Barbara 40:valós értékek???
Barbara 40:valós értékek???
Sziasztok!
Csak hogy valami értelmeset is írjak ide ... :)))
Pár hozzászólással ezelőtt igértem hogy, a következő beszámolóm Anikó26 és Dóra25 lesz, ez nem így történt mivel közben máshol is jártam (azért írom meg a beszámolókat, mert nekem is jó volt hogy elolvastam kihez érdemes menni,amikor még nem voltam egyik hölgynél sem nem feltétlenül a lányok reklámozása vele a célom) ÉSAMITÉNIGÉREKAZTBEISTARTOM (csak néha pici csúszással) úgyhogy tessék:
Tehát aki 3as élményekre vágyik ez nekik szól:
Dóra25: Nála már sokszor voltam, írtam róla nem akarok papagáj lenni, aki kiváncsi rá mit írtam keressen rá a fórumon. Röviden: Jó nő,kedves,nagyon rendben van
Anikó26: Nála még nem voltam külön, tehát nem tudtam milyen lesz. Szép mellek, kerek popsi, csinos leányzó, de ami nagyon megfogott az az arca. Nagyon szép arca van, nem is gondoltam volna. Még mindig a hatása alatt vagyok!
Elküldtek zuhanyozni, visszamentem a szobába Ők már az ágyon vártak szexi fehérneműben. Amitől meg is szabadultak nemsokára :) Két feketehajú szexi fehérnemüs vadmacska fekszik az ágyon, hát oda voltam meg vissza :) Szóltam nekik hogy csak óvatosan... ne szedjenek szét ..:D Mosolyogva beleegyeztek.
Bevetettem magam "közéjük", hú amit én kaptam... igazából erre számítottam! Kényeztetés felsőfokon! Nekem nagyon tetszett! A franciájuk kicsit más stílusú de alapjaiban mind a két hölgynek 10/10-es tudása van hozzá. Egyébként francia közben szexi dolgokat műveltek, hogy ezzel is fokozzák a "hangulatomat".
Aktusra Dóra25-el került sor, de Anikó sem fog kimaradni, csak még nekem vele "ismerkednem" kell úgy gondoltam. Majd később.. Egyébként nagyon tetszett az egész program menetben az, ahogy mind a ketten foglalkoztak velem és most ezt szó szerint értem. Nekem ez a legfontosabb, ha nem foglalkoznak velem oda többet nem megyek az tuti, de itt ilyen probléma nem volt! :)
Én elégedetten távoztam! Ajánlott páros!
Tuti megyek még :D
Wjdks megint eltüntél!
Egy buliban vagyok a haverokkal, épp a régi dolgokat elemezzük :D
Nézd mit találtunk a jutubon: Ali G Legyen ön is drogtulajdonos
Retro party van :D
Gondoltam beírok mert nagyon lehalt a fórum. :)
Sziasztok.Ági44-nek az elérhetöségét tudjátok.választ privibe.
Lapozgatom a hirdetèseket, ès mit látok új lánykèt èrkezik Milla a városba...basszus ott ehet már válság, amikor egy Nyiregyházj lány is új lánykèt èrkezik saját városába..Na ide kellenek a palimadarak..ezt bevenni..
Hol látsz te ilyeneket?
Én inkább rácsodálkozok az idő relativitására. 3 éve kezdtem lányokhoz szaladgálni, az első épp Milla volt. Vicces, hogy azóta lehagytam korban - de mellette másokat is, Pandi/Pandora (a többit azért nem vágom, mert hétvége van, nincs hirdetésük.), Kriszta is 28 volt, amikor kezdtem - ő sacc per kábé két év múlva fog utolérni. :D
De én csak örülök, hogy van olyan szakma, ahol meg tud állni az idő. De legalábbis 30-on felül feltűnően lassulni. :D
Hahhahhhaha! Lililáná!! Vékony?? 50kg?? Még az ágy is rohadt ismerős, de ne legyen igazam: Ha Rákóczi vagy Árok utcát emleget telefonban, nyugodtan nyomjátok ki, Fedrának a managere, aki kezdte egy kamuprofillal, most is kamuképekkel hirdet.
