Már kétszer cserélt képet,ez már a harmadik kombináció,ami most van. :)
Már kétszer cserélt képet,ez már a harmadik kombináció,ami most van. :)
üdv: Vanessza nevü högy ***moderálva*** vigyázon mindenki....
Lily (24) látogatott meg a múlt héten, nekem ő volt az első, aki házhoz jött. Egy haláli kedves, bújós, aranyos lányka. Szerintem ilyen barátnő fílinggel nem találkoztam még. Csók alap, egyedül sz*jba hajtani az utódokat **tra. Nálam csak fr*ncia játszik, de azt nekem tökéletesen csinálta. Én nem vagyok az gyorsan regenerálódó típus, de nagyon elgondolkoztam, hogy még egy plusz fél órával megtoldjam az eredetileg megbeszélteket.
Üdvözlet. Anett34 Szöszi 38 és Linda 25.megbizhatoak 100%.
Üdvözlet!
Jó szokásomhoz híven az oldal böngészését a friss képekkel kezdtem ma is. Megakadt a szeme Bernadetten (20 éves, 7340 a vége). Nagyon csinos, dögösek a képei, pont ezért látogattam meg - körülbelül 3 éve, Budapesten.
Ergo: két lehetőségünk van. Vagy egy remek szolgáltató (aki nem 20 éves, inkább 30-as) költözött le az Alföldre, vagy (de erre gondolni sem merek :)) esetleg kamuképpel van dolgunk.
Egy hosszabb szünet után és péntek este révén úgy döntöttem kalandozok egyet újra. Választásom ezuttal LATIKÁRA esett. Telefonon 22:45-re beszéltünk meg talit,mivel sokáig elérhető este,így megfelelő volt neki is ez az időpont. A képei alapján egy jó nőre számítottam vagyis reménykedtem benne,hogy az lesz. Nos ajtónyitáskor kiderült,hogy bizony az! Mosolygósan,kedvesen fogadott. Gyors zuhi,aztán mondta nekem,hogy nyugodtan helyezzem magam kényelembe az ágyon egy pillanat és jön csak ő is beszalad a fürdőbe. Így is történt. És az igazi meglepetés akkor érkezett el,amikor belépett a szobába. Már meztelen volt és eszméletlen jó teste van! Azt mondta,hogy szeretne fogyni,én mondtam neki,hogy szerintem semmi szükség nincs rá,de végül abban maradtunk,ha ő így érzi,én elfogadom döntését :D :D A melleit amikor először megpillantottam azt hittem,hogy nem eredetiek,mert brutálisan szépen állnak,de amikor megfogtam őket,akkor egyértelművé vált,hogy ezek bizony igaziak és ebben LATIKA is megerősített. :D Ez a csaj élőben még jobb,mint a fotókon. Az action-ről annyit,hogy nagyon élveztem! Elhittem,hogy a csajom,annak ellenére,hogy csókot nem vállal,de épp ezért nagy szó,mert csók nélkül is megvolt a barátnőfeeling!! A szájával is nagyon ügyes,mondtam is neki,nem lepte meg eme kijelentésem,úgy tűnt,hogy ezt ő is tudja. :D A lecsót előre adtam természetesen oda,a nyíregyházi átlagnak megfelelő. Távozásomkor már kint álltam a folyosón,ekkor mondtam neki,hogy délelőtt majd megírom a fórumra,hogy itt jártam. Örült neki,láttam rajta,mert valószínűleg már ekkor érezte,hogy csakis jókat fogok írni róla. Végül nem vártam délelőttig beszámolóm megírásával,mert így még frissebb az élmény. :) Alapvetően nem beszéltünk sokat egymással,de megvolt a kölcsönös szimpátia. Majd ha ezt olvassa LATIKA,akkor megcáfol vagy megerősít ebben. :D Na szóval erősen ajánlott kategória! Mégegyszer köszönöm LATIKA! ;)
Hi!
Vagy 2 hónapja én is voltam nála. Tényleg bombajó csaj viszont nekem teljesen negetív élmény volt nem is tudom mikor tapasztaltam utoljára ilyen TP-t mint nála. Bár lehet csak szar napja volt.. nem tudom...
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Sziasztok
Épp kb 1 órája voltam a Paula23-náll
Valami eszméletlen a csajj,eszt komolyan mondom!!
A képe alapján szép kis fiatall lány.....
