Noémi 23-ról valami infó esetleg? Vagy hülyeség már ilyeneket kérdezni? :)
Noémi 23-ról valami infó esetleg? Vagy hülyeség már ilyeneket kérdezni? :)
Üdv!
Korábban én is írtam Lénáról, keress rá ha gondolod.
Ellenben ha lusta vagy: nagyszerű szolgáltató, érdemes felkeresni!
Sziasztok.
Anett 33 rol szeretnek infot.
írtak már sokan róla, köztük én is. keress rá, de amúgy mehetsz nyugodtan
BJ
Írtunk már egy páran róla beszámolót és ha jól emlékszem csak pozitív vélemények voltak róla.
2-3ra és negyedikre is ha én nm írok be róla akkor senki segítssük már egymást csá.
Noéminél még senki sem volt vagy csak megtartjátok magatoknak mertolyan jó:):):):) a csaj nekem nagyón jónak tűnik akkor majdlehet én írok először csá.
Sziasztok!
A t*p....ron hírdető Eszterről tud vaki, vmit?
Igaz, hogy nem mostani a hozzászólás de voltam a leányzónál, nagyon fullos, nagyon jó stb... csak eltünt.... ha valakinek van esetleg infoja,......(bár kétlem)....... akkor jelezze :D
220 cm3 (220ml) lökettérfogatú dugattyúmnak keresek jól olajozott, meleg hüvelyt a hosszú hétvége valamielyik napjára! Kit ajánlatok? (Ki ajánlkozik?)
Na most esett le hogy Rebi(19) és Beatrix(19) ugyanaz, DE! Én megvoltam vele elégedve. Ahogy korábban valaki írta, a "munkáját" rendben elvégzi. Beszámolót is írtam, aki kíváncsi keressen vissza!
A masszázs story-hoz meg csak annyit, hogy aki tud masszírozni is vállal sex-et, de aki nem tud az általában súlyos ezredeseket kér el a 0 szolgáltatáséert. Lásd Fanny!
Szép napot fórumozók!!!! Szerdán jártam Szöszi 38-nál, ezt szeretném veletek megosztani!!! A lány egy szép, aranyos és kedves szőke bombázó csak nem hibátlan szolibarna testel!!! Az agancsos állatról elnevezett utcán dolgozik egy szép igényes családiházban, egyébként nem egyedül, de engem nem zavart!!! Csak egy kölcsön franciára mentem mert ez fért bele a napomba!!! A 38-éves csajszi egy jólkarbantartott igényes ápolt nő aki 10-évet simán le tudna tagadni! Gyors zuhanyzás és bele a közepébe, nem nyafog csak finoman nyögdécsel, normál keretek között azt csinálsz vele amit akarsz! A befejezés érzéki szenvedélyes, nagyon finom, egyébként az egész ott töltöt idő ilyen volt!!! Egy szép szőke érzéki lány gyönyörü formás popsival, egy szép tiszta igényes helyen, szolid *rakkal!!! Uraim hát kell ettől több? 10-es skállán 11-es. Nagyon ajánlott kategória!!!! Remélem segítettem? További szép napot.
Mona(19): Kira (19)-el dolgozik együtt a körút Északi részén. A lakás 5/3, a fürdő 5/2. A lány szép, csinos, fiatal.
A franciska csak gumiban, csók nincs, matatás nincs. Amúgy rendben volt, csak kicsit flegma.
***moderálva***
Beatrix-ről régebben írtam egy nem épp jó beszámolót akkor még REBEKA néven futott. Nem lenne rossz csaj, de a hozzáállása nulla, illetve eléggé ***moderálva***.
Egyetértek veled.
Nem tudjátok mi van Krisztával, dolgozik még? A hirdetése most nincs fent :(
Regina (23): Épp aktuális adatlapja szerint: 'Szia! Fanni vagyok vagyok, egy kedves, huncut [..]'
Epic!
Noémiről annyit, hogy legutóbbi tudomásom szerint Dóra 25-tel rendel, tehát egy biztos, a hellyel nem lesz gond, ha ez alapján be mered vállalni, érdekelne, mit tud. Dia (20) abszolút ok. Regina (22) fényképei kísértetesen emlékeztetnek egy olyan helyre, ahol már jártam, és inkább nem mennék még egyszer, de ettől még simán lehet, hogy 100-as a hölgy. Gabica (20)-ra már régen fáj a fogam, de sajna az itteni beszámolók elvették a kedven tőle..
És ezt az x-aktát fejtse meg nekem valaki:
Szandika (19) hipp-hopp feltűnt a kedvenceim között. Amikor hívtam, a telefonom írta a számhoz a nevet: Laura. Néhány napja feltűnt egy szimpatikus Laura nevű hirdető, szintén a masszázs részben, aki ugyanezzel a számmal hirdetett. A régebbiek tudják, hogy volt itt még kb fél éve egy Laura nevű, igen populáris hölgy, mondhatni üde színfoltja a nyíregyházi vadászmezőknek szexpartner kategóriában.
Tehát most napokon belül két, teljesen különböző paraméterekkel rendelkező hölgy, ugyanazzal a telefonszámmal, az egyik közülük egy célközönséget váltott egy ex-local-favorit.
Akkor most az igazság odaát van?
Üdv Mindenkinek. Ezalatt a 2-3 hét alatt megfordultam Debrecenbe 3-4 leányzonál. És azt tapasztaltam,hogy nagyon nagyon sok Nyíregyházi lány- nő dolgozik ott. Minden téren nagyon jó szolgáltatók. Miért nem tudnak ők Nyíregyházán dolgozni???? Szerintem többek között én is gyakrabban látogatnék le oda,mert a mi most van ott az egyenlő a nullával. Mi erre a magyarázat?????