam azt a szép punciját mint a lecsós tálat.:)
Áá eközben és aktus közben is úgy nyögött, hogy rendesen elhittem, hogy élvezi, nekem teljes barátnő feelinget nyújtott.
Ja és úgy lovagolt mint ha bikán ülne, áá eszméletlen volt, eddig ő volt a lagaktívabb nekem.
Egyetlen negatívum a rózsák száma, nála extra ami másnál alap.
Sajnos kapkodtam és hamar kivégzett, legközelebb jobban kihasználom az időt, mert tuti megyek még hozzá!
Még most is feláll ha rá gondolok...
Azért az, hogy Latika nem jött vissza Nyíregyre (ki tudja visszajön-e vajon) az nagyon nem okés, mivel az eggyik legjobb szolgàtató volt a vàrosba !! Időpont eggyeztetésbe is rugalmas volt, lehetett nàla menni este 11 kor is ha megbeszélted vele, lehet egy megbízható jó szolgàltatóval kevesebb van most màr a vàrosba :(
Igazad van Staffi,nagyszerű csajszi volt,sztem aki volt nála,mindenki így gondolja. Én személy szerint remélem,hogy valami pozitív változás állt be az életében és befejezte. Megérdemelné. Ha pedig csak átmeneti a szünet,akkor szeretettel várjuk vissza.
Igen,új cicikről valóban volt szó,pedig abszolút nincs rá szüksége,ezt anno mondtam is neki. Na mindegy,ha mégis ez van az eltűnés mögött,akkor majd pontozzuk az új kebleket. De utálom ezt a szót,sztem most írtam életemben először. :)))
Nektek is az kellene ami nincs :D
Rami 18-ról van valakinek infója, mikor lesz újra, ha egyáltalán lesz?
Ő lett volna a következő kiszemeltem.
Illetve Kitti 20-nál járt valaki mostanság? Arcra eléggé bejön, csak nemtudom mikoriak a képek és mennyire ajánlott, öszvisz egy véleményt találtam róla.
Hello :) Ma ( csütörtökön ) újra meglàtogattam a Dorinàt :) felhívtam ,ugy beszélt a teloba velem mint ha több éve ismerne! Kérdezte " mit szeretne uram? " gondoltam magamba sok mindent lehetne ràm mondani de azt ,hogy "uram" az erős túlzàs!! :) :) ídőpontot megbeszéltük minden okés! Meg is érkeztem időbe, nem tudom ki, hogy van vele de nekem a Dorina nagyon bejön! Szolgàltatàsa ugyan olyan jó volt mint a multkor nem csalódtam benne! Idegen nyelv nagyon jó, akcio : szintén, na apàm a Dorinàt lehet döngetni nincs síràs -rívàs, hogy igy nem jó meg úgy fàj!!! Lakàs tökéletes, zavaró körülmény nem volt! Amire vágytam meg kaptam Dorinàtól, én még megyek hozzà tuti :) ;)
Ezt az írást véletlenül nem a Debrcenihez szántad ?