Kedves Világifiú!
Először is: esküszöm, becsszó, hogy ebben a hozzászólásomban semmilyen negatív tartalom, mögöttes, ártó szándék nincs!
Épp ezért - ha felnőtt, normális kommunikációra képes embernek tartod magad (és miért ne lennél az?) - légy szíves kulturáltan reagálni!
Köszönöm előre is!
A tárgyra térve: miért erőlteted ezt a stílust? Miért kell itt azt olvasni minden második, harmadik kommentedben, hogy "bekaphatod", "leszophatsz", etc.? Ha esetleg valaki "úgy" is szól hozzád, muszáj így lereagálni ezeket? Senki sem szimpatikus mindenkinek, ezt aláírom, nagy bajok lennének, ha a 7 milliárd ember egymás puszipajtásává válna - épp ezért nem kellene, hogy felvedd ezeket. Nyilván egy felnőtt ember védje meg magát, vag legalább próbálja meg, de a revansra, reposztra nem az alpáriság jelenti a gyógyszert. Pusztán csak olaj a tűzre...
Másik oldalról nézve: vajon azon elgondolkodtál-e, hogy miért van ez a sok beszólás, ezek a "kóstolgatások" ellened? Nem lehet, hogy már a kezdő stílus, hogy már a kiinduló magatartás olyan, hogy burkolt vagy kevésbé burkolt megjegyzésekkel kell, hogy illessük?
Saját példámat felhozva: én nem vagyok egy kötözködős, veszekedős típus, de őszintn szólva, néha olyan beszólásokat, megjegyzéseket engedsz el, hogy csak meresztem a szemem - és mondjuk pont ez szülte a néhány nappal korábbi megjegyzésemet is. Ne értsd félre, nem kérek bocsánatot - mert nincs miért. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, tudod... ha valaki "úgy" nyilvánul meg, a szintjére nem fogok lesüllyedni, de szarkazmusra, iróniára, gúnyra, nagy adagban számíthat tőlem.
Szóval őszintén szólva - és úgy gondolom, ezzel nem vagyok egyedül - egész egyszerűen nem tudunk értelmezni itt, ezen a fórumon. (Pedig valljuk be, nem kell atomfizikusi phd a konstruktív társalgáshoz.)
Most is mit írsz? "Nem írhatok semmit a lányról, mivel nem ismerem". Akkor? Mire volt jó a korábbi üzeneted? Majd közlöd velünk, hogy "nem kurvázom, nem vonzanak". Ha valóban erről van szó, és az egész regisztrációd egy hatalmas kamu, akkor légy szíves tényleg tedd meg azt a szívességet, hogy nem fárasztod a fróum népét...
Arról nem is szólva, hogy a "nem nők az biztos" kijelentés MEGINT egy olyan megnyilvánulás, amiért - egy ideális világban - kapnál hideget-meleget. És pont az ilyenekért tartunk (tartasz) ott, ahol vagy... (hogy egyértelmű legyen: ezt kizárólag a fórumon való "kapcsolataid" alapján írom.)
Tehát - és tényleg nem okoskodni akarok -, légy szíves gondolkozz el ezen az egészen. Vagy változtatsz, változol és nem destruktív szereplője leszel ennek a "társaságnak"... vagy tényleg töröld magad, és hagyd, hogy az alpáriságtól mentes, építőjellegű kommunikáció burjánozzon.
Legrosszabb esetben persze leszarsz mindent, és továbbra is arról fog szólni ez az egész, hogy "bekaphatjátok", "leszophattok", etc.
A döntés a tiéd, de azért légy oly kedves, gondolj a többiekre is! (És ne úgy, mint olyanokra, akik "bekaphatják", stb...)
(Bocs az okoskodásért, úgy gondoltam, a közösség érdekében ez a leghasznosabb, nyugodtan mehet a "nem tetszett", nem mintha zavarna, de legalább máskor nem lesz ilyen.:))