Ez komoly?? :)))
Ez komoly?? :)))
Réka 22, Melinda 23 tapasztalat? Érdemes meglátogatni, van lehúzás...?
Nagyon jól látod a dolgokat Tóni! Az itt szolgáltató fiatal lányok 99%-a állami gondozásban töltötte gyermekkorát. Az onnan vaó kikerülésük napján már pártfogásba veszik őket a " jólszituált kigyurt uriemberek " és irányítják további pályafutásukat ,ami vagy tetszik ,vagy nem, csinálniuk kell. Éppen ezért ezektöl a lánykáktol nem lehet semmiféle kedvességet és jómodort elvárni. Amit nyujtanak azt kényszerből , unottan és semmit nem érő módon hajtják végre de ez már a velük folytatott telefonos beszélgetés álltal le is jön. Ha valaki még is belefut a kelepcébe az könnyen pórul jár. Gondolom ezt már sokatok tapasztalta is saját bőrén.
Igen Kitsi.. Jobb,ha nyitjuk az esernyőt. :))
Kemény... :))))
Azért a 99% erős túlzás szerintem. Sok lány,nő azért kezdi el ezt csinálni,mert idővel az élet úgy hozza,hogy rákényszerül,sok pedig azért,mert céljai vannak,amihez pénz kell és ezt a módot választja. Az más kérdés,hogy ez utóbbi mennyire elfogadható. Valamint van olyan is,aki belecsöppen aránylag fiatalon utána kiszáll és aztán újra visszatér. Vannak akiknek "főállás" de bizony sok lánynak ez "másodállás". :) Meg van egy két tanuló is költséges szakon. :) Szóval a 99% állami gondozott az ferdítés. És bevallom őszintén,hogy jópár éve járok lányokhoz innen,de soha sehol nem raboltak még ki. Normálisan viselkedtem,a hölggyel kedves voltam,megtörtént az dolog,megkaptam amit akartam,ő megkapta a zseton-t és ennyi. Nem azt mondom hogy nem fordulhat elő kizsebelés vagy ilyesmi,de sztem nem ez a jellemző. Meg pl azért ha már elmegyünk innen valakihez,akár a fórumra is rá lehet nézni. Bár sztem már telóben sok lejön egy nőről,hogy milyen. Ahogyan fogalmaz,ahogyan beszél stb.
Sziasztok!
Egyetértek wjdks-sel. Én is több helyen jártam már és nem ma kezdetm, de mindig informálódom előtte itt vagy másik fórumon. Valamint a lányok nagy része szerintem nem állami gondozott (szerintem Tomi05 rosszúl látod)!
Esetleg Lili29-ről esetleg beszámolót kérhrtnék, régi motorosoktól?
Ez szerintem is így van. Nem kell, és nem lehet általánosítani. Ez a fórum meg azért lenne, hogy mindenki érdeklődjön. Azt itt is ki lehet szűrni hogy ki reklámozza magát, és kiről írnak valóságot.
Lili29? Tényleg jó lenne egy beszámoló! Annak meg örülök hogy Kriszta visszatért! :)
Igazad van wjdks, a rablással kapcsolatban pedig szerencséd volt jól választottál.Ha van is egy lánnyal valaki és tisztességesen viselkedünk akkor valószinüleg nem is lesz semmi probléma, viszont ezek az arccal hirdető mostani lányoknál ez nem így van. Éngem se raboltak még ki mivel mindig annyit viszek amennyi kell viszont észrevettem a zsebeimet megnézték alaposan a fent emlitett lányok többsége.Telefonos egyeztetést illetően egy bizonyos idő után bárki megtanulhat szépen és finoman válaszolni minden kérdésre.Szerintem várjon mindenki ezekkel az új lányokkal 1-2 hónapot többet úgyse maradnak egy helyen az ilyen fajták,vannak itt bevált régebbi lányok is akiket azért már csak ismerünk tudjuk hogy baj nem lehet.
Szeretem a vihart :) Az a jó hogy utána kitisztul az ég is :)))
Jah és a 99% állami gondozottról még annyit,hogy mondjuk érdemes megnézni a győri szobát,hogy miylen állami gondolottak vannak ott... :)) Igaz Kitsi?? :)) Hát ha ilyen nők vannak állami gondozásban,akkor irány egy iylen hely! És még nem beszéltem más hasonló oldalon hirdető pesti lányokról,nőkről,csak a fejemet kapkodom,hogy ez most komolyan az enyém lehetne egy esztergomi látképért? :)))
Sziasztok!
Vadmacskák nevezetű hölgyekről van valakinek infoja?
Igen tervezünk egy győri túrát :))))
Szisztok fiúk :) gondoltam már beköszönök nektek ha már erre jártam :) remélem mindenki jól van :) persze ha még emlékeztek rám :)
Kifejezetten azokra gondoltam akiknek a sz*lgáltatásuk nemsokat ér és semmitmondó a hozzáállásuk. A telefonba is alig tudsz néhány értelmes mondatot váltani velük. Természetesen vannak itt nagyon kedves és aranyos lányok akik teljesítik minden kívánságainkat és nem utolsósórban értelmesek is. Őhozzájuk vissza is térünk rendszeresen mert kellemes élményekkel távoztunk.
Pesten egész más a téma ott a legtöbb lány művelt, szép és korrekt a hozzáállása. Persze az *rfekvés is más.
Ja és még valami: Gyulák mindenütt vannak! :))) Velük vigyázzatok!
Szia! Mi van veled? Sajnos rég láttalak! ;)
Így már értem Tomi05 és igazad van.
Szia Daisy!
Persze, hogy emlékezünk rád, sajna csak jártál erre. Pedig a nagyváros igen messze van innen.
Nem akarsz egy kicsit maradni, jó lenne összefutni. :)
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
sziasztok sok igaz lehet abba amit irsz csak nem Alisiára hanem más lányokra nála biztos minden rendbe van . Mivel már jártam ot és komoj szerviszt kaptam .Neki nincs foglalkoztatoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na de Vanda 19 van nem is egy!!!!!!!!!!!!!!!!!!