Dia 20 info tud valaki?
Dia 20 info tud valaki?
Dia 20-ról én is várnék infót.
Hol rendel, á*ai, hozzá állása stb.?
Akár privátban is írhattok!
Üdv.
Dia 20 még nem is olyan régen Regina néven hirdetett , jóval véknyabb képekkel és szintén profi fotósorozattal. Jelenleg Rebi-vel rendel a VP utca és a hímes között valahol. *rai normálnak mondhatók. Hozzáállásról nem tudok nyilatkozni , mert nem voltam még nála.
Dia 20 = Lotti
Sziasztok!
Kendráról nincs valakinek hasznos információja? Nagyon csiklandozza a fantáziámat.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Ma el akartam menni Millához. Olyan sok jót olvastam róla.
Megadta az utca és házszámot, és a többiért majd csörgessem meg a kapuból.
Legnagyobb bánatomra mikor odaértem már nem vette fel a telefont.
Így ez most nem jött össze.
Aranyos, kedves és szép. Pont olyan csinos, mint a képeken.
Nagyon ajánlott! Nem fogsz csalódni!!!
Sziasztok! Megosztanám veletek utóbbi tapasztalataim :) A következő 4 hölgynél az utóbbi 1 hónapon belül voltam , tehát elég friss élmények.
Dóri (24) : Panel ház a főiskolától nem messze. Kicsit husibb a csaj , de azok a gyönörű hatalmas mellek valami fantasztikusak . Mindenesetre felejthetetlen. Szép szolibarna színű , fiatal , szerintem széparcú csajszi. Egy gyors franciára ugrottam be , amit jól csinált . Ilyen barátnős , szépen nyalogatós. Én mindenesetre élveztem és jól éreztem magam nála. Elméletileg nem egyedül van a lakásban , de senkivel nem találkoztam , tehát jól van megoldva minden.
Heléna (27): Dóritól nem messze , szintén a főiskolához közel található panelban fogad. Ahogy a képeken úgy élőben is csinos , formás kis cicis hölgy . Széparcú , igényes , kedves. Nála fél órát töltöttem. *rai mondhatni lassan átlagosak lesznek , pedig ahogy emlékszem , amikor idejött ezekkel az *rakkal igen magas *rakkal dolgozott. Mindegy , ezek mára átlagosak lettek :) Mindenesetre jobban megéri , mint esetleg mások. Nekem nem jött be annyira , mint ahogy sokan dícsérték , nekem egy átlagos kategória lett. Jó volt az együttlét , de nem leszek visszajáró vendég.
Niky (27): Pláza környékén rendel Millával és Ada-val , annak ellenére , hogy Milla azt írta nem vele .... A lakás nekem szimpatikus többször voltam már ott , még eddig soha nem volt problémám . A Niky szintén egy csinos , vékony , formás , feszes kis cicis lány. Szép szolibarna test , szép arc , formás fenék. Franciája jó , *rai korrektek .
Perla (31): Belvárosban egy 10 emeletes panelban található. Róla is sok jót olvasni , hallani .... és minden eddig hallottal maximálisan egyet értek. Nagyon dögös , szép arcú , igényes hölgyről van szó. A franciája isteni , jó nyálas , érzéki . Barátnő feeling nekem maximális volt nála. *rai átlagosak , korrektek. Gyönyörű , nagy , formás műmellei vannak , amik igazából úgy néznek ki , mintha valami nagyon gyönyörű eredeti mellek lennének. Nem látszik , hogy hozzájuk lett nyúlva. Aranyos , kedves. Többször kínál üdítővel , nem siettet , nem nézi az órát . Jelenleg szerintem egyik legjobb szolgáltató , ha nem a legjobb.
Esetleg ha valakinek a Nyíregyházától 10 km-re hirdető Betty-vel kapcsolatban lenne infója , azt szívesen olvasnám . Szép napot mindenkinek .
Sziasztok.
Hát nem is tudom, hogy-hogy kezdjem... NA szóval. Lassan 20-éves leszek, és még sosem voltam lánnyal, még csak csókolózni sem csókolóztam... Nem vagyok ronda pasi, de egy adonisz sem. Egy tök átlagos srác... csak kevés önbizalommal. De ha egyszerűen egy olyan lány van a közelemben, aki tényleg nagyon bejön, akkor a szívemet már a torkomban érzem ahogy lüktet... fél méternél közelebb van, akkor szinte rá sem merek nézni :/ Egy ideje erősen gondolkodok, hogy egy hivatásos segítségét kérjem, tanítgasson, és végre én is tulessek az egészen, mert már nagyon szeretném.
