Sziasztik! Van egy csaj/MILF/ aki nagyon érdekelne csak nem tudom elérni!Gina Daimond.Valaki vilt már nálla vagy valami tapasztalat esetleg!
***moderálva***
Sziasztik! Van egy csaj/MILF/ aki nagyon érdekelne csak nem tudom elérni!Gina Daimond.Valaki vilt már nálla vagy valami tapasztalat esetleg!
***moderálva***
Sziasztok!
Szeretnék infòt kapni Anikò (26) nevü hölgyről.Aki járt màr nála ìrja a tapasztalatait!
Sziasztok!
Egy pár szösszenet azokról akiknél jártam!
Anikó 26: Évisz környéke. A csaj valódi vad macska úgy csókol mint egy feltüzelt barátnő, igazi barátnő feeling!
Nekem egyedül a mellei nem annyira jöttek be! Szeretem a nagy melleket! Egyébként 10/10
Léna: Kállói úthoz közeli csendes kis utca. Nem mai csirke, de mellei szilikonok és ez kárpótol, én máshonnan is ismerem, de korrekt csaj, alacsony, kicsi has van ami a korral jön, de egyébként jó! 10/7
Linda: Agancsos utcán, megbízható szép szolgáltató, *rai korrektek! 10/8
Jessy és Orsika apróból: Laktanya új társasház, fèlénkek, nem tudják mit akarnak, szerintem nem is akarják csinálni! Nem sok jövőjük van. 10/2
Kriszta: Borbányán, csacsogós kedves csaj, jó szolgáltatás. 10/7
Anett: ugyan ott ahol Linda, korban több mint amit ír, mellei kicsik lógók, nem jött be, franciájs jó *r korrekt. 10/5
Dóra, Gréti Párosra pályázom de ide órára kellene menni és sok az extra!
Ha valaki tud más páros felállást korrekt *ron ne tartsa magában! Ill véleményt is várnék róluk!
Elég érdekes hozzászólás!!!
1 hét alatt valaki ennyi nőnél legyen!!!! Hmm
Ez a hozzászólás csak más lejáratására szolgál!!!
Sziasztok!
Pár észrevétel illetve tapasztalat a dolgozó hölgyekről.
Anikó 26: Évisz környéke, a lakás tiszta és rendezett. A csaj valódi vad macska, igazi barátnő feeling!
A mellei nem annyira jöttek be,szerintem nem a szoli adta meg az alapszínét. Egyébként 10/10.
Erika 20 Vasvári Pál út ugyan ott ahol Anikó,szerintem nem a szoli adta meg az alapszínét,kedves türelmes a kinézetre10\7,
francia10\9,szex10\9, a hasa nekem se jöttbe,élégé leharcolt,*rai átlagosak egy patront megért.
Másodszor voltam Anikó26-nál, egy igazi csiszolatlan gyémánt. Azért nem átlagos, mert szenvedéllyel és élvezettel teszi amit tesz.
Hol ìrja hogy 1 hét alatt járt náluk? :)
Helló, Rózsa ( 37 )- ről valaki tud véleményt? Jöhet privátba is! Köszi előre is .
Mire vagy kíváncsi, szívesen válaszolok, és nem koppintottam senkit a magam véleményét és tapasztalatát írtam le röviden.
Szia
Nem most regisztráltam előszön az előző nickem szexipasi30 volt de rosszul regisztráltam be és törölni kellett, nem járatok le senkit. A magán véleményem és tapasztalatom mondom el!
Hármas felállásra még mindig várakozom várom az ilyen jellegű javaslatokat!
Lehet nem itt hirdető vagy nem profi is!
Nekem is elég lejáratós szaga van, csak azért is mert én voltam már Orsikaa-nál és barátnőjénél, én maximálisan megvoltam elégedve a két lánnyal. Ha kedves vagy velük kedvesek ők is.
Ok, teszek itt igazságot hirtelen: Orsika egy frappáns tini, nüánsznyi súlyfeleggel. A képeken ő van, aki esetleg más oldalakon is kóborol, többet láthat belőle. Nagyon szép arca van, szép mellek, de nem egy bombázó. És igaza van a kollégnak, hogy hangulatember. Amikor én voltam nála, akkor sem volt fenn a plafonon - viszont masszázs után egy csodaszép, nyálas franciával kényeztettt. BTW a masszázs sokkal jobb, mint itt az oldalon a megfelelő szekcióban. Legalábbis nekem nagyon bejött.
