hello mindenkinek! Tudna valaki irni megbizható jó hirdetőt nyíiregy és környékén? nagyon köszönöm a válaszokat elöre is, mert már a kétségbeesés nagyon nagy :S
hello mindenkinek! Tudna valaki irni megbizható jó hirdetőt nyíiregy és környékén? nagyon köszönöm a válaszokat elöre is, mert már a kétségbeesés nagyon nagy :S
Laurárol irjon már valaki valamit!
Ezek az események........beszarok. Beköszöntött a válság a masszázsiparban XD. Kuplung kivállogattad a javát. Menet közben a cipődet is.........
Üdv Makktársak!
A fiatal korosztályból kit ajánlanátok? Max 22-23 éves korig. Fontos hogy ne legyen idősebb, de ami mégfontosabb hogy megbízható legyen. *** moderálva *** nem számít, lehet nem hivatásos is. Vérom a válaszokat, előre is köszi :D
A multkor jártam Kata 37nél! Tökéletes volt minden engedte előröl hátulról és a végén még a gumit is len.elte! Csak a szája kicsit halszagú!
Kamilla nagyon jóóó!
Szia..Olyan sok a munka. Pedig jó lett volna megtudni,hogy lehet azt a kis plusz kicsikarni tőled?? Ha érted mire célzok. Nem vagy te olyan buta kis szöszi lány.. Szép estét..
Privát beszélgetésre nincs ideje ,de pár percen belül reagál a fórumon......Olyan sok a munka,hogy két hírdetése volt fenn egy Nyíregyházán ,egy Debiben.De ő nem költözött ,csak próbálkozott...... Egyszer ezzel áll össze egyszer azzal ,szervezi a *** moderálva ***,nem ingyér...A *** moderálva *** sz.dja mindenki,mikor egy jó pár hölgy vette át a szerepüket.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Ha már nem szalad a csikó valamiböl élni kell.
Ezzel mire célzol?Csak nem arra hogy pont azok a lányok után érdeklődöm akikhez nyúlcipőt kellene húznom ha meglátogagtom őket?
Nem értem miért támadjátok Millát!Ahelyett hogy örülnétek neki hogy köreinkben maradt és a masszázson kívül más szolgáltatás is elérhető mostanra nála inkább cseszegetitek!Milla régi és megbízható hírdető!Én már voltam nála meg más lánynál is akivel együtt található!Soha nem volt probléma!Ha ennyi energiátok van arra hogy egy megbízható hírdetőt cseszegessetek akkor nem értem miért nem mentek el egy olyan lányhoz akiről semmiféle infónk nincs még és "cs*szitek" meg őt!Mindenki csak dumál itt de értelmes beszámolókat szinte senki nem ad le!A 2 kezemen megtudom számolni hányan mennek el közüllünk a lányokhoz és írják le a tapasztalataikat de 50 kéz kevés lenne hogy megszámoljam kik azok akik ide járnak unalmukban bohóckodni!Lássuk be uraim hogy akiknek nincs jobb dolga hogy cseszegesse azokat a lányokat akik már régen hírdetnek és esetleg elkövetnek egy-két hibát azok vagy ruppótlan sleppek vagy nincs elég vér ott lent vagy egyáltalán nincs semmi ott lent!Tehát vagy tessék gyűjtögetni vagy kezdjétek el növeszteni a f*rkatok mert ez így nagyon csúnya dolog hogy tapasztalat nélkül dobálóztok a szavakkal!És csak úgy mellékesen megjegyezném hogy az általam érdeklődött lányokról továbbra sem érkezett egyetlen mondat sem tehát újra megkérdezem hogy esetleg tud valaki infót róluk?
Alexa20
Viktória23
Réka22
Vanda19
Jázmin30
Dorina20
Leginkább Réka22 érdekelne!
U.I.:Ezen hozzászólásnak nem az volt a célja hogy bárkit is megbántsak vagy hogy megvédjem Millát hanem az hogy végre tettek is legyenek az üres szavak mögött!Tehát vadászatra fel és hajrá!
Kedves Kamuképellenes!!
Ha már ilyen okos vagy és ennyi időd van ,hogy az én magánélettemel foglalkozol ,akkor miért nem vállalod fel ,hogy kis is vagy valójában!!!
Semmi közöd hozzá,hogy hol hirdetek és kivel dolgozom együtt!! Ugy gondolom ,hogy én döntöm el ,hogy mennyit dolgozom vagy éppen mire van időm ahhoz sincs senkinek köze ha éppen egy másik városban akarom (akartam) kiprobálni magam! Belőled süt az irigység mert minden hirdetőről csak a negatív véleményeket tudod irni!!
További szép napot neked !! puszi :))
Jah és Fruzsi21 is eléggé érdekelne!Tehát ismételten kérném a kedves fórumozókat hogy ha van infó róluk akkor azt osszátok meg velünk!
Ha Réka 22 még a temető ***moderálva*** van, akkor a kéró legalalábbis biztonságos. A szolgáltatásáról nem nagyon tudok mit mondani, másik lánynál voltam ugyanott pár hete.
Egyszerűen hihetetlen hogy mennyi primitiv ember társalog ezen az oldalon. Én Millának régi állandó látogatója vagyok, de az biztos hogy egy éve semmit nem cs*kkent a szolgáltatás minősége. Továbbra is masszázs van, semmi egyéb. Senki ne próbálozzon vele, mert egy ujjal sem fog többet adni. Ez igy jó ahogy van. Nem is várom el Tőle, egy normális lányról van szó. Akinek nem elég ennyi szolgáltatás, az találhat magának az oldalon bőven.
Üdv
A felvetésemre senkinek nincs ötlete? Kimondottan a fiatalok közül ajánlanátok valakit?
Tudod mi a baj,hogy vannak olyan emberek itt Millánál akik járnak más szolgáltatóhoz is,és nem igazán tudják tartani a szájukat. Ha érted mire gondolok. Kiadnak magukból mindent,csak hogy egy kis pluszt kapjanak. Ugy modják magukrol ők a kivételes Vip vendégek..
Ugy gondolom hogy Milla masszazsa tokeletes. En nem jarok egyebkent senkihez csak hozza. Egy kiados masszazzsal tobbet nyujt allitom mint az osszes tobbi lany. Pont igy jo hogy o nem vetkozik le. A keze fenomenalis es mindig amikor gorcsos a hatam annyira jol kimasszirozza.
:) :) :)
Egy tény,sokáig nem lehet titkolni,hogy ki mit is válal be azért a kis ***moderálva***.Lehet az illető Milla,Alma,vagy akárki más..azért van ez az oldal,hogy véleménye legyen valakinek valakiről. Sok csaj jobban járna szerintem,ha nem Millával közösködnének. Több vendége lenne.