Sziasztok!Információra lenne szükségem,ha valaki tud segíteni előre is köszönöm! Keresek 50s-60s korosztályból hölgyet.Akár olyat is,ha tudtok,hogy nincs fent a neten.Minden megoldás érdekel!!!
Sziasztok!Információra lenne szükségem,ha valaki tud segíteni előre is köszönöm! Keresek 50s-60s korosztályból hölgyet.Akár olyat is,ha tudtok,hogy nincs fent a neten.Minden megoldás érdekel!!!
Köszi a választ felhivtam és mondta hogy már nem nagyon szeretne ujakat fogadni! pedig jo lett volna meg amugy sem vagyok 30éves!
hali! Molly és Dolly róluk tud adni valaki infót?
Csá társaim!
Régóta látogatom az oldalt, olvasom a hozzászólásokat, és most úgy éreztem megosztom a tapasztalataimat veletek.
Vannak köztük frissek, illetve nem épp maiak...
Szöszi (38): valóban 40 körüli, mellén, hasán látszanak az évek. NF érzéki, finom, gyengéd, beleborzongós, az aktus átlagosnak mondható. Lehúzás veszély nincs. Ajánlott.
Kitty (23): képeken ő van, teste fiatalos, feszes, selymes. Csak NF-ra voltam, de azt tökéletesen végezte. Ajánlott.
Lara (42): képeknek megfelelő, teste korát meghazudtoló. NF átlagosnál jobb, jól reagált a kölcsönös izgatásra. Aktus nem volt, de tervezem. Hely rendben. Ajánlott.
Alexa (40): teste rendben van, de a feje... hogy is mondjam... érdekes. Nekem nem jött be, sokat beszél, nem tudtam ellazulni, NF-ja felejtős. Nem ajánlott.
Léna (34): fotókon ő van, szolis test, szilikon mellek, hely rendben. Szolgáltatásra sem lehet panasz, összességében is OK. Ajánlott.
Erika (39): vonzó MILF, képek valósak. Hely rendben, kissé nehezen elérhető. fr*ncia és aktus is rendben volt, jól reagál az izgatásra, beindítható. Ajánlott.
Rózsa (38): fotókon ő van, hely rendben. A nő maga nem jött be, fr*ncia és aktus sem volt jó. Nem ajánlott.
Ivett (28): teste sportos, feszes, melle nagyon kicsi. NF-re mentem, de aktus is lett belőle, minden egyben volt, nagyon egymásra hangolódtunk, szuper volt. Ajánlott.
Anett (33): valahol 35 körül lehet, nagyon kedves. Szolgáltatás minden téren rendben, ajánlott. Valódi m*lytor*k. ajánlott....
Candy (21): testre jó, melle kicsi. Kedves, aranyos, de amit nyújt az a nagy semmi. Nem ajánlott.
Kendra (19): képeken ő van, melle nagy. Szolgáltatás unott, látszik rajta, csak legyek már túl rajta érzéssel végzi a dolgát. Nem ajánlott.
Barangoltam a városban... Tőbb jó csaj, és kecó van a városban. A nyerő a SZ ...utca vége, és ott a babyk.
Ott mindenki megtalálja a magának megfelelő szolgáltatót.......
Infó kell: Szabináról, Zsúzsáról, Mollyról, Dóriról!!!!!
Ki érti: A csajok a nevűket, korukat miért váltóztatják havonta? Talán lehúzosak?
Üdv Mindenkinek. Pénteken Nyiregyházán leszek. Szeretném meglátogatni Vivient. Esetleg tudna valaki segiteni,hogy érdemes hozzá elmenni. A képek alapján jó a teste,pedig már nem fiatal. Jöhet privibe is a válasz. Köszi.
Sziasztok!
Valaki Alexa /40/-ről valami véleményt tudna írni?
Köszönöm!
hi
Na, hát nem tudom mi vezérelt, de gondoltam elmegyek Csengéhez egy masszázsra. Semmilyen álmom nem volt, hogy ez meg az elhet! Tényleg!!! Gondoltam megmaszíroz egy szép csaj,akinek annyi like-olója van, meg még úgysem voltam így stb. Aranyos, szép kiscsaj, de ez midnen volt, csak nem masszázs, és nem lazulás!!! Holott, még papírja is van kitéve!! A végén nem is bírtam megállni, hogy meg ne kérdezzem, "te ugye ezt csak lemásoltad valahonnan?!!" Na meg a levezetés is..... Hát annyit mindenesetre elért, hogy én többet egy forintot nem adok ezért a..... semmiért(és nem csakk itt)!! Még, ha du.ni mentem volna oda, ezekután azt is kihagyom!!!!!
Ne haragudj,hogy ezt mondom,de mindig talál ez a Csenge egy balekot akit letud szedni ***moderálva***. Pedig semmi köze a maszirozáshoz amit csinál,csak áll egy szál tangában és össze vissza ken valami krémmel,a végén pedig kiveri az ember f*rkát. Cserébe lehet fogdosni a fenekét,de ennyi az ***moderálva*** amit kérhetel tőle. Az a bolond,aki erre a leányzóra rányitja az ajtót..Röhögve keres 5-7***moderálva*** a semmiért. Azért Debrecenbe és Győrben az ilyen éhen ***moderálva***,mert senki nem menne hozzá,azért amit nyújt..Nyiregyházán ezt megteheti..
