Sziasztok!
Az elmúlt hetek eseményei címszavakban, mindenhová egy franciára ugrottam fel:
*** moderálva ***
Dia(20) - Nagyon OK
Daniella(29) - Nagyon-Nagyon-Nagyon-Nagyon OK
Sziasztok!
Az elmúlt hetek eseményei címszavakban, mindenhová egy franciára ugrottam fel:
*** moderálva ***
Dia(20) - Nagyon OK
Daniella(29) - Nagyon-Nagyon-Nagyon-Nagyon OK
Sziasztok!
Krisztáról Borbányán valaki nem tud valamit? Régen nincs fent a hirdetése. :(
Csao Newbie! Anno nekem is volt hasonló sztorim és emlékszem úgy ültem a gép előtt,mint a gondolkodó ember szobor. :) Jó pár percbe telt mire rájöttem,hogy most mi van. Sajnos itt mindig voltak,vannak iylen X-akták és bezony sok esetben már tényleg Mulder és Scully kellene ide. :))
Sziasztok!!
Nem tud valaki információt esetleg Brigi22 és az új hírdető Elena19-ről képeik alapján jók lennének, de ha lenne némi pozitiv bátoritás az segítene.
Információk akár privátban is cserébe ha tudok én is segítek másokkal kapcsolatban!
Üdv.
Igen, ez teljesen természetes. Az ilyen x-akták viszont leginkább azt jelzik, hogy valami bűzlik, és a legtöbbször így is van. (Lásd Fanni - Regina átváltozás) Ebben az esetben az zavar igazán, hogy egy olyan hölgyről van szó, akit többen a legértelmesebbként emlegettek itt éveken át a fórumon, rosszat nem írtak róla. Ide még Occam borotváját sem tudom ráhúzni, mert nem találok rá egyetlen egyszerű, értelmes magyarázatot. Illetve az egyetlen értelmezhető magyarázat meg nem tetszik: Mégpedig hogy egy korábban megbízható hölgyből trickymasszőz lett. Viszont ha emlékezetem nem csal, Laura is időnként tiszteletét tette a fórumon, szóval akár írhatna is erre valamit. :)
Mindegy, amúgy hívtam már többször is, bejutni nem sikerült hozzá, de még próbálkozok. :)
Ezt már tényleg nem lehet szó nélkül hagyni ! Valóban egyre több a hetente vagy havonta a NEVÉT ,ÉLETKORÁT ,TEL SZÁMÁT cserélgető hölgyemények száma. Régebben már javasoltam itt ,hogy ezeket a leányzókat messze KERÜLJÜK EL! Ezek nem véletlenül alakulnak át havonta mert a kutya sem megy hozzájuk ,és megpróbálnak más néven ,életkorral előrukkolni. Persze PALIMADARAT MINDIG TALÁLNAK AKIK CSAPDÁJUKBA ESNEK .
ÉRDEKES MÓDON ,PERLA , MÁLNA , KATA , VAGY KRISZTA SOSEM CSERÉLGETIK A NEVÜKET de miért is tennék velük minden rendben van és tökéletes a hozzá állásuk.
Messze el kell kerülni az ugy.n X-AKTÁS LÁNYOKAT és lassan kiperegnek vagy elviszik őket más városba. Ezektől ugysem lehet sok jót várni csak felesleges lóvé kidobás.
Üdvözlet!
Heléna eltűnt! Heléna eltűnt?
Esetleg nem tud valaki valamit Őkelméről? Látni fogjuk még, netalántán végleg abbahagyta?
Másrészt: Anitáról (34) valaki valamit? Tudom, korábbról van róla élménybeszámoló, de esetleg frissebb tapasztalata valakinek?
Előre is köszönöm!
Nekem eddig nem volt rá panaszom. Hozzáállásban, árban nagyon jó.
Hahhaha, Regina visszaFannisult! Úúúgy szeretnék ilyenkor belelátnia márketingmánágerek fejébe, ahogy összeszaladnak egy amolyan 'céges mítingen', és jó alaposan megtárgyalják, hogy
- Fanni nem jó, már nem megy úgy a biznisz.
- Legyen Regina
- Igyunk még egy sört
- Dugjuk meg Fannit
- Nem Fannit idióta, Reginát!
- Te, ez a Regina elég gáz volt..
- Ok, legyen inkább Fanni, legalább a többi szöveget nem kell megíratni másokkal.
Csá!Dia20 nagyon jó!Legalábbis én nagyon meg vagyok vele elégedve!Több alkalommal is voltam már nála!Semmi féle rossz tapasztalatom nem volt még vele kapcsolatban!
Elég idegesítő amúgy az ilyen márcsak azért is,mert teljesen hülyének nézi az oldal látogatóit.
Nekem anno azt mondta tervei vannak a jövőre nézve,csak sok ***moderálva*** kell hozzá. Ezek szerint összegyűlt neki a sok. :)
Ha a Coca Cola ilyen marketing m*n*g*reket használt volna az elmúlt évtizedekben,szerintem már arra sem emlékeznénk,hogy volt valaha egy sötétbarna színű szénsavas ital... :))
Átváltotta neki román ***moderálva***-re a Feri ***moderálva*** előtt mindig ott ácsorgó Pula,oszt hazament Romániába!Jöttek helyettük mások.Nem tudtad?
Üdv! Nem,nem tudtam,ennyire nem mentem bele vele anno a beszélgetésbe. :)
...és ezért képes voltál regisztrálni is, hogy ezt elmond...
csak gratulálni tudok hozzá, hogy annyira biztos vagy a kitalált történetedben, hogy azt hiszed, hogy ezt itt beveszik, hogy valaki rögtön regisztrációja után beállítja magáról, hogy ő mindent tud. Légy szíves olvasd vissza Helénáról az összes hozzászólást. Ámbár ezt nem is kellett volna mondanom, biztosan irigykedve már megtetted, és rombolni szeretted volna a róla kialakult képet.
Csak kivánni tudom neked, hogy legyen nagyobb örömed az életben, mint ez...
üdv és derűs napokat
Üdv. mindenkinek! Tud arra valaki magyarázatot adni, hogy Noémi (23) miért takarta el az arcát? Eddig látható volt és igazán kellemes arcvonásai vannak.
Tisztelendő Úr!
Én voltam abban a házban többször is!És mikor ajtót nyitottak mindegyik lány telefonált közben.Volt amelyik román nyelven adta le a drótot a mindig a ház előtt parkoló és román rendszámú kocsiban üldögélő uraknak.Amúgy alapjában véve nem volt gond semmivel.Azt kaptad bármelyiktől amit reméltél.
Még jó hogy ilyen sok beszámolót írtok!
Üdv: noémi23 milyen?? valaki esetleg vélemény?? köszi előre !