Igen Gbed250,ezek tényleg a legmenőbb adatok! ;) 165/50/nagy mell. :D Ha olvassa ezt valaki,aki ezen adatokkal rendelkezik és nem férfi,akkor jelentkezzen és elviszem a vadasparkba vagy cirkuszba vagy ahova akarja. :))
Igen Gbed250,ezek tényleg a legmenőbb adatok! ;) 165/50/nagy mell. :D Ha olvassa ezt valaki,aki ezen adatokkal rendelkezik és nem férfi,akkor jelentkezzen és elviszem a vadasparkba vagy cirkuszba vagy ahova akarja. :))
Kedves Zsoloka!
Örülök hogy hiányolsz... 😊
De új életet kezdtem...és köszönöm hogy gondolsz rám! 😚
Én erre csak annyit tudok mondani hogy tévedni emberi dolog a helyes irással szemben is... :) De jo hogy még egy betűt is meg tudtok figyelni.. :) hmmm
Hát a második kérdés az ütött! Na erre varjál gombot Josef35
Tetszik a hőlgy stilusa.
Egyszerűen nem értem miért kell egy hét alatt hàromszor- négyszer nevet vàltoztatni a hirdetőnek ?! Ott volt a Linda 25, ő soha nem vàltoztatta a nevét ,vagy Dóra 25, Anikó 26,és még vannak egy páran akik mindig ugyan azon a néven hirdetnek. Azt gondoljàk ,hogy a név megvàtoztatàsàval több vendége lesz ezàlltal? Ugyan màr..... aki renderesen olvassa és nézi a hirdetéseket az egyből tudja,hogy csak a név vàltozott ,a szolgàltató ugyan az a hölgy maradt. Tényleg nem értem ezt.........
Wjdks!
Ilyesmi menyasszony jelöltre gondoltál?
Masold be a gòggglìba vagy a tubera: звезды в лужах 30.02
Van egy jò hìrem is, tényleg van ikertesòja:D
Azért kell nevet változtatni staffi, hogy a szart el lehessen adni többször is. Ez jò taktika csak nem hosszútávù, a névváltogatás után jön a városváltás aztán ha ez sem jön be, akkor országot vált aztán amikor rájön hogy ott másnak dolgozik és nem fog tudni annyit keresni mint amennyit gondolt kezdődik minden előröl, aztán szakmát vált de az sem megy neki mert az is 1 szar munka sőt ez sem hozott sokat de az még kevesebbet hoz, aztán visszajön, hogy jobb lett a világ aztán rájön hogy nem és kezdődik megint minden előröl :DD Ezt a kép/név váltogatòsokra értem és csak szubjektiv egyedi vélemény. :)
Kedves!
Nem egy "betűt" figyeltem meg, hanem a stílus a bántó. A kiejtés szerinti írásmód fájóan egyszerű, de helytelen, s a legtöbbünknek azonnal szemet szúr.
Mert mi megtanultuk, hogy a "stílus maga az ember "...
Amúgy a helyes írásmódja a helyesírásnak; a helyesírás. S nem helyes írás.
Add fel!
Övé az érdem. 😉
Szia Linda! Sok sikert az új életedhez,szurkolunk Neked! Szerintem sokunk emlékezetében megmaradsz jó emlékként! ;) Én igaz csak egyszer voltam nálad,de nem feledem,nagyon jól éreztem magam.
Staffi! Sokan nem értjük hidd el! :) Sztem Linda,Dóra vagy Anikó még pénzért sem cserélné le a nevét. Nem kell ecsetelnem,hogy miért...
Gbed350! Pöpec a csaj... :) Igen,valami ilyesmire. :D
Jah és sztem Latika vagy éppen Daniella sem változtatna nevet soha..
Sziasztok.Tegnap kértem a szerkesztőséget, hogy töröljék a regisztrációmat.Majd kaptam 1 levelet, egy debreceni gyönyörű hölgytől.Arra kért ne töröltessem magam, inkább csak pihentessem,majd később rájövök miért .Remélem egyszer csak rájövök miért is maradjak.
