Üdv!
Olyan csajt tudtok ajánlani,aki nem csak telefonba ígérgeti a NF-t,hanem be is vállalja,ha már odamentél????
Üdv!
Olyan csajt tudtok ajánlani,aki nem csak telefonba ígérgeti a NF-t,hanem be is vállalja,ha már odamentél????
Sziasztok!
Voltam ma Nóránál! A képen Ő van és Ő nyit ajtót. Kedves, aranyos, visszahúzódó. A lakás rendezett, tiszta, célnak tökéletesen megfelel. Egyoldalú franciát kértem tőle, az *nyag*akat előre rendeztük. Nagyszerű franciája van, bekapja tövig, odaadó, ha kértem tőle valamit teljesítette. Én csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Kamilláról szeretnék veletek megosztani dolgokat, mivel visszajáró vendége vagyok, és leszek is!
Már a telefonban egy nagyon kedves lányt hallottam, minden kérdésemre kedvesen válaszolt, elmondta
hogy merre dolgozik, pedig sokáig kellett mondania, mert nem vagyok Nyíregyi.
Tényleg az a lány nyitott ajtót akiket a képen láttok, gyönyörűen, szexisen, tisztán várt.
A lakás is szép tiszta, jól mindennel felszerelt.
A legfontosabb hogy amit a telefonban beszéltünk és amit megígért, azt mindent, profi módon megcsinált!
A mélytorkosánát szerintem minél többen próbáljátok ki, mert annak nincsen párja! Na és a melle!!
MIndenre kapható, és az *ra ismegfelel a magyar ember p*nztárcájának.
Együttlétünk után, nem dob ki az ajtón, nem küld kutyát utánam, hanem nagyot lehet vele beszélgetni!
Mindenkinek csak ajánlani tudom,
ha nem akartok lehúzós lányt, olyat aki csak az órát bámulja, vagy aki egy bunkó, vagy aki hamarabb kidob, úgy hogy nem is kaptad meg amit megbeszéltetek, akkor irány Kamilla!!
Ezúton is köszönöm Hölgyem a felejthetetlen órát!
Ugyanazokkal a stílusjegyekkel operálsz hónapok óta, és ugyanazt mondod, nekem ez nem áll össze, nálam pont az ellenkező hatást érték el az egyforma kommentjeid, pont ezért nem hívom fel - pedig gondolkodtam rajta - , mert nagyon fényezed, egyáltalán nem hiteles/hihető
Like... A másik meg a Feri krt. fényezi.
Kamiila ugy ahogy van undoritó
:) TANKER jó név biztos 40kg
Lauránál voltam kb egy jo hete ,csak nincs időm beszámolóra.....
képek tul retusáltak de nem rossz csaj,lehuzás pitbullt nem észleltem.....
ha igazi husos kerek popsit akarsz a kupakra akasztani,ott a helyed......
Franciája vad és még is gyengéden csinálja,suna szük és forró ,aktus után foglalkozik a vendéggel majdnem állomba cirógatott,óranézés nincs szerintem több is volt mint félidő ,meg jo dumás hamar olgya veszültséget már ha van kb ennyi.......;)
Melyik Lauráról van szó???
Üdv mindenkinek!
Már régóta tervezem hogy írok ide, most megteszem mert úgy érzem hasznos információkat tudok megosztani veletek, bár én itt még tul sok jó és használható beszámolót nem olvastam.
Közel 1 éve látogatom a nyíregyi csajokat és vegyes élményeim vannak.
Kezdeném az elején:
Sajnos a két legjobb csaj (barby és szandy) már nem rendelnek, hozzájuk szerettem menni, két fullos csaj volt és nem is lehúzósak
Klaudia is megvolt már, a képeken nem látszik de hihetetlenül szeplős a csaj. végülis ez nem gond, bár kicsit furán éreztem magam de mindent megkaptam amit kértem.
Csinikét is meg akartam látogatni, de amikor ajtót nyitott sarkon fordultam....ne kérdezzétek miért, nekem nem jött be és nem azt láttam élőben mint a képeken. Viszont rendelt vagy még rendel is vele egy csaj, aki ugyan hamis képekkel és mikor milyen néven volt megtalálható de aránylag rendben volt, bár c.gó....
Volt egy Jázmin nevű hírdető csaj, aki szintén c.gó ugyan, de jó teste van és normális is....bár a szomszéd szobából érdekes hangokat hallottam....
