Kedves Krisztike!
Felvettelek MSN-re, kérlek fogadd el. Volume77@.....
Kedves Krisztike!
Felvettelek MSN-re, kérlek fogadd el. Volume77@.....
hellóka
Gina(36) nevű hölgyről mit tudtok?
Érdekes dolgok vannak itt az oldalon. Pár napig volt fent egy Heléna(20) nevű lány, akiről még érdeklődtem is. Most egy Zsanett (19) nevű lány van helyette ugyanazzal a képekkel. Talán a paraméterek eltérőek, illetve a telószám. Vajon melyik volt valódi?
:) Bocsánat, javítanék. Még fent van Heléna(20) is, de néhány fotó teljesen ugyanaz. Mondjuk erre a szerkesztőség figyelmét is felhívnám, mert a kettő közül valamelyik kétes hirdető.
Még nem jártam nála, de engem is érdekelne infó!
Ugyanazzal a képpel csatlakozott Claudia20 is. Lehet, hogy hármas ikrek :)
Sziasztok Kollégák!
Most beszéltem az új hirdetővel, Szandikával. Ne hívjátok, mert nem ő tette fel a hirdetést, hanem - elmondása szerint - valamelyik rosszakarója.
A Heléna(20) és Zsanett(19) pároshoz annyit, hogy Zsanett hirdetésének képeinél a vidékilány logó kétszeresen van fent. Tehát Zsani lesz a ludas a dologban, ő nem a saját képeivel hirdet. Bár azt nem néztem meg, hogy ugyanazok a képek fennt vannak-e Helénánál is...
én annyit szolok hozzá katicabogárhoz,hogy azért nem adja oda magát....TÖRÖLVE....
GURIGA tuti nem roma csaj katica én ismerem nagyon....TÖRÖLVE...
Hol?
erdekes hogy mennyien tamadjak,es vedik is Katicabogarkat..kivacsi vagyok mi lehet ennek az oka megis??
Helló!
Néhány napig ismét Nyíregyházán:)
Sziasztok! Laura(40)-ról szeretnék infót? Elég kivánatosnak tünik! nepi83@freemail.hu
sziasztok:)
a mai napon még utoljára NYíregyházán leszek du.-n 16.00 -ig.
puszi mindenkinek és további szép napot
Sziasztok
Nyíregyházán (vagy debrecenben) keresek night klubot (lányokkal).
tudtok esetleg ajánlani, és milyen árakkal lehet számolni?
Sziasztok
Maya(36)-nál járt valaki? Ő van a képeken? Odaadó vagy ez a "legyünk túl rajta gyorsan" kategória?
Köszi előre az infót!
Minden jót
Üdv!Kamilla 20-hoz nem menjetek,mert nem egyedül fog várni!Agresszív férfiak vannak a másik szobában és kirabolnak.Ill. raboltak volna,csak nem vittem magammal olyan sok lóvét.Ihaj nagy bűnözök!...TÖRÖLVE... képesek kitessékelni a házból!Először minden rendben kezdődött....TÖRÖLVE....Levetkőztünk,kicsit mogyarászott,majd hívták tel.-on."Jaj,bocs!Nekem most el kell mennem.Sajnos nem tudjuk folytatni."Mondom vissza a ...TÖRÖLVE...!Válasz:Á-ÁÁ!Mozgás a másik szobából,halk köhintés!Na most mit csinálnál?Tünés! Nem??
Na, és akkor ugye nem kell mondanom, hogy Zsanett és Klaudia is ezeket a képeket használja!
Sajnállak öregem, el tudom képzelni mit élhettél át...
Hello Heineken!De most ezek 3 különböző csaj?Az a csaj akinél én voltam 99%,hogy az volt aki a képen látható.Kis 40kilós nem magyar csaj. :-) Kossuth utca ...TÖRÖLVE... Majd meglátjuk mi lesz ebből.Szerintem a szolgáltató is kimoderál meg a csaj stricijei is meg fognak fenyegetni.