Sziasztok.Paula 23.Vissza olvastam a róla írt beszámolókat.Nem sok jót írtatok róla.Én 4-5 hete találkoztam,vele.Azért csak most írok róla,mert levette a hirdetését,de ma ismét láttam,hogy aktív a hölgy. 2 órát töltöttünk együtt.A teste átlagos,viszont a haja és az arca szép.Gyakran rajta is felejtettem a szemem.Nagyon,jót beszélgetünk.Olyan érzésem volt mintha már régebbről ismernénk egymást. Őszinte, tetszett, hogy olyan dolgokat is elmond amit más lány titkol,vagy le tagad.Nem színészkedik, felvállalja magát.
*rális szexe,nem szokványos.Nagyon sok technikát ismer.Egyet kiemelnék. Az ajkai közé veszi, és a nyelvével lassú körkörös mozdulatokat végez. Közben olyan erővel szívja aminek segítségével,a férfi eléri a maximális farok nagyságot.10-ből 11. Hihetetlen,de nem kérte előre,pénz.Én szóltam neki ,hogy várjál már ki sem f**etlek ,miért nem kérted?A lány válasza valami ilyesmi volt:Nem akartam a beszélgetésünket megszakítani azzal, hogy tartom a markom.Bár milyen szemszögből,nézzük a lányt, szex,kommunikáció,szépség ,bátran merem ajánlani.