Jobb oldalt, kereső: Bianka
Már van egy pár, összességében (mások szerint) ajánlott.
Jobb oldalt, kereső: Bianka
Már van egy pár, összességében (mások szerint) ajánlott.
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Szamira19
Kedves férfi társaim
Az elöbb jártam Szamira 19-néll
És nekem semi bajom nem volt vele!!
Életvidám,beszédes,fr*nciája 10/10
Szovall nem értek egyet az elöző komentekell!!
Nálam top 3
Norci 21
Szamira 19
És a csábos Latika 24 aki most eltünt sajnos!!
Mai kalandjaim:
Azt hiszem, teljesen képbe kerültem az eperjes apartment társasággal.
Kezdődött, hogy felhívtam Dia (29)-et. Megbeszéltük, fél óra múlva találkozunk. Hívom ház előtt, felveszi Bella (21); Dia most nem ér rá stb.. WTF?? Ok, hogy már a múltkor is volt kavarás a ki kivel vannal, de azóta lecserélődött a társaság nagy része a r*nd*lőben.. Hívom Bianka (20) azon nyomban. Sajnos ő nem vállal NFVSZ-t, szóval kértem 10 percet, amíg hazamegyek B-tervért.
Így találtam rá Vanessa (24)-re, vele kiegészült a teljes eperjes quartett. Mennyire nem bántam meg! Kezdésképp egy nagyon szép arcú, szemüveges, tényleg csinos hölgy fogadott.
NFVSZ extra, de részemről ezzel semmi gond nincs. Nagyon közvetlen csevej, móka, kacagás + f*sza rockzene belépéskor. Amikor azt mondja, hogy 'Nálam minden lehetséges' - én baromira elhiszem. A mellek igaziak és hatalmasak, a 8 éves koromban kapott villanyvasút után a kedvenc játékszerem lett. Egy felvezető fr*ncia, gyorsan lestoppoltam, mielőtt vége lenne a történetnek, utána inkább én kezdtem el ny*lni.
És itt egy kis kitérő: Sosem volt célom, hogy ilyen kontextusban lányt csúcsra juttassak. Tudom, ez mivel jár, hogy egy emberesebb orgazmus simán leveri aznapra a menyecskét, szóval sosem erőltettem.
Ő viszont folyamatosan vezetett, mondta, mutatta, hogy szereti, és itt most két lehetőség van:
Vagy tökéletesen eljátszotta, hogy elélvezett, az orgazmus összes fiziológiás tünetét produkálva, vagy tényleg elélvezett.
Igazából nem is érdekel, nekem bejött a performance. :)
Utána én kaptam a lehető legváltozatosabb kényeztetést. 5-7 percnél nem bírom tovább az érzéki fr*nciát, de ennyi idő alatt olyan repertoárt vonultatott fel, hogy nem győztem számolni a különböző technikákat.. A m*lytorkos, bőnyálastól kezdve a finoman masszírozáson át, minden volt, egyszerűen fr*nciában mindent úgy csinált, ahogy én szeretek.
Sajnos a szimpátia-csók nem jött össze, legközelebb majd levágatom a hajam. :)
Csók híján nálam csak második (első Anikó 26), de hátha ezen még tudunk dolgozni. :)
Üdv mindenkinek!
Viktória(26): Nemrég írtak róla egy beszámolót. Egyetértek az előttem hozásszólóval. Nagyon rendben van a hölgy a képnél pici retus de ez mindenkinél jelen van.Nagyon kedves aranyos volt pedig nem vagyok egy helyes gyerek.Egy percig sem volt üres járat ha én nem ő beszélt.A fr*ncia pluszos de megérte..:) Aktus közben is minden rendben zajlott a szemezést hiányoltam ami legyen az én bajom. Az általatok elnevezett rózsa szállak sem magasak. A (Nagy Temető) környékén r*nd*l. A szoba és a fürdő állapota átlagos résszemről semmi kivetnivalót nem észleltem! Ahogy én tapasztaltam ajánlott kategória !
Anikó(26). Állomás szomszédságában r*nd*l elég jó a hely.Nála minden egy kalapban nem kellett számolgatni!(kicsit több volt a rózsa szál de duplát is adnék érte) Ő már határozottabb egyéniség mondjuk ki rámenős ami bejövős a legtöbbünknek. Nem voltam formában aznap az ágyon úgy lekapott csak néztem mint egy előbálozó:) Ebből már sejteni véltem hogy ütött az órám még a fr*nciát valahogy kibírtam remegő lábakkal igaz. Közel egykorúak vagyunk nálam 100% volt a kémia! A szeme meg lyukat égetett a falba azt a nézést tanítani kellene ......:) Egy kicsit azért besz*rtam nála kivégzésből ötös! És a logisztika is tökéletes.
