Angéla 20. Nem olvastam eddig a fórumokat mert nem volt eddig rossz tapaszatalatom. Ez után csak fórum után megyek csajszihoz. Nemvagyok valami félös gyerek Ukrajna gettójában nevelkedtem. Az olvasott infókból nagyon sokan elégedettlenek voltak a csajszival. Az olvasottak alapján mindenben volt részem, még valamivel mozgalmasabb is volt. A fürdös sztori adot sokkal lettem rövidebb. A következö dolog kicsit durvább. Elkezdett kézimunkázni és 1 5perc után kezdett unalmas lenni.Kérdezem tölle,hogy hogyan levenné e a törölközöt természetesen a válasz nem. Megy tovább a kézimunka majd madnem végem mondom neki vágjunk bele,erre felpatta,h nekem semmi nem jó menjek el. Erre én ok,de a ...TÖRÖLVE... kérem vissza.Természetesen a válasz nem.Közben felöltöztem és mondtam akkor viszem a telóját és itt a fordulat srácok. Kiszalad a konyhába és 1 késsel ront felém,hogy tegyem a teló le mert rossz vége lesz. Erre a ,,a takarító néni" jön,hogy mi a baj erre a kiscsaj leteszi a kést!!! A kérdés!! Ti mit tennétek!!!