Szia, hacsak niincs egyedi igényed ezzel kapcsolatban, ne vigyél. A másik kérdésre meg megleled a választ, ne legyél rest olvasgatni :)
BJ
Szia, hacsak niincs egyedi igényed ezzel kapcsolatban, ne vigyél. A másik kérdésre meg megleled a választ, ne legyél rest olvasgatni :)
BJ
Hát Tomi05 szerintem senkinek nem jön be,ha valakinek kellemetlen a lehellete,legalábbis én még ilyen fétissel nem találkoztam. :)) Mondjuk azt nem értem,hogy ha már tudja,hogy együtt lesz vkivel,akkor előtte miért nem mos gyorsban 1 perc alatt fogat. Én nem vagyok hirdető,szóval nem ebből élek,de ha kiválasztok innen egy hölgyet,automatikusan zuhanyzás,egy kis parfüm,fogmosás egy rágó és kb így indulok el,mert így illik sztem. Most az mindegy,hogy nem az aktuális barátnőnkhöz megyünk,de ettől függetlenül is ennyi tisztelet jár az itteni csajoknak,de ez fordítva is igaz,nekünk is jár tőlük.
Sziasztok!!
Valakinek Lia 20 nevű hirdetőröl használható infója????
A képei alapján jónak tűnik.
Annak én is örülnék! :)
:))
Gina visszatért Nyíregyházára?
Dorina26 egyébként 41 éves, régebben Alexa40 néven futott. Most is fentvan Dorina41 névvel is ;)
Sztem hajfestés volt.Eddig fekete hajjal hirdetett.Viszont egy bászomolót már én is nagyon várnék rola. :)
ez igen, köszi
BJ
Zsoloka! Ülj le fiam ötös! :) Nagyon korrekt beszámolót adtál,tetszett! Azoknál a lányoknál,akiknél én is voltam az általad felsoroltak közül,egyetértek.
Sziasztok. Anita35 Maya40 nevü hölgyekről van esetleg infótok?
Jóestét kollégák!
Tudnátok ajánlani egy olyan hölgyet, akivel tökéletesen meg tudnám ünnepelni kilépésemet egy "remek" házasságból?
Egy lányt akivel tényleg minden tökéletes!
Előre is köszi! :)
Nem semmi vagy Zsoloka! ;) Köszi a beszámolót ismét,a többiek nevében is! ;)
Sziasztok, a pláza környékén r*nd*l valaki?
Nos van egy kis időm,jöjjön egy kis beszámoló egy igen friss kalandomról. :) Tegnap visszamentem egy nőhöz,akinél már voltam egyszer korábban,pedig ez nem jellemző rám,mindig az újra vágyom. Szerencsés időszakomban vagyok mostanság,mert nemrég voltam a Latikánál és mint olvashattátok is nagyon elégedetten távoztam. Aztán tegnap visszatértem Dóra25-höz és reméltem,hogy nem égett ki azóta és ugyanazt kapom,mint anno. Hát nem égett ki. Ugyanolyan kedves,mosolygós volt,mint X hónappal ezelőtt. Arcra,testre egyaránt fullos. Szerepét nem játsza túl action közben,pont annyit ad,amennyit kell,én elhittem az illúziót,hogy élvezi. És valljuk be azért ritka a csajok közt a középút,mármint aki nem is fadarab és nem is túlpörgött színésznő. Szerintem minőségi nő,ennek tükrében pedig az ad*zás mértéke teljesen korrekt. Egy szó,mit száz: Ajánlott. Nálam Dóra25 az eddigiek alapján simán benne van a top 3-ban a Latikával együtt!
Kedves "Ismeretlen" !
Még ha nem is az újdonság erejével hatottam Rád,legalább a régen átélt pozitív élményeidet fel tudtam benned idézni :) Örülök,hogy jól érezted magadat,szertettel várlak legközelebb is :)
Én köszönöm,hogy ott lehettem! ;)
Szép estét mindenkinek. Laura 22, Laura 24. Nem tud valaki a két leányzóról mondani nekem valami infót? Dóri 25,Dóra 25, Glória, Viki, Léna,Linda. Naluk már voltam. Nagyon jól éreztem magam mindegyik hölgynél. Tisztaság,diszkréció, ez fontos és megvan. Ezért szeretnék leginkább Laura22-ről egy megbízható infót. Tetszik a tetoválása,szeretném közelebről nézni :-)
Sziasztok! Fanni 19-ről van valakinek infoja? Érdemes meglátogatni?
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, megbízható vékonyka lánykát? Előre köszönöm!