Szöszi(38). Itt történt némi ugrás a korban! Nyíregyháza központyában r*nd*l Korzó pontosabban! Kicsit akadozott a találka de végül odaértem. Egy köntösben várt Igen csak megnézett magának említettem nem vagyok Görög szobor:) Be invitált a szobába levette a kis köntösét mondta nyugodtan öltözzek én is. De előtte megkészültük mennyi az annyi fr*nciával együtt verhetetlen számot mondott majdnem vissza kérdeztem:)) Látszott rajta a rutin minden mozdulatra jól reagált: Nem hisztizett mondta ha valami nem tetszett. A hölgy az idősebb korosztály jeles képviselője a testi adottságai is ezt tükrözik. Nem nézett a szenembe fr*ncia közben csak egyszer tán de nála sem csalódtam!
Dorina(26) is Ma nem láttam a hirdetését de azért megírom mit tapasztaltam nála. Toldin r*nd*l a képei valósak korban nem mondanám hogy egyezik a véleményünk !. Talán felfogásban Szöszire hajaz csak pörgősebb valamennyivel. A lakás rendezett. Kis piros tangában rám mosolygott amivel megkezdődött a folyamat. Ami közepesre sikeredett ami előfordul lehet észre is vett rajtam de nem haragudtam rá hisz nem tudhattam előttem ki járt nála!!!! Szerethető a hölgy csak figyelni kell a reakciókat. Fr*nciát majdnem kihagytam de ti ne tegyétek:)) *rai átlagosak.
Sziasztok. Elmúlt napokban ,kezdet összeállni a kirakós.Tegnap ,már teljesen sikerült kiraknom puzzle.Mikli 22 érdeklődött Bianka 20-ról. Nem ismerem,így kíváncsiságból megnéztem az adatlapját,no comment .Kíváncsi vagyok átfogják-e írni .Newbie_nyh élménybeszámolója { szép m*nka }hiányzott a játék befejezéséhez.
Universalboy Jó a nick neved.Olyan a beszámolod,mintha kényszerhatására tetted volna.Dicsértél,ám jól észre vehető a mégsem.Benned van a c...ny v*r
Semmi kényszer nincs rajtam! Ebből nekem se előnyöm se hasznom nem származik.Lehet érzelmesebb a beszámolóm mint amikhez szoktál.De magasról teszek rá! Legközelebb ne olvasd el. A ci**nyvér? hát az nem benned van??::::)) Nem akarod kabarézni veled légyszíves ne írogass nem tartok rá igényt írj a hölgyekről.A többiektől pedig elnézést kérek hogy nem privátban reagáltam ő sem tisztelt meg ezzel!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Üdv!
Angie nevü hölgyikét vettem célkeresztbe. Sajna nem jött össze a dolog. ***moderálva***. Képek alapján rászántam volna. Sajna kora sem 34 tízzel több kb. Ajtót nyitott és onnan elszálltak a vágyaim. Vastag feltöltött száj karikás szem.
Sziasztok!! Két élmény ..... egy kérdés! ... Kicsit ràuntam az otthoni dolgokra :) ...Meglatogattam Dalma 23- at. Igazi kis bombàzó, isteni testel! Kedves fini csaj, nagyon ügyesen pipàlt és a lovagló technikàja sem elhanyagolható! Nekem nagyon bejött, aranyos volt !
Bella21..szeretem a hosszú fekete hajú csajokat. Telefonban picit akcentus... de belefér. Pipa fini, teste izgi. Szép mellek, szűk punci. Kedvesen csinàlta.Kàr, hogy popót nem vàllal.
Esetleg valaki aki popózik, kedves és csinos is ? Ha ajànlatok megköszönném ! :)
Sziasztok!
Zsoloka te megint "végigszaladtál" :D
Wjdks: amit irtál egyetértek,
Szürke azért kicsit durva dolgot irtak rolad (ha nem fedi a valosagot ahhoz elég lightosan reagáltál)
Szamira: Ha budos volt masodjara is miért nem kuldod el? (Nemértem).