Sziasztok Adrienn 31-ről érdeklődnék többször hivtam de nem tudom elérni csak érdekelne , hogy aki volt nála mi a véleménye?
Norci 21 nél játram ma. Azta, de jó teste van ! Aki a vékony alakot szereti, annak nagyon tetszeni fog. A franciája elég jó, a cicik szépek és fittek, ápolt, pucér punci, nincs naracsbor egyszóval testre 10/10. Kb. ennyi ami miatt azt mondom megérte mert ez a test tényleg viszi a prímet. A sz*olg*ltat*s viszont tényleg nagyon visszafogott, sajnos olyan mintha fejben valahol nagyon máshol járna. Ez oké is, de ha mégis belecsempészne egy kis szinészetet a melóba, akkor nagyon jó élmény lenne vele lenni. Utána viszont volt egy kellemes beszélgetésunk, ami kozben el is gondolkodtam, hogy mennyivel intimebb volt a beszélgetés mint maga az aktus. Lehet, hogy fordított sorrendben jobb is lett volna.
Test 10/10
Arc 10/5
Kecó 10/5
Feeling 10/3
Megerősítem. Én úgyanezt tapasztaltam.
Gumibogyó hozzászólása még érne is valamit ha nem másolta volna ki, DaveP Május 18, 10:00-i üzenetét.
Ennek nem tudom mi értelme van.
Ez tényleg felettébb érdekes !!!!
Viszont, Te honnan emlékeztél rá ???
Nagyon egyszerű! Keress rá valamelyik Hírdető nevére és kidobja a kereső. Én is megtaláltam DaveP hozzászólását, ami szó szerint megeggyezik a Gumibogyójéval. Tehát lemásolta!!!!
Alaxa 40 vagyis régebbi nevén Detty 40 aki a belvárosi mekivel szemben rendelt régebben Gyulával.
Annak idején Picur így jellemezte : A képei sokkal jobbak mint élőben. Nem csinos, nem mutatós! Az NF plussz f*z*tős extra. fr*ncia átlagos, szex gyenge, nyafogott, hogy óvatosan! Tuti nem megyek még a közelébe sem.
Egy másik látogató pedig így nyilatkozott róla : Detty 40 Belvárosi mekivel ***moderálva*** r*nd*el. Bejutás elég körülményes volt. Egy csinoska 40-es csajt vártam, mire egy 18-19 éves kiscsaj fogadott ( Ő A GYULA! ) elég zavarban volt. Hát még én. Mondom mi ez? Aszongya rosszul adták fel a hírdetést. Azóta is rosszul adják fel. Röhej. Kiscsaj hozzáállása rettentő sz*r. Alig tudtam elmenni, csaj feszegtem. Lakás átlagos, de a fürdő elég pukkant. Idétlenkedve szaladgál, nyálát törölgeti, ne nyúlkáj sehova, élvezz gyorsan és menj el. Sz*rság, nagyon nem ajánlott.
Sziasztok
Én is hozzászólnék, a dolgokhoz. Igaz tavaly voltam az akkor még Detty néven praktizáló szolgáltatónál, tehát csak akkori élményeket osztok meg.
A hely ott van ahol Tomi írta, s a szomszédok nem tetszése miatt nehézkes a bejutás. Megnéz az ablakból, úgy menj fel, hogy szinte észre se vegyenek. Én inkább körülményesnek nevezném. A lakás nem rossz, de a fűrdőn látszik az intenzív használat.
A szolgáltató személye, nekem bejött. Csacsog, fecseg, flörttöl, igyekszik megismerni. A francia az tényleg nem az erőssége, de hagyja magát irányítani csak kérni kell. Az akció, átlagos. Színészkedés van bőven, de ha zavaró akkor visszább vesz belőle.
Amikor én voltam, akkor a térítés volt a leghúzósabb. Kicsivel átlag feletti.
Összegezve, egy próbát megér, de csodát ne várj.
Lara nál volt már valaki?? Esetleg egy hívatalos beszámolót tudküldeni,akkár privibe is. Szerintem egy kicsit mint ha el térnének azok a képek.
Adrienn ről valami info?! Nme tudom minek hirdet ha nem lehet elérni se nem hogy eljutni hozzá!
Sziasztok! Milyen ifót tudtok adni Beatrix (19)-ről?
Kis megosztas a Mendy19 el kapcsolatban.ma voltam vele mert csak autoban vallalja vagy háznál.nagyon aranyos kedves es csinos valóban 19 éves szépség.nekem pont az esetem,formas cici és fenék és ami a lényeg teljesen odaado megteszi amit kérsz.egyszoval nekem bejott.én csak ajánlani tudom mivel teljesen megbizható es valoban egyedul dolgozik ezt garantalom engem semmilyen meglepetes nem ert.