Tomika25! Igazad van! Ha valaki nem szimpatikus a lánynak miert nem küldi el? Ha meg fogadja legalább tegyen ugy mintha élvezné.. Lassan az a gyanum mindegy ha guminőt vesz mindenki ..
Tomika25! Igazad van! Ha valaki nem szimpatikus a lánynak miert nem küldi el? Ha meg fogadja legalább tegyen ugy mintha élvezné.. Lassan az a gyanum mindegy ha guminőt vesz mindenki ..
A nyiregyházi Erika20 lányról szeretnék irni néhány mondatot,csak pozitiv tapasztalatom van róla, az első alkalommal egy igazi barátnő érzését tapasztaltam nála, szexi fogadtatás (fehérnemüben) kedves lány,nagyon jó a fr*nciája,isteni a szexben, bármit megtesz amire kéred, nagyon elégedeten távoztam tőle,azt hiszem hamarosan meglátogatom,mindenkinek szivesen tudom ajállani.
Zsoloka (Irina, Stefy)A keresőbe 2 csinos lányt találtam.Nem tudom mi bajotok lehetett velem, hogy miért szívóztatók?.De ha egyszer ,Nyíregyházán fogtok dolgozni,mind a ketten lefogjátok sz**ni a t*ros,h*bos f*sz*mat.
Örülök hogy igazat adtok. igen az ilyen lányokat keressük ebben teljesen egyetértünk nem szűrtem le a viselkedéséből hogy itt sok babér nem terem.
Kell még egy kis tapasztalat asszem.
Sziasztok. régen volt egy lány alexa néven a május 1 téren r*nd*lt, de saját magának is csinálta kb 30 éves volt és fekete hajú. ha valaki tudja az elérhetőségét légyszi leírnátok. előre is köszönöm. további szép napot
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Ági(44)-nél járt-e már valaki!
Meg máshol hírdető Ancsesz-ről van-e valakinek infoja?
Jöhet privátban még másokról is, akik elmúltak 40!
Sziasztok! Tudna valaki infot adni Kitty(38)-ről? Szeretném ma meglátogatni, jó lenne tudni milyen a hozzáállása illetve a teste. Előre is köszönöm a válaszokat.
elolvastam a hozzászólásokat, de te Kitty23-ról írtál. Lehet én siklottam át a másik hölgyről írtak felett. Ez esetben kérlek másold be újra vagy küld el kérlek priviben.
Nem tiltakoznék ha pl a Kelly - Nelly duò átköltözne:))
Alexárol van valakinek infója? Már jó ideje hirdet, de semmit nem találtam róla :(
Szeretem az ilyen husos lányokat.
hali Dorina41 van valakinek valami infoja akár privibe is.
Semmi, csak Január van :)) 3 hét és beindul hidd el :D
Sziasztok.Valaki volt már a Shen nevezetű leányzónál?Tényleg ázsiai?Köszi aki válaszol.
Köszönöm.
De a legjobb az lenne, ha ingyen és a fél órában 3-szor, 4-szer. Mondjuk aki egy kakis pópsijú szolgáltatóval is képes együtt lenni az mennyire igénytelen lehet?
Ha jól számolom az utolsó 14 hozzászólásból 8 most így hangzik: "Hozzászólást moderáltuk,kérjük a fórum szabályainak betartását!" Majdnem 60% került moderálásra. Azért ez már nem gyenge.. :))
Lina 20,Liza 21,Linett 20 Infókat kérnék szépen .Köszönőn.
Ki a fr*nc hiszi azt el Zsoloka, hogy "viszonylag" ilyen rövid idő alatt, ennyi sz*lg*lt*tónál jártál? Kicsit az az érzése az embernek, mintha nem feltétlen csak segítő szándékkal formálnál itt véleményeket lányokról..hanem, hogy felvágj vele. És ez ami elég visszatetsző.. Persze köszönöm az infókat ettől függetlenül, van amivel én is egyetértek..de többnyire teljesen mások a tapasztalataim bizonyos lányokkal kapcsolatban. Persze ízlésről vitatkozni teljesen felesleges..mert, mint a jó öreg Seneca is megmondta, hogy..ugyanazon a réten a marha füvet keres, a kutya nyulat, a gólya meg gyíkot.
Udv. Az allomas kozeleben kiket tudtok ajanlani?
Zsoloka.Tegnap leteszteltelek, egy nyíregyházi ribizliivel, azt kell, mondjam hiteles a beszámolod,sőt finoman is fogalmaztál, nem tudom hogy csinálod ,de jól.
Sok minden,nem teszik a lányok m*nk*jába,de ami legjobban kiakaszt ez az oldatra fordított, unott fej.Megkérdeztem egy lányt,hogy miért fordítod el a fejed ,azt válaszolta mert így tanították.Gondoltam milyen intelligens ez a lány betartja a mester utasításait,de a mester is okos ember lehet. Az oldalra fordított fejről egy sztori.Vasárnap este történt: Háton fekszem, a lány a derekamnál török ülésbe, kézimunkázik.Feje oldalra fordítva, szobában félhomály, nézi a tévét.Én nézem a lány szemeit,ami ugrált,követe a tévéképernyő mozgását.Nekem erről az Átok című horror film jutott eszembe,ott láttam ilyen szemugrálós lányt aki meg*lt mindenkit .Kezdtem,félni meg sem mertem mozdulni.A lány váratlanul rám nézet,és mély hangjával megkérdezte: Miért nem áll már fel a f*szod ?Na gondoltam most kezdi a gyilk*lást,ha nem áll fel a f*szom végem.
Az oldalra fordított fej az undor jele,ma találkozom egy lánnyal,ha elfordítja a fejét nincs *zlet.