Nikike2 -vel, beszéltem , kb 1 hete telefonom. Akkor még 19 éves volt, mára 21 lett . 3-4. néven hirdetett most Ő a Virág 21 .A vele folytatott beszélgetésből,nekem a butasága,és a nagyképűség tünt fel. Többek között megkérdeztem hogy NFVSZ vállal-e.?,Nem tudta eldönteni, a hátér munkások segítségét kérte,hogy igen,vagy nem. Úgy, hogy erős befolyásoltság alatt van a hölgy. Gyűlölöm az olyan embereket,akinek nincs önálló gondolkodásuk,mások mondják meg neki ,mit csináljon.Mondjuk, itt sok ilyen hölgyemény van, igaz gbed 350?A munkadijáról annyit, mikor kimondta,majdnem leszaggattam magamról a ruhát.Az összeget nem írom le, mert bárhogyan írom , moderálják.
Gbed 350 ÉN is megnéztem a videódat.Azt állítod hogy klipen szereplő hölgynek van iker testvére. Vágom,tudom kire gondolsz.Van némi hasonlóság, a két nő között. Mind a két hölgy rendelkezik füllel,szemmel és szájjal .Más hasonlóságot nem véltem felfedezni, a két hölgy között. Egy kínai közmondás szerint, az öndicséret olyan, mint mikor egy kecske szopja magát. Persze ezt nem rád értem,hisz nem ismerjük egymást. Ehhez a témához még csak annyit, aki az Én bizalmamat eljátssza,az nehezen ,vagy soha nem kapja vissza!
Wjdks:165/ 50 nagy mellű lányt keresel ,akit elvinél a vadasparkba,vagy a cirkuszba.Ismerek egy ilyen adottságokkal rendelkező hölgyet.Nagyon rá éreztél,hol a helye a hölgyne.Vadasparkba a majmok között,vagy a cirkuszba bohócnak.
Szia!
Akármilyen gyönyörű, ne hallgass rá! ;)
Szia Brema.
A debreceni hölgyet bánom hogy megemlítettem.Semmi hátsó szándék,nincs a levelében.Nem kérte ,hogy látogassam,meg nem ajánlgatta magát.Egyszerűen észérvekkel meggyőzött.Nem kell mindig rosszra gondolni.
Üdv!
Kizárólag a jóindulat vezérelt - nőkben nem szabad bízni, mégis, ki tudhatja, mi a céljuk az ember fiával? ;)
Ergo az üzenetemben "semmi hátsó szándék" nincs, tehát kedves Világifiú "nem kell mindig rosszra gondolni"!
:)
Az utolsó mondatod az komoly volt! Nem tudom miért írta pedig a törzshelyén kr. magasabbak a hirdetők:D Na nekem is van ajánlatom Alisa! (Ha talált lakást azóta pff.) na ő pont neki való:) De aki mindig jó dönt annak persze ez sem akadály. Mondjuk elkel ismerni csak tud valamit már a telefonkezelő hölgyet is b*ssza lassan na jó azért ez még neki sem sikerülhet! Még jó hogy ott tollászkodik a hölgyeknek legalább megvan a Mágnás Miskájuk. Ennek ellenére hajlok királyunk előtt akinek még mindig nem teher a korona!
Miért érdekelne, hogy hány néven és milyen hirdetésekkel dolgozik? Van fent itt egy elérhetősége, azon szoktam keresni. Ilyen egyszerű. :)
Sajnos elég ritkán tudok eljutni Hozzá, tehát tulajdonképpen hiányolom, de ahogy a mondás tartja: ami késik, nem múlik!
Szóval nyugodtan beszélgethetünk, ha szeretnél! :)
Hogy itt mindig csak hülyék vannak!
El tudja nekem valaki magyarázni, hogy miért?