Én voltam a "kávés" :D
Sziasztok! Az érdekelne engem, hogy nap közben illetve este hol találok utcán dolgozó lányokat Nyíregyházán.Tudom hogy minden szempontból jobb és kényelmesebb egy itt hirdető hölgyhöz szobára menni, de engem most az útszéli lányok érdekelnének.Köszi
Hát ember akkor te törzsvendég lehetsz!
A teste az odavágós és kb nála ennyi.
Nem minden a kinézett ami már többször bebizonyosodott!
Aranyosnak mondod pff:) Egy nagyk*pű hölgyemény aki csak adig kedves még meg nem kapja a papírt. Dalmáról írtam! Aki volt már nála az tudja a lényeget a kis TOLDISRÓL!
Sziasztok!
Voltam a Dia nevű hölgynél, az Eperjes streeten. 30 plusszos a hölgy, ami teljesen oké, mert szerintem ez inkább előny mint hátrány alapvetően. A képek fedik a valóságot. Egy kiomondottan vékony, mosolygós, kedves nőről van szó. A hozzáállás teljesen oké. A fr*ncia átlagos (megjegyzem nem kötelező a tus, ezt nem szeretem). Folyamatosan igyekszik, egyetlen gondom volt csak, a KF közeli állapotban megcsapó némileg nem vonzó ájer, így nem is erőltettem a dolgot... Kár, pedig a többi stimmelne.
Így azóta nem voltam, szemben Dóri (25) -nél, ahol megbízhatóan jól éreztem magam, annak ellenére, hogy civilben a vékony csajokra gerjedek.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Én is kifordultam az ajtón. 54-nek jól nézne ki de 34-nek! Már az elején is rosszul kezdődött, elfeljtette a félórával előtte megbeszélt időpontot, váratott az ajtó előtt, ez a földszinten elég ciki.
Sziasztok!
Keresem Nyíregyháza legjobb, legszebb lányát, első alkalmamm lenne, ezért kicsit stresszes vagyok.
Fontos lenne, hogy ne legyen flegma, lekezelő, türelmes legyen velem, igényes, ápolt legyen és tiszta lakása legyen.
Elsősorban a fiatlabb 18-25 év körüli, vékony lányok érdekelnek, de nem baj ha kicsit husosabb, csak ne nagyon.
Fontos lenne még, hogy ne roma legyen, bár ha arcra nagyon szép, és nem érződik a beszédén akkor nem gond.
Elsőre, aki nagyon bejön testre az Norci21, Dalma23, Jázmin21, Zsuzsa24.
Viszont Anikó26, Gina27, Dóra25, Viktória26, Gréti26 is versenyben van.
Kit, kiket tudnátok ajánlani?
Köszönöm!
Gina újra Nyíregyházán!
Végre màr !!! :)
Leszűkítettem a kört, elsőre aki nagyon bejönne az Norci21 és Jázmin21, közülök kit ajánlanátok?
Ha bővítem a kört Dóra25, Dalma23, és Anikó26 -al akkor kit?
Anikó26 sok jó véleményt olvastam, arcra melyik lány szebb? Nekem fontosabb, az arc szépsége mint a test.
Amúgy átlagosan 1-2 nappal előtte kell a lányokkal lebeszélni, vagy van úgy hogy hívás után pár órával már lehet is menni?
Kérlek segítsetek dönteni, már a héten akarnék menni.
Sziasztok!
A napokban ellátogattam Erika20-hoz mivel elég jó véleményeket írtak róla a fórumon. Hát... vegyes érzésekkel távoztam tőle. Pozitívumok: lakás, környék diszkrét, ő maga pedig nagyon kedves, korrekt sz*lg*lt*tó, érződik rajta hogy a vendég kedvében szeretne járni, leh*zásveszély nincs. Negatívum: szerintem a hirdetésében megadott testúlya nem fedi a valóságot, zsírpárna befigyel nála főleg has és csípő tájékon.
NF nagyon megy neki, 10/9, az aktus közben sem nyafog, csókot is rinya nélkül engedte, lehet forgatni rendesen, de nekem a teste eléggé alaktalan, nem sikerült úgy tűzbe hoznia ahogy azt elvártam egy huszonéves csajtól, ezért magára az actionre én 10/6-et adok. A végén azért a rövid fr*nciska után jó volt a szájbaaction.
Összegezve: megért egy patront, de nem hiszem hogy visszajáró vendége leszek.
Mátészalkán keresek olyan hoölgyet aki szereti az *rált, és tudja is. Ha valaki tud ilyet, légyszi írjon!