Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy Milla- nál van-e kézi levezetés?
Sziasztok érdeklődni szeretnék hogy Milla- nál van-e kézi levezetés?
Van,de csak az van.Amúgy hozzá se nagyon érhetsz.Vagy csak én nem voltam neki szimpi,nem tudom.
Sziasztok.
Érdeklődnék,hogy Laura 22-nél járt e már valaki?
Van és én mindenét simogathattam.
Sziasztok.Milla nevű hölgy mostanában igen csak,fókuszban szerepel az oldalon.A hölgy csak masszírozással foglalkozik,ha jól tudom.Én nem masszíroztatni járok a lányokhoz.Tegnap előtt egy itteni lány( Név nélkül,mert megint balhé lesz) felajánlotta,hogy megmasszíroz,miután már megjátszottam a l**kát. Masszázs az minek? Megfogtam a fejét és ráhúztam,utána már csendben volt a lány mert tele volt a sz*ja.Masszázs mi van veletek ?Bementek a Reumatológia szakrendelésre,panaszkodtok egy kicsit 20 masszás alkalmat írnak ki,amit a TB finanszíroz.Jól emlékszem 3 masszőr hölgy van, csinosak kedvesek és te választhatod hogy melyiküket szeretnéd.Természetesen rendelkeznek,a szükséges iskolával ,és szaktudással.Pro és kontra: nektek ez jön be nekem meg az.
Annyiban vitatkoznék ,hogy szerintem kellemes dolog ha az embert egy vonzó mesztelen nő masszírozza.Én kifejezetten élvezem.Na persze csak ha vonzó a hölgy,nem beszélve a csuszkamasszázsról.A baj akkor van ha a hölgy nem vonzó(Képekkel köszönőviszonyban sincs.),nem vetkőzik le,nem tud masszírozni ,elkapkodja a kézi levezetést stb.Egyszóval zsákbamacsaka a dolog.
Meztelent akartam írni.Pardon!
Sziasztok!
Első kalandomat keresem és ebben kérem a segítségeteket. Egy olyan csajt keresek aki nem lenéző,tiszta. van agya,és nem roma ami ugye nem baj de na:) Amugy aki találkozot már olyan csajal aki az volt az leírhatná a nevüket hogy tudjam hova ne menjek!! Kyra 19-ről Norci 21 valami infót thanks !
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a hármas felállást 2 lánnyal! Kit ajánlanátok akikkel igazi élmény lenne ez a találkozás? Ha tudtok olyat aki nem itt hirdet vagy nem hivatás szerűen csinálja az is jöhet!
Köszönöm!
Tibi 25 idéznék az iménti levedből "és nem roma ami nem baj,de na :) " Érzed az ellen mondást,és az iróniát ebben mondatodban.Nem mered kimondani a véleményed, a roma lányokról , mert félsz a következményektől.Bátor, és őszinte ember lehetsz.
Te! Takarodj már innen az összes skizofrén alteregóddal együtt! Igen, kurvára hihető, miután feljelentgetted még a pék faszát is, hogy nem veri bele a kenyérbe, aztán épp téged talál meg valami helyi üdvöske.
Komolyan! Kérnék szépen valami moderátort, hogy bassza ki ezt az idiótát végleg! (Tudom, nem lehet..) Mert több kárt csinál, mint hasznot.
Ha igazán fílinges hármast akarsz, akkor Regina (25) + Anikó (26). Ott lesz csók, nfvsz, kivégeznek se perc alatt, ha úgy akarod, ilyen trióra ne fél órára menj :)
Cseppet műfílig, de nem fogsz csalódni: Dóra (25) és Gréti (26) párosban - ott aztán labdázhatsz a szilikoncicikkel. :)
olyat nem lehet, hogy Dóra (25) + Anikó (26)? xD
Newbie-nyh.Mikor mond valaki ,valami rólam ,megnézzem ki mondja és úgy reagálok. Téged mint ember nem tudlak komolyan venni .Mi már egyébként beszéltünk ,telefonom akkor is be égeted magad ,a szádba adtam a szavakat mert nem találtad .Azóta sajnos nem fejlődtél.Pedig mondtam neked hogy olvasgassál.! Mindegy, a buli kedvért eljátszom ,hogy komolyan veszlek és annak érdekében hogy őrizd meg a méltóságod ,a védelmezett lányok szemében. Olyan szinten elszégyelltem magam ,úgy kiosztottál mit még senki soha.A probléma az hogy nem nagyon értem,mit szerettél volna mondani ,de ne törődj senkivel jól meg mondtad a magadét. Te kis kitartott.
Newbie_nyh(***moderálva***) Most jöttem rá,miért haragszol,rám.Nem a rendőrség, hanem az,hogy gumi nélkül megsz*pattam,megb*sztam a élet társadat.Olyan mély benyomást tettem rá hogy hónapok,múlva még szerelmes képeket küldött nekem, privátba.Ez a Te nagy bajod, sógor.
Pf! Két napja vok az oldalon de már vágom hogy milyen pöcsfej vagy:)) Nem egymásról kell véleményt alkotni ha nem a lányokról ha zavar a véleményem így jártál én őszinte vok csak finoman fogalmaztam mert nem akarok senkit megbántani a rossz tapasztalat nem rasszizmus és nem minden roma lányra vonatkozik egyébként kösszike a hozzászólást egy Világifiú véleménye egy Világi témáról::))
sziasztok valaki volt már Norcika21-nél vagy Latikánál?? vélemények??
Köszi az infót!
Testre Dóra-Gréti páros jobbnak tűnik! Itt is van minden? Árban melyik a jobb páros! *r érték arány?
Írj privátba úgy látom moderáltak!
OMG, te olyan sötét vagy, mint négerek az éjszakai alagútban holdfogyatkozáskor.. Ha már ekkora nagy fun vagy, hogy megdugtad még a leendő összes csajomat is, legalább küldd már el a telefonszámom privi, csak hogy lássam, hogy tényleg csacsogtunk-e már.
Jahh, és van itt egy funy funkció az oldalon (itt jobbra) - keresés hozzászólóra. Kiscsillagszóró, te még a világban nem pinásztál, amikor én már itt véleményeket írtam.