Tudtok ajánlani pár normális lányt...? Aki kedves, fiatal, jol csinálja azt, amit csinál, nem lehúzós...? Főleg az alacsonyabb, 170-hez közeli vagy alatti, vékonyabbak az eseteim.
Így első ránézésre -Kinga23
-Dia20
-Mona19
-Virág21
-Csinike19
-Heléna27
-Nóra19
-Korina26
-Detty40
érdekelne a legjobban, de még sok csinos lány/hölgy szolgáltató van... csak nem akarok majdnem mindenkit felsorolni, mert már így is egy regényt irtam. :)
Szia!
Esetleg Kriszta26-ot tudom neked ajánlani. Nagyon finom technikája van és nem kell tőle parázni.
Kezdetnek ő is jó vállasztás lehet. Egy átlagos lány és korekt a hozzáállása.
Tiszta, csendes környezetben rendel és ami fontos megbizható, nincs lehúzás stb.
Szia, köszi, végre. Ráadásul ahol közös metszet van, és is ezt tapasztaltam, a többi meg hasznos infó.
BJ
Laura27
Tegnap voltam fenti hölgynél, egy kellemes masszázsra. Egyedül van -legalábbis én így tapasztalatam-, s olyan formás teste van, hogy nem lehet kibírni szinte egy sima masszázzsal, de hát én erre jelentkeztem be, s ezt is kaptam.
A hangja már a telefonban elbűvöl, (ha nem, akkor nem tudod, milyen a selymes női hang...), a teste meg élőben okoz kellemes bizsergést.
Normális, ritka szolgáltató, őt is meg kellene becsülni, *rai is korrektek, nincs lehúzás.
Én nem akartam többet egy masszázsnál, de nem sok kellett hozzá, hogy...
Persze, simán elhiteti veled, hogy te vagy az legnagyobb kan a világon, de belül tudod, hogy nem így van, de hát neki ez a dolga, te meg azt kapod, amit elvársz.
Én azt kaptam, megyek még hozzá. Kicsit több adottsággal, meg önbizalommal talán mást is kérhetnék, de fene tudja, jó ez így...
Helló ronnie!
A Betty lány nagyon gáz helyen van márha egyre gondolunk aki bedőbe van!Kajak borotválatlan lábköz meg sorolhatnám még!Olyan helyre kell menni ahová félve mentem be!Nagy kapu nyitva kutya láncra verve romos ház és elég gáz szoba!A polcon kinder tojás figurák meg műanyag repülő van kitéve tehát tuti van egy gyerek és a környék olyan hogy ha ott van gyerek akkor ott van apuka is tutira aki lesben áll!A helyedben kihagynám ha nem vagy olyan tipus aki ha gond van felpattan és előbb rendezkedik mint kérdez mert könnyen rá fázhatsz!Igaz én bementem de nem egyedül voltam!A francia elég lagymatag de vállal anált is elmondása szerint de inkább kihagytam mindenféle közösülést!1-2foga hiányzik gondolom apu rendbe rakta neki!Viszont a teste és a mellei nagyon jók!Alapjában nem rossz a csaj csak ne szólaljon meg mert akkor a kapa kilóg a szájából!Rádbízom a döntést hogy hogyan cselekszel de én kihagynám a helyedben!
