Amina19-ról van valakinek infója?
Amina19-ról van valakinek infója?
Szia!
Aminaról valamikor régebben írták, hogy talán Monaval azonos személy.
Én nem voltam még egyiknél sem, csak olvasgattam Róluk.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Szimikét még senki nem látogatta meg?
Jó lenne egy pár soros beszámoló, mert nekem nagyon bejön a képek alapján.
Üdv: Thomika
Helló,
a múltkor azt írta valaki, hogy panzióban rendel, mert a lakását felújítják, vagy valami ilyesmit hablatyolt.