De élöbe uristennnnnnnnnn :D
Nem akarom rontani a hirnevét ˇˇ ha persze van neki....
De a az arca és a teste televan patanásall,ojan hasa van hogy én még 33 évesen ojat nem látam.....
Kb mint a pacall komolyan mondom :D
tiszta büdi a szája...... bevállalósnak az de én inkább nem éltem vele......
ápolatlan egy csajj az BIZTOS!!!!
Jah és fö fogás még csak most jön
folyamatosan a másik szobáboll hangok jötek meg férfi köhögés..... eröl enyit
és aszt monta h a szomszéd :D
SZovall csucs a csajj.....
Bexarás. Rákerestem Monára, és kiderült, hogy én írtam róla utoljára. Nemhiába a kor.... :D
Norci(21):
Árak magasabbak az átlagosnál, de nem sokkal. Ferenc körút, lepukkant panel. Helyszín 10/4.
A fürdőszoba borzalmas, a baszoba elment. Az ágy nyikorog, mintállat.
A lány 10/10. A képeknek megfelelően fiatal, vékony, aranyos. Feszes popsi, és cici.
Korábban írták páran, hogy inaktív, kvázi fadarab. Na én rákérdeztem miért. Aki kíváncsi rá, annak megírom privátban.
A franciska 69-ben 10/10, normálban 10/6. Az aktion közben semmi reakció, de mint fent írtam meg van az oka. Amúgy nem nyafog, lehet pakolni. 10/6
Együtt van Latikával, és valami Verával, de a Vera nem biztos. Amúgy a logisztika xar, mert Norci pont a bejárati ajtó mellett rendel, és az ajtaja üveges. Tehát homályosan, de láttam a mászkálókat. (Makktársakat, Latikát, mittudoménkit)
Epilógus: Ha jó lenne a logisztika, és normális lenne a kéró, és lejjebb vinné a rózsaszálak darabszámát aranyat érne a kiscsaj.
Nagyon örülök kedves "wjdks", hogy elégedetten távoztál tőlem és igen meg volt az a bizonyos szímpátia az én részemről is. /Remélem hamarosan találkozunk!/ :)
Én is köszönöm "wjdks"! :)
Kedves misterX !
Elfogadom a negatív kritikát is, amennyiben elmondod miben nyílvánult meg.
Természetesen ha valósnak találom, igyekszem rajta változtatni, mivel ez az én érdekem is! :)
Kedves Fütyülős !
Szerintem a tisztaság a lényeg!
Valóban szerény lakás, de nem olyan szörnyű a helyzet ahogy azt Te állítod! :)
További szép estét kívánok mindenkinek!
Puszi Latika :)
Szia Latika. A lakásról nem is írtam semmit, csak hogy átlagos. A fűrdő ami hagy maga után némi kivánni valót. De minden csak viszonyítás kéerdése. Szóval nem kell egyből farkast kiálltani... :D
MisterX! Én ezt nem tapasztaltam,de persze lehet,hogy rossz napja volt és emiatt érezted így.
Akkor jó Latika! ;)
Fütyülős! Latika jól írja,a tisztaság megvolt és ez a lényeg. :) Szerintem egy kis átlagos kecó,ahogyan te is írtad,de szerintem a fürdő is átlagos,azért nem "borzalmas". :) Ott is tisztaság volt,attól függetlenül,hogy pici.
Dehát írja is, hogy nála nincsenek tabuk. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy én a mosógépen pakolom meg! RRRrrrrr :D
Sziasztok!
Nórika 20-ról valaki tudna nekem írni egy kis beszámolót?! Privibe,itt teljesen mindegy,de nagyon értékelném! ;)
Előre is köszönet érte ha valaki megszán!
Tank
Sziasztok!
Ti szoktatok vinni óvszert ha elmentek valamelyik lányhoz vagy nem kötelező vinni??
Első szexre kit ajánlanátok??
Üdv mindenkinek! Ma meglátogattam Anett 34-et aki kapott már itt hideget meleget. A lakás igényes tiszta.
Anett inkább 40 körüli amivel nem is lenne igazán gond. Nekem ami negatívum, hogy túljátssza a szerepét kapkod, siet ,legyünk már túl rajta érzés. Még egy észrevétel, Anett szájszaga kicsit kellemetlen de lehet valakinek ez jön be. :)
Sziasztok. Tudtok ajánlani valami jó bevállalós Nyíregyi lányt?