Nóra nevezetű új csaj: hát vegyes érzelmekkel távoztam, a képeken tényleg ő van, viszont olyan mint egy fadarab.... nem igazán éri meg ha csak valaki nem erre izgul, ja és a hely is kicsit....hogyismondjam....nem éreztem magam full biztonságban.
Na a másik nagy kamu az Regina.... a képeken egy bomba csaj van, és amikor elmész hozzá mit látsz? kb 90 kg romantika.....vagy ennyire meghízott vagy nem ő van a képeken.
Laura. mint egy korábbi hozzászóló mondta a képeken valószínű ő van, csak azóta kicsit megereszkedett...de türhető. Rendes lány am, nem zavar el, lehúzás nincs, szeret beszélgetni.
Hanna: aranyos kis szöszi csaj, tűrhető a teste is viszont csak egy bajom volt vele, az hogy elbeszélgette a fele időmet és a végén meg sürgetett.....
Gréti(a grétidórizsófi) 3asból: jó a csaj, jó a kéró, a képen tényleg ő van, viszont a barátnőiről ezt nem mondhatom el, nekem gyanús az hogy dóri és zsófi nem a képeken szereplő lányok vagy pedig egy kicsit megváltoztak, na mind1 gréti az mindent visz.
Korina Lina Fanni Kinga....hát ez majdnem mind ugyan az a c.gó csaj a lepukkant belvárosi kéróban....kerülendő mindenkinek!!!!
Apróban hirdetett egy csaj a vasvári úton...ő a napokban vonult vissza elmondása szerint, pedig kár érte, jó kis muff volt.
Heléna, Daniella számomra úgy látszik örök talány marad, soha nem tudtam még őket elérni.
Kitti pedíg már 2x vert át, odamentem a megadott helyre és utána nem veszi fel a telót....hát szép....
Na és még Léna....hát a képeken lehet ő van (volt) mára már kicsit átalakult, de am a ház rendben van meg a nő modora is kinek hogy......
Ezúton szeretnék megkérni minden kedves fórumozót hogy ne egymást szapulják, hanem konkrét véleményeiket és tapasztalataikat írják meg. Biztos hogy nem fog egyezni sok dologban a véleményünk/véleményetek, de ez így természetes, mindenkinek más az izlése és másak a tapasztalataink is, de szerintem ezért van ez a hely, hogy infót szerezzünk és ne járjunk pórul mint már sokan jártak(lehúzás stri.gók igénytelen helyek/lányok)
Védjük egymást kupaktársak és ezáltal szerezzünk magunknak nagyobb élvezeteket!!!!
Sziasztok!
Az tény hogy Kamillát fényezem, de csak azért mert tényleg ezt gondolom, róla! Honnan veszite, hogyha valakit fényezek az kamu?Én csak akkor írok ilyen dolgokat ha tényleg azt gondolom,
Ti akkor írtok valakiről iylen dolgokat ha kamu a csaj? Mennyetek és próbáljátok ki, és megtudjátok hogy igaz amit írtam! És miért undorító Kamilla amíg nem mentél el hozzá, ne írj ilyeneket, a telefonban is nagyon kedves, vagy még fel se hívtad?
Sziasztok kik ezzek a pocsék romantikus nök akik arcal hirdetnek??
Akiknek erre van gusztusa hajrá de nem tul bizalom gerjesztöek...
akinek van egy csepp kis esze mesziröl kerüli az ilyeneket!
szerintem egyértelmű a hosszú fekete hajurol
pont ezért nem megyek olyan helyre ahol retusált a kép mert a valódi énjét akarja takarni szerintem egyértelmű
:)
Ne dumáljatok Kamilláról, hogy ilyen meg olyan,el kell menni hozzá,
és meg fogjátok tudni, milyen aranyos profi lány és ugyanígy fényezni fogjátok ti is!
Milyen dühös valaki!!
Talán nem veszed észre csak róla írsz,de valószínűleg másnál nem is voltál és nem is óhajtasz menni.........
ja a hosszu fekete hajuról,igaz mellei tul van a fénykorán de nincs probléma a csajjal.......
a kép szerintem még fiatalon készülhetet,habár ma már megoldanak mindent,de a popsi kárpótol a kis külcsinyért...
legalább a tudod ki nyit ajtót,mert nem egy nádszálnak hirdetett zsirosbödöny várt már engem is........ DDDDDDDDD
Emberek most komolyan! Mi ez a sok szinvonalon aluli hirdető??? elég rájuk nézni......pfff......