Sziasztok. Nem tudom írtam -e a Csengéről , de én is voltam nála. Nekem semmi rossz tapasztalatom nem volt vele kapcsolatban. Amikor én voltam nála (kb 1,5 hónapja) akkor csak bugyi maradt rajta. Az elején azzal kezdett ,hogy nyugodtan lehet tapogatni , gondolom látta rajtam , hogy kicsit feszült vagyok. Igaz nem első lány volt akit meglátogattam , de általában udvariasan állok a lányokhoz és mindent megkérdezek ill. ha először vagyok az adott lánynál olyan mintha először lennék sz*lg*lt*t*nál :) Ezért is voltam kicsit visszafogottabb vele is az elején. Ezt ő észrevette és mondta , hogy nyugodtan fogdoshatom. Ha már másodjára vagy x-edjére vagyok egy lánynál akkor nyilván kiismertem már és tudom mit szabad és mit nem ... A lényeg , hogy pár perc után megkérdeztem , hogy levehetjük - e a melltartót ? Mondta , hogy persze , de segítsek neki. Megtettem és így lekerült. Cicije nem nagy , de formás , jól lehet vele játszani. A feneke az tényleg eszméletlen. Ahogy többen írták nem magas , de nekem ez nem is számít :) Arcra nekem nagyon bejön. Fiatal , lakás rendben. Én picit nehezen is tudtam elmenni , szerintem az időn túl is léptünk valamennyire. Finoman szólt , hogy lassan el kellene menni , amit megértettem és tényleg normálisan közölte. Nekem a stílusa is bejött. Én valószínüleg fogok még menni hozzá. A Maximus beszámolójára annyit tudok mondani , hogy ízlések és pofonok. Mindenkinek nem jöhet be ugyanaz. Illetve lehet a Csenge is rosszabb hangulatban volt vagy éppen a kölcsönös szimpátia hiányzott. Ezzel persze nem akarlak leszólni téged Maximus , de a lányok ízlése is más. Például Milláról is hallani , hogy több vendéggel vállal mást is , de én nem tudtam rávenni pedig voltam nála 2-3szor. A g*miban való fr*nciázást pedig én egyenesen gyűlölöm. Szerintem vagy ne vállalja sehogy vagy akkor g*mi n*lk*l , de ez nem az én dolgom , hogy eldöntsem. Csengével is mikor felvettem a kapcsolatot közölte , hogy g*miban van így nem is kértem. További szép estét mindenkinek.