Hétvégén 1 lányt se értem el. Sajnos nagyon rossz itt a felhozatal Nyíregygázán. Régen itt is voltak megbízható, csinos hírdetők, de mára valami cigány putrihoz hasonlít a felhozatal. Tisztelet 1-2 lyánykának. Sajnálom hogy ez a szakma is ennyire elkurvult. Na kellemes magömlést! :(
Tisztelt szerk.
Ha valamelyik szót moderáljátok, légyszíves írjatok már be egy szinonímát, hogy értelmes maradjon a mondat.
Köszönöm!
Amúgy nagy fun, úgy felhívni lányokat, akik idegen nyelvtudást hirdetnek, hogy idegen nyelven egyeztetsz. (nyilván francián kívül :) )
Eddig angolból Paula (23) volt, aki topon kezelte a helyzetet, sajna a kínálata nem találkozott a keresletemmel, de nagyon pro volt, tényleg szépen vágta a témát.
Baromi kíváncsi lennék Dalma (23) angoljára (aki egyébként még magyarul is ritka sötét..) Szamira/Denisa/Liliáná németjére, Kendra olaszára.
Kihívás, valaki? :)
Srácok,
Én is managerekbe futottam a hétvégén (szò szerint) sajnos :D Régi ismerősök .. :D Kérdezték hogy mizu , mondom én már megkomolyodtam :D
Nem sok korrekt csaj van jelenleg, a man urak a lanyok cserelgetesevel probaljak eladni a szart, ez mukodne is csak a lakas cimeket is cserelni kell akkor, azt meg már picit nehezebb :D De nem adok tippeket:D
Maradjunk annyiban, hogy nagyon diszkret volt a hely:)
Pont akartam ìrni neked Gròf Kurátor, hogy a mellékes dolgok helyett inkább jòlenne egy beszámolò, de megtörtént. Ìgy oksa! :)
Szia.
Válság....,ha,ha,ha, esetleg az agyadban!!!!
Jó,lenne,ha végre nem velem foglalkoznál!!!
Csak,jótanács mások hirdetését is vedd,már egy kicsit szemügyre!!!!
:) :) :)
További,Szép,napot!!!
Puszi.😃
Maximus69 és Milla33: "ezer" éve látom hirdetni Millát. Nekem tetszik (izlések és pofonok...). Az sem zavar, ha a reklám érdekében ezt-azt bevet. Mert melyik bank, üzlet, szakember nem tesz ilyet??? :-)
Milla, én neked szurkolok!!! :-D
jasmyn 20-ról, valaki, aki járt nála, írna privátban?
Hát igen, fősulin egy csoportban tobb volt mint itt, es akkor buli utan ugy lerendeztek hogy par szolgaltato tanulhatott volna toluk par dolgot... :)) Csak akkor meg nem becsultuk meg ezeket a dolgokat :))
Én is dobok akkor vmit kicsit masabb lesz mint a Tomié sorry..
Rami 18: Lakas 10/10 (nagyon szep keco) Kep,kor valos Hozzaallas 10/8(igyekszik) Fr: 10/8 , Test 10/4, de a fiatalabb korosztalynak (24 alatt) lehet hogy bejön. Nem hagyott emlékeket bennem.. amugy rendes csaj!
Testével mi volt a gondod? Vagy csak nem jönnek be a kistermetű vékony lányok?
Arcra milyen, szép?
Én most gondba vagyok mert nem tudom kihez menjek, nem vet fel a ***moderálva*** így többször is átgondolom a választásom.
Szofi eltűnt akit kipróbáltam volna, nem volt fent sokáig lehet nem is baj... Zara szintén.
Valaki nagyon szép arcú lányhoz szeretnék menni, és nekem jobban bejönnek a vékonyabb fiatalabb lányok, de most nem sok válogatni való lány van sajnos.
Akiket kinéztem most Erika20, Rami18, Dóra25, Dia29.
Te vagy akik voltak náluk szerintetek ki a legszebb arcú?
Köszönöm a segítséget!
Kuglòg: Nekem nem jott be, nekem Nő kell ő meg még fiatal, de mondom hogy fiatalabb korosztalynak lehet bejon az is lehet hogy az idosebbeknek is de nekem nem, nem tudok mindent 100%-ba megmagyarázni.
RHZW1: Hat nem ozonlenek az uj lanyok azt mar en is eszrevettem. Aki meg jo lett volna par hetig tartozkodott itt.pl Zara.
Udv