Sziasztok ! A Vivi 26 nem volt a kèz utcán!kizàrt keveritek valakivel!
Sziasztok ! A Vivi 26 nem volt a kèz utcán!kizàrt keveritek valakivel!
Most komolyan, ilyen, amikor a retorikán bukik le a m*n*gment. :D
Ennyit kellett volna írni: 'Én sosem voltam a Kéz utcán'. :)
Amúgy elhiszem, és bocsánatot kérek, örülök, hogy nem így van, a jövő héten megkereslek. (Nem a m*n*gmentet. :D )
:)))))))))))))
Dior a virág nevű utcák egyikén r*nd*l, ma voltam Nála. Kimondottan miatta látogattam át városotokba:D Diszkrét csendes helyen, nagyon jó sz*lg*ltatással lettem megvendégelve:) Ha Debrecenbe jön biztosan újra megfogom látogatni!
Nicoll 18=Szamira
Sziasztok dalma 23-ról valakinek van-e tapasztalata ,és egyedűl r*nd*l mert minden lány azt igéri egyedűl r*nd*l aztán kiderűl van mg 3-4 barátnő a lakásban.
:) Anyanyelvi szinten akcentus nélkül "beszléli", Én nem tapasztaltam hibát benne.
Igen sokan voltak nálla!
Szia nincs managment én lennèk Vivi 26 csak a saját nevemen nem fogadta el a szerkeztősèg a hozzászólást,várlak sok szeretettel de már csak holnap tudnál jőnni vagy 1honap mulva leszek itt ujbol..szép estét puszko
Szia Zsoloka :) köszönöm a pozítív véleményeket !
Kedves Zsoloka!
A fórumon történő megnyilvánulásaid alapján,miszerint "Ha nem ugy ugrál ahoggyénfütyülöök ööelhuzhat éss kész" illetve "ilyenek vtok ti kib-tt l*@ók" mindenki számára egyértelművé válik a stílusod és a lányokhoz való hozzáállásod. Ezért kérlek ne csodálkozz,ha a lekezelően feltett kérdéseidre hasonló szintű válasz érkezik. Üdv: Dóra25
Dóra25
Zsolókának: Én egyszer voltam nála, kb. egy hete, írtam is beszámolót. Zsolo! Ha megválogathatod, hogy egy finom kezű, lágy, selymes mozdulatokkal operáló zongoraművészhez jársz órákra, vagy egy kocsmában, hétvégenként fellépő zenészhez, aki a tömegnek játszik, nos...nem kell kérdés legyen, hogy mi a helyes válasz. Az egyik maradndó emlék, a másikra egy nap múlva senki nem emlékszik.
Az analógiát töltsd ki saját belátásod szerint!
Bár lenne bátorságom újra felkeresni!(...)
Fenébe addig vártam még eltűnt Klaudia 21 és a társa Erika is...
Tud róluk valaki valamit? Jövőhéten lesznek?
És Latikáról tudni valamit?
Amennyire én tudom, semmi gond nincs, ők egyszerűen kikapcsolják hétvégére a hirdetéseket (mint sokan mások) Sztem teljesen ok, nincs rendelés, nincs hirdetés. :)
Sziasztok!
Témaváltás következik, :D
Szomszédos országba hivatott az üzletem (Ausztria,a sògorokhoz:D) és beugrottam Gabi (28) -hoz. Igényes lány, nem kapkod nincs siettetés stb, ez nagyon bejött. Nagyon kedves volt. Egymásra hangolòdtunk, majd kaptam egy érzéki franciskát,amit 10/10-re értékelnék. Fullos test, szép arc, szép lakás.. Szòval extázisba eeeesve távoztam!
Összegezve: Ezt ìgy kell csinálni Gabika!
;)
Hát remélem, hogy tényleg csak ennyi, jövőhéten mindenképp menni akarok Klaudiához.
Szeva mindenki. Ma voltam Dior-nál. Mikor beléptem a lakásba,kicsit zavarba jöttem. Egy olyan csinos,gyönyörű nő állt előttem,hogy magam sem hittem. Gyors zuhi kértem hogy hideg vízzel nyugtassam izgatotságom :-) Bementünk a szobába,és amikor levette a ruhácskáját,hát akkor.... gyönyörű szép cicik, ízgató test. Nem bírtam magammal és kényeztetni kezdtem,puncija mint a méz olyan édes. Na de egy a lényeg! Egy nagyon kedves szexi nő és ott van a szeren! Köszönöm neked drága Dior!!!!
Üdv mindenki!
Valaki tud olyan lányt aki gumi nélkül vállal?
Ti amúgy nem féltek, hogy elkaptok valamit nyalás közben?
Nem azt mondom, hogy a szolgáltatók hordoznak valamit, lehetnek sokkal "tisztábbak" mint a mai bulizós picsák csak valamiért azért én tartok ettől.
Pedig ha olyan lányhoz mennék akivel megvan a kémia én is szívesen megkóstolnám, de van bennem ez a félelem...
Megvan a félelem persze! Csak néha az ember farka,felülkerekedik ezen,főleg ha ott van a szeren a leányzó!!! De ott van az esély ugyanúgy a gumi nélküli franciánál is.