Talán azért,mert ott még belehet palizni az embereket..:)
Talán azért,mert ott még belehet palizni az embereket..:)
Ha,ha,ha!!!!
Ez,volt a nap vicce!!! :)
ÁÀÁ,végem van az ilyen tudâlékoss LÁTOGATÓKTÖL!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Na ez volt a nap vicce,hisz ezekből a látogatók bol élsz..:)
Igen,jól mondod,hogy ezekből a látogarókbòl élek,
DE NEM AZ ILYENEKBÕL MINT TE ....!!!!!!! "kedves" :)
Helló.Olvastam több kommentet ,ami Heni 20-ról szólt.Nem értetem miért nem engedi be a férfiakat,miért szívatya Őket.Első nap mikor megjelent a hirdetése,nagyon hasonlított egy régebben hirdető lányra.Nem tettem szóvá,mert nem voltam biztos ,hogy Ő e akire gondolok és nem akartam vádaskodni.A napokban ,viszont kaptattam egy információt(nem hirdető ,de ismeri a lányt) Az információ igazolta a sejtésemet,hogy Ő az.Biztos vagyok benne a lány azért nem akarja a férfiakat be engedni mert azt gondolja hogy én ,vagy valamelyik barátom szeretné meglátogatni.Soha nem kerestem,és nem kértem senkit arra hogy keresse fel.Ami kettőnk között történt,én azt már lezártam. Amennyiben Heni 20 nem az akinek gondolom,abban az esetben kizárólag csak neki kiadom az informátorom nevét,és tegyen belátása szerint. Most hívtam Heni 20 -at, a hangpostája jelentkezik.
sziasztok kit ajánlanátok szüzesség elvételre??18 vagyok
Már lassan,bejárod egész Magyarországot ezzel az áll masszázzsal,elhiszem,hogy nehéz megélned..Kedves..:)
Főleg így a 4X felé. Senki nem szorja a ***moderálva*** a semmiért.
Amugy ez èrtemes tanàcs volt!! Most senkit nem nevesítek a lànyok közül,de igen is sok làny van a hirdetők között, aki megbízható és korrekt! Akihez ha elmész nem ér meglepetés,aki a képeken van azt làtod vissza amikor ajtót nyít neked!! Jó,tudom àlltalàba a lànyok (nők) fiatalabbnak tüntetik fel magukat,de azért sok hirdető megbizható! Bàrcsak nekem lenne az a legnagyobb gondom most,hogy melyik làny vegyel el a szűzességemet!! :D
köszi a segítséget :)
Anikó 26
Igaz, hogy volt már jó pár vélemény róla a napokban, de gondoltam én is utána járok, és hát igen, teljes mértékbe meg tudom erősíteni!!! Ha így "beszélné" pl midnenki a franciát mint ahogy ő....... áááá :XD 10/10!!!!! Egyebet nem is nagyon írnék, mert tényleg ismételném az előttem írókat!
Beatrix egy bűbájos furulyázó művész
De ha fáradt nem dolgozik, ásít csak és heverész
A macskáknak nagy barátja, Maja vele tévét néz
Elvannak ők, lány és macska, világ így kerek egész
:D Beatrix (20)
Sziasztok!
Volt szerencsém randevúzni Dóra (25) és Gréti (26) hölgyekkel egyaránt, Ők együtt is elérhetők, nem mindennapi élmény két egyébként megjelenésében hasonló karakterű bombázóval találkozni ilyen körülmények között. A köztük lévő interakció picit show jellegű, de 1x mindenképpen kipróbálandó ez az opció!
Dóra, ahogy már jópáran írtátok egy igazi dögös, vagány, belevaló csaj! Nekem Ő nagyon tetszik, mindenhol rendben van, nehéz megunni!
Voltam még Dorinánál, nekem Ő bár érzem benne a potenciált, de szubjektíve nem annyira jött be, itt inkább bennem van a hiba.
A szintén sokat emlegetett Anikó is rendben van, Ő a korrekt profizmust hozza nekem kicsit sótlan, ami azt jelenti hogy mindent tud, de valami hiányzik, ezzel együtt nagyon rendben van!
Daniella egyszerűen felejthetetlen, még mindig!
Most ennyi
Na ilyen még nem volt itt asszem. :)))
Oszi! Hát Dóra25-öt véleményem szerint is nehéz megunni,világi a csaj! :D
én azért is szeretem mert még azt is elhiteti velem, hogy vicces vagyok...:)
az értesítéseket hogyan tudom visszanézni?
:))
Mert vicces is vagy kedves Bugajakab :D