Üdv makktársak !
Tudnátok ajánlani jó nyálasan franciázó szolgáltatót ? Mert a sz.pás bőnyál nélkül olyan mint a melegsör :)
Üdv makktársak !
Tudnátok ajánlani jó nyálasan franciázó szolgáltatót ? Mert a sz.pás bőnyál nélkül olyan mint a melegsör :)
Sziasztok Málna 39, Detty 40, LÉna 34, Izabella23, Rebi 26 ha tudtok írnátok valamit létszíves valamelyikükről, köszi!
lehet benne valami, mert a környék is ugyanaz
Sziasztok ! Kamillánál most voltam másodjára de az a nő eszméletlenül jó a francia az tényleg mélytorkos ! A puncikája nagyon feszes nagyon jó , mindenkinek ajánlani tudom :)
köszi az infot...hát meggondolom... :) ha túl vok rajta feltétlenül írok...mégegyszer köszi
Én Lottira valahogy sokkal vékonyabban emlékszem.
Más: Túlvagyok az 5. szolgáltatón, ez utolsó igen erősen pozitív, raádásul egy a fórumon meglehetősen ritkán emlegetett hölgyről van szó. Ha cseppet összevakarom magam, írok összefoglalót.
Ezek az ÚJ regisztrációk.........
Igazad van tényleg lenyulta a képet.Nem jártam itt mostanság ,láttam már ilyet nem egyet az oldalon csak nem értem miért innen.A VL logó miatt talán?Így szerkesztőség nem jön rá?
Most látom már kétes !
Sziasztok. Tudnátok nekem infót adni Szöszi 38-ról? Érdemes meglátogatni?
Hi!
Nem tudom, én sem igazán értem a lopott vagy kamu képpel hirdető lányokat. Mibe kerül csinálni akár telefonnal is egy fehérneműs arc nélküli képet mondjuk tükörből vagy megkérni a kolléganőt hogy kattintson? Miért jó az lányok mikor az ajtóból fordul vissz a vendég mert köze sincs a képenk a valósághoz? A saját időtöket is raboljátok vele nem csak a miénket.
Hali
Gitta 20ról és Detty 40ről van valakinek infója? Ajánlott kategória? Nem lehúzósak? "Biztonságos" a környék?
ma szépen beszivattak engem is,kinéztem egy tuti seggü csajost,kérdem te vagy a képen?
hát persze hogy én ,mire odamentem egy szakadt gepárd fogadott.....
Röhögtem egy jót oszt otthagytam,igy kell csinálni a kamu sunyi emberekkel....
Mérgembe forgatom a telót, rá akadok egy rég kiszemelt lányra még soha nem jutottam be hozzá,
csörgetek semmi már ki akartam nyomni,erre KITTY 23 beleszólt .....
Kézségesen elmonta a mondókáját,nem is haboztam gó hozzá.....
100% ig ő van a képen semmi mellényulás,nagyon ápolt nagyon csinos ,kerek popsi betonkemény nagy cici,
fraciája jó nyálas és finom,nem tudtam megálni a 69 et pedig ha én már nyalok ott már baj van))))))))))
aktus nem volt,,,,,,olyan jól eset adni és kapni tőle hogy hagytam magam igy lerendezni.....
csaj nem az *lcsó kategoria, de emberek egy ilyen szolgáltatót és amit nyujt ez piti *sszeg részemről...
hogy megint mikor jutok be nálla nemtudom,mert a szük illatos punciját igen ki akarom bróbálni.....
Üdv. Véleményem szerint is nyúlta a képet, az apróban hírdető "hölgy"! De szerintem a fotón látható hölgy DEBRECENI!
Jó a meglátásod!Persze, most egy másik regivel egy debreceni csaj képét lopta el.Keress rá a nevére,meglátod a másik hírdetést is.
Tudnátok ajánlani jó nyálasan franciázó szolgáltatót ?
Sziasztok!
Itt egy beszámoló Klaudia21-ről, mert mostanában elég kevés beszámolót lehet olvasni. A hirdetés képein tényleg ő van. Telefonos hivásom után elmondta merre rendel (a kórháztól nem messze). Parkolás ingyenes, a bejutás kissé nehézkes hozzá. A lakás tiszta és a fürdő is. Egyedül volt a lakásban, de elmondása szerint van egy barátnője aki szintén nála rendel. *rai szokásosak, a nyiregyházi átlagnak megfelelő ***moderálva***. Ami meglepő volt számomra a francia csak gumiban, emiatt kicsit lehangoló volt gyenge 3-as adnék a technikájára, a szex is közepes volt vele. A ***moderálva***előre kérte, lehet vele beszélgetni, értelemes lány. Egyszer mindenképpen megéri felkeresni. Ami még szembetünő és a képeken nem látszik, hogy szeplős, de ez nem zavart. Az idő nem nézte (nem sürgetett), de pont belefférem az 1 órába. Remélem tudtam segíteni.
Igen osztódik :) a másik a debreceeni Szilvi képe. amúgy legalább jó az ízlése mindkettő jó csaj :)
Szia Lénát ajánlom neked. A Képei valósak.
Na, senki semmit?