Már is egy ön hozzá szolás..Ez maga a vicccc. ez Nyíregyháza
Már is egy ön hozzá szolás..Ez maga a vicccc. ez Nyíregyháza
Alma és Milla egy és ugyan az a személy nem de. Régebben igy hirdetted magad Milla Nyíregyházán,legalább is mikor én arra jártam,nekem így mutatkoztál be. És még így is vannak meg a képek rolad itt a neten.Akkor viszont nem csak massziroztál..
Tévedni emberi dolog. nem jól tudod,te nagy*k*s!!!!!!
Nagyot lesnél a kis csalfa szemeddel,ha be tudnám neked bízonyítani az elenkezőjét..:)
:) Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Szerintem egy kicsit unalmas ez a "Millázás" :) Amugy is ki a f...s..om az a Milla és másodszor meg van bőven sok csaj irjatok normális dolgokat :) mett már unalmas hogy milla b......szik -e vagy sem :D
Igazad van. Köszönöm!!!! :)
Mindenki döntse el,hogy hová viszi a ***moderálva***. Csak nem kell az embereket hülyének nézni.
szereny emlekeim szerint Tokajban is
Ugy látom tele van egy csomó ***moderálva*** kisf*rk* pöccsel ez az oldal. Tudjátok mit? Menjetek a sok ***moderálva*** picsához a városban. Amúgy meg ha nem tetszenek a városi lányok, menjetek haza a feleségeitekhez!
Popcorn! ^^
Igen,ez már kezd tényleg uncsi lenni,hogy k*f*l-e a Milla vagy sem. Mondjuk reklámnak nem lenne rossz,mert az utóbbi napokban olvasva itt a fórumot már úgy voltam vele,hogy meglátogatom már,hogy kiderüljön számomra az igazság. :) (Képek alapján jó teste van,személy szerint örülnék,ha nem csak masszírozna) :)
*** Kérjük az önreklám mellőzését (Linda) ***
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Szia!
Fiatal linda benne nem csalodol.Vagy a Mira és elég türhető még a Lina. Arcképes lányokat kerüld el ***moderálva*** strigók menedzselik a bandát. Gondolhatod a hozzáállást.
Aki maszirozgatásért itt ***moderálva*** fizet, nyugodtan lehet a verébkategóriába a sorolni!!!!!
városban miillió hely van e célra és a csajok sem utolsók,mellesleg 1 mátyásért óránként kimaszirózzák a görcsöt rendesen,ráadásul nem kerül *x ***moderálva*** óránként mert csak tapogatás amit ***moderálva*** csinálnak......mert hamár *0 szer olyan *r*bérbe van mint egy hivatásos masszőr, minimum elvárom hogy a végén lesz*vja a fejét rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv Mindenkinek!
Ahogy olvasgattam viszonylag kevés az infó és sok az egymás ***moderálva*** a fórumban, de megpróbálom, hátha vannak itt segítőkész, értelmes emberek.
Nem vagyok helyi, de pár napot Nyíregyházán töltök majd hamarosan. Kérném a segítségeteket, hogy kellemesebben teljen az idő. Ki vagy kik jelenleg a legjobb erotikus masszőzök a városban? Nem szexet keresek, hanem kimondottan erotikus masszázst.
Előre is köszönök minden segítő hozzászólást.
Legyen szép napotok!
Dex
Szia! Én akit ajánlok neked az Csenge (24) ! Alacsony , fiatal lány , de eszméletlen jó teste van. A p*psija nagyon szép kerek , a melle igaz nem nagy , de formás és aki szereti az ilyen ciciket annak tökéletes. Minden olyan mint a képeken. A masszázzsal én meg voltam elégedve , nagyon jól csinálta. Nem sürgetett , nem volt unott , talán picit még tovább is maradtam . ***moderálva*** szerintem korrekt , átlagos. Jól el lehet vele beszélgetni. Dóri (24) is vállal csak erotikus masszázst. Ő picit teltebb kategória , de emiatt hatalmas mellei vannak :) Ha tehát inkább a nagy mell jön be akkor Dórit is tudom ajánlani. Én voltam már nála fr*ncián is , nekem az is bejött , de a massszázs sem rossz. Esetleg ott van még a mostanában sokat emlegetett Milla , akinek hatalmas szilikonmellei vannak. Kicsit idősebb korosztály , de a teste szerintem nagyon jó. A masszázsával még soha nem volt problémám. Remélem tudtam segíteni. Jó pihenést nálunk :) Üdv
Ez sem véletlen kérdés....és friss reg.
Hamár ez a kamuképellenes ekkora sztárnak gondolja magát, akkor nyissunk egy új topicot hogy a jelenleg 72 hirdető lányból ki az aki nagyon jó. Tényleg itt lenne az ideje hogy ne menjünk feleslegesen, illetve ne lopjanak meg. Várom a válaszokat!
Üdv,
Köszönöm szépen a hasznos infókat! Ha bárkinek van még hasonló ajánlása szívesen veszem.
Üdv: Dex