Te vagy a király amiért nem hagyod magad.
Te vagy a király amiért nem hagyod magad.
Köszi hogy igazat adsz.
Sajnos ezek az emeberek nem tudják magukat máshogy lefoglalni,csak ha mindenkit járatnak lefelé....
Az elmult 1-2 hónapban már ezért nem is foglalkoztam az itteni írásokkal pont ezért.
De olyan jó érzés így hazatérni,hogy megunhatatlan téma vagyok itt a fórumon :)
Már mondtam többször is,hogy nem lehetek mindenki kedvence,nem jöhetek be mindnekinek!
De egyet nem tudok elviselni,ha valaki hazugságokkal bombáz,és ezért ezekre mindig is reagálni fogok,ha tetszik ha nem!!
Ennyi erővel én is bújhatnám a többi város fórumát is,és fikázhatnék csajokat,akik megérdemelnék.De nem teszem.
Én sem értem a lehúzós,havonta névvéltogatós lányokat...de ha nekik ez a nyerő,akkor tegyék.Azok a férfiak pedig,akik ennyire vaok hogy ilyen dolgokat nem vesznek észre,és belecsúsznak az ilyen lányok csapdájába,azok meg is érdemlik.....
Szerintem mindenkit zavar ez,de nem tudunk mit tenni.Ez van.Idővel az ilyenek úgyis elhullnak :)
Na de mostmár tényleg nem írok többet,még az lesz hogy eztis csak kitaláltam :)
Pusy Mindenkinek :)
Nincs mit.igaz még csak Larahoz meg Anetthoz voltam veled meg nem volt szerencsém megismerkedni de ami késik nem múlik akkor majd beszélünk erről. Én amikor ott jártam meg soha nem csalódtam csak ez a fikázás meg hogy en is hulyeseget irkalok amint allitjak itt egy páran kicsit idegesit.En mindig is védeni foglak titeket itt mert megerdemlitek.kicsit rohej az is hogy aki hozzaszolt az én irasaimhoz mar szinte minden város hozzaszolasaban szerepel es csak fikaz mindenkit igy mar leesett hogy valoszinuleg testorrol lehet szo akinek nem tetszik ha egy hely felkapott.kivanok neked és a csajoknak sok sikert és kitartást. Remélem mihamarabb talalkozunk.szep napot
Sziasztok. Tudtok nagy cicis, nagy popsis lanyt, aki nem "barna" es megbizhato? Koszi
Mollika 23-at tudnám neked ajánlani ő megbízható és korrekt.
hali!cukorkánál volt már valaki?info,privátba is jöhet!
Hali!
Ágica 18-ról tudnátok mondani infót olyan aki már volt nála?
Köszii!!
Itt már az is önreklám,ha elmondom a véleményem,megvédem magam a hazugságokkal szemben?!
Szép!
:)
De amikor igazi önreklámok vannak fenn,az senkinek nem szúr szemet,érdekes!?
:):)
Szia.feleslegesen idegesited magad a sok szerencsétlen perverz emberen.az ilyen csak le akar járatni titeket vagy erre hokizik otthon.nyugodj le és ne foglalkozz velük. Hagy irkaljanak.mar rajottem hogy a ket hozzaszolo az irasaimhoz valoszinuleg ilyen ember vagy testőr vagy hirdető. Annyira rohejes hogy mindenkit ismernek es mindenki megbizhato akit ok javasolnak csak más nem.sok itt a feltekeny hirdető is meg a többiről mar ne is irjak.Lényeg a lényeg nyugi.szep napot
Ezt jól tudjuk, öreganyó! :D
Niki 20 és Ágica 18 Én a magam részéről szerencsémnek tartom,hogy mindegyiknek igénybevettem a szolgáltatásait.Nem egyforma a szolgáltatásuk mint ahogy ők se egyformák.De egyben azonosak,hogy a szolgáltatásukat nagyon magas szinten végzik. Őkprofik ebben a műfajban.Meglátásom az ,hogy véleményt csak arról alkossunk amit ki is próbáltunk.A lányoknak pedig egy jó tanács,ne egymás lejáratásával foglalkozzanak hanem a szolgáltatásaikat továbbra is a tőlük megszokott MAGAS szinten folytassák.
Zsuzsa37-et nem, ajánlom, olyan az ágyban mint egy fadarab,
csak nyávog, ja és nem is ő van a képeken
Tímeáról, Grétiről tudtok valamit írni, korrektek?
öööö, nem tudom. Szerintem a képen ő van, és fadarabnak sem tűnt. Nekem is voltak problémák, pl. várakoztatás, de a többit betudtam annak, hogy nem voltunk egy hullámhosszon...
de lehet tévedek
Üdv,
BJ
A minap meglátogattam Ágica 18-at.
Nem olvastam semmit róla így hát beválaltam lesz ami lesz alapon.
A szokásos körúton található.Ajtonyitáskor ráeszméltem,hogy ez a csaj nem idén barnult illetve a képein erőteljesen sminkelt a csaj.De mivel kedvesen fogadott maradtam.Kedves beszédes,cic....k nagyok nőiesen telt alakkal.Ágy egyszemélyes illetve tisztálkodás lehetőséget megse kérdezte.Vegyvédelmi franciska fel*ras.Szerencsére nem kértem.Aztán mivel szerinte elég hamar kész állapotba kerültem már kezdtük is.Majd kopogás és valaki bejött a bejárati ajtón.Egy barátnője volt akihez act..n közben ki is nézett!Telefonja nem volt némitva igy hát néha halatta magát a 3410i.Ekkor már tudtam,hogy itt gyorsan lépnem kell.Végeztem majd kiss beszélgetés stb...Ha olyan szintü lenne az act..n amilyen a társalgás közben akár jó is lehetne de igy sajnos nem.Viharszinü távozás.Majd gondolkozás a liftben,hogy ezt megint benéztem!
Igy hát remélem más tanul a hibámbol!
Helyesírást pedig nézzétek el nekem sose ment! :)
És úgy látom csak vasárnap dolgozik. :))
Szisztok,csalódtam az egyik lányban nagyon, és ezt szeretném közőlni mindenkivel!
Szabina 38,tegnap előtt voltam nála és megkell hogy mondjam egy kicsit jobbra számítottam,mint ahogy azt gondoltam.És megkell hogy mondjam el is ment a kedvem az ilyen lányoktól.Na de nem panaszkodok annyira, de nem ajánlom a hölgyet senkinek!-és a lakás is igénytelen az én szemszögemből!
Szeretnék kérni egy kis infót még Latika 24-ről,csinosnak tartom nagyon és Norci 21-ről?
Szombaton történt.. :)
;))