Sziasztok fórumozók! Két élményemet szeretném veletek megosztani annak reményében hogy segíthetek meghozni a helyes döntést számotokra. Az egyik anyira friss hogy még mindig a hatása alatt vagyok, másik kb 4 hónapos, ezt azért tartottam magamban, mert nem szerettem volna pillanatnyi elragadtatásomban senkit sem félrevezetni. A tegnapi napon volt szerencsém meglátogatni Krisztát, tudom hogy nagyon sok ember számára nem mondok újdonságot, de ha van olyan fórumozó aki még nem volt a csajszinál, annak most megpróbálom meghozni a kedvét. Az egyeztetés nem volt tul egyszerü,de kitartó telefonálással végül sikerült. A hely ahol rendel nagyon diszkét, a borbányai sorház tiszta igényes és nagyon szép! A leányzó harminc körüli,vékony de nem sovány vadítóan szexi!!! Kicsi de formás cickó, nagyonvékony derék, brutálisan szép formás popsi.Az általam kért fehér combfix-ben és fehér tangában várt az ajtóban, a cipőt már álló farokkal voltam kénytelen lehúzni. A leányzó arca átlagos, mindig jókedvü csacsogós nevetős imádnivaló!!!!, nincs feszültség, olyan volt az érzésem mintha régen ismerném, mintha legalább ötödször jártam volna nálla pedig sosem láttam!!!elősször voltam! Megbeszélés szerint kölcsönfranciára mentem, de nemtudtam megállni hogy ne dugjam meg! A puncija finom jóillatu nyalnivaló!!! Részéről a szopika, érzéki, bőnyálas, nagyonjoó!!! Az aktus nagyonjó, három pózban is nyafogásmentes!!! A ***moderálva*** utólag kéri, bár ha jól belegondolok ha nemf*zetsz ugysem tudsz kimenni! Az *r átlagos, kf-re mentem félórás dugásra módosítottam két nagyon gyors tusolással rövid beszélgetéssel 47-percet voltam!!!!! ***moderálva***!!!!!!! Van a csajnak egy két szépséghibája de ez eltörpül az általa nyújtott magas színvonal melett! A másik leányzó egy negyvenes évei elején járó, Rózsa vagy Lady Kármen néven ismert MILF. Amikor elkezdtem nyíregyen lányokhoz járni őt még akkor kinéztem, olvastam rólla egykét negatív kritikát hogy nem lelkes meghogy nem a legjobb gondoltam jó lessz ez így az elején! (nem vagyok egy jóképü csávó, még le is értékelem magam) de dugni nagyon akartam ígyhát uccu faszom láss pinát alapon megidultam a előzetesen lebeszélt helyre. A lakás (egy belvárosi 3-emeletes társasház) igényes tiszta és szép. Ahogy a lakásba léptem ott állt előttem egy nagyonszép negyvenkörüli fekete hosszú haju bombázó, szexi ruciban hát mitmondjak meglepődtem a negatív kritikák miatt sokkal rosszabbat vártam!!! A csaj tényleg negyven-év körüli tényleg 60-kg-os, nagyon értelmes, lehet vele beszélgetni, és mint már említettem nagyonszép!!! a szex nagyonjó vele ha kell perverz vadmacska ha azt akarod érzéki és szenvedélyes!!!!! Az *rai átlag, vagy inkább picit átlag alatti, egy két apró hiba ami a negyvenévvel szinte minden nőnél előjön, az itt is van, de eltörpül a magas színvonal melett, úgy ahogy az előző lánynál !!!!!!! Uraim két külömböző korosztály két külömböző testalkat, a tűz meg a víz egy valami közös A BRUTÁLISAN MAGAS SZÍNVONALU SZOLGÁLTATÁS! A következő csajszi akit megakarok látogatni az nem más mint a szép és csinos LINDA. Állítólag ha jó passzban van nincs tőlle jobb nyíregyen!!!!!!! Remélem segítettem a jó döntést meghozni! Bocsi a gyatra fogalmazásért! Szép estét!
Véger 1-2 beszámoló :)
Azt hittem más senki sem jár ribizlizni :)
Jöhetnek a további beszámolók is!!!
Szia! Az apróban lévő Betty (29) -re gondoltam . Nyíregyházától 10 km-re , nekem telefonba azt mondta , hogy Nyírtelek azt hiszem . De lehet egyre gondolunk :) Köszönöm a segítséged . Üdv
Helló,
Kriszta tényleg korrekt, hónapokkal ezelőtt jártam nála, tényleg nem volt egyszerű felhívni, de elértem.
Nekem végül nem volt kedvem dugni, de a félórát kif*z*ttem, viszont a végén visszadott a p*nzből, mivel csak francia volt.
Rendes, megbízható, bár egy kicsit szétszórtnak és szórakozottnak találtam, de nincs vele probléma. Még a garázsba is be lehet állni, ha teljes diszkréciót akar valaki.
Üdv.
Sziasztok!
A masszázs lapon hirdető Barbit sikerült valakinek elérnie? Kíváncsi lennék Rá, de folyamatosan ki van kapcsolva.
Üdv: Thomika
sziasztok.
szandy(20) nyh-ról tudtok róla valami infot? esetleg beszámolót is ha járt már valaki nála.
továbbá nóra(19), ,mona(19), tifani(18) amina(19), és barbika(20)-ról is jöhetnének infok.
az vár ami a képen van, a megbeszéltekhez tartják magukat, lehúzósok vagy nem ilyenre és beszámolókra lennék kiváncsi.
köszönöm