Összességében én Orsikában nem csalódtam, részemről ajánlott, de simán el tudom képzelni, hogy az a hozzáállás, ami nekem még megfelelő. másoknak zavaró lehet.
Ezt 'osztán honnan szedted, hogy egy hét alatt ment végig mindenkin? Egyrészt Linda már rég nem az aggancsoson van, másrészt többé-kevésbé meg tudom erősíteni a többit.
Hirtelen, egyszerűen most szombati kalandjaim:
Kezdtem telefonon először Adry (24)-nél.Korrekt tájékoztató, határozottan intelligensnek tűnik, sajnos NFVSZ-t nem vállal, így nem próbáltam ki. Akinek elég a kézi levezetés, telefonos beszélgetés alapján merem ajánlani.
Utána hívtam Adrienn (24)-et. Sajna ő sem vállal NFVSZ-t, de a telefonos érdeklődés határozottan pozitív volt, csak a kereslet-kínálat nem passzolt.
Ezután Roxy (25)-el birkóztam, két tracsipacsi sem után sikerült időpontot egyeztetni, ami abszolút nem rajta múlt! Nagyon szimpi, ha sikerül összehozni, felkeresem, Anikó (26)-tal rendel az Évisz közelében. Anikót ismerve (remélem) szart nem fogad maga mellé, szóval megelőlegezem, hogy érdemes kipróbálni.
Következő hívás: Lina (24) Már rég szemezek vele, gondoltam most végre.. Teljesen flottul lebeszéltünk mindent, extrákkal együtt (csók + NFVSZ = ***moderálva***). Az egy dolog, hogy első instrukcióként a tűzoltóságot kaptam, hogy majd onnan egyeztetünk, de onnan még +1 lámpa volt, mire a közelbe kerültem. Na mindegy, kinyílt az ajtó, és dobtam egy hátast, valami csodaszép, csinos, fiatal menyecske nyitott ajtót. Aztán amikor a részletekre tértünk, kiderült, hogy ő Mona és kb semmit nem vállal abból, amit Linaval megbeszéltünk.. Lina meg nincs otthon.. Valahogy egymás teefonját kezelték..
Ekkora balfasszágot, ez valami hihetetlen! Életemben először fordult elő, hogy megköszöntem az együttműködést, és kihátráltam.
Na cseppet felindulva újra nekiestem a vl-nek, eljutottam Gina (27)-ig. Telefonban totál kedves, ajánlata passzolt az igényemhez, mondom, 15 perc és ott vagyok. És ott voltam.. És paff lettem.. Kb első látásra kvázi szerelmes lettem. (Illetve csak a másodikra, elsőre meg kellett küzdenem egy 40 centis harci terrierrel. :D ) A fenn lévő képek egy ezreléket nem adnak vissza belőle! Gyönyörű, hosszú haj, csodaszép arc, fantasztikusan csinos, egy igazi 30-as bombázó, aki után biztosan megfordulsz az utcán! Álomszép mellek (nem óriási, kifejezetten kézbe valók), csodás francia, cserfes, és maximálisan 'ügyfélközpontú'. Lehet, hogy az előzmények miatt nem igazán voltam a toppon, de ez nem rajta múlt, hogy nem volt heppiend. Viszont 1000%, hogy bepótoljuk! :)
Sziasztok.Newbie_nyh: Olvastam a beszámolod.Érthető,és egyértelmű semmi mellé beszéd.Egy kérdésem lenne hozzád Lina 20-ról .Tényleg 24 éves, és ha igen honnan tudod? Az adat lapján 20 évesnek mondja magát a fiatal asszony.Kis hazudozó,még szerencsém hogy nem ismerem. Gondolom Te sem ismered,vagy igen? A lényeg a lényeg ,most 20 vagy 24 éves a nő?Bocsánat a jól kereső nő.
Sziasztok!
Heni20 ról van valami új infó? Volt nála esetleg valaki , akit fogadott is? :)
Halihó!
Elküldenéd privátban, hogy hol r*nd*l Gina 27? mdr845kukac ***moderálva***
Szia,
engem is érdekelne a helyszín, legalább úgy nagyjából.
KösziBJ
Sorry, benéztem a számot. Lina (20)-ról van szó, csak elírtam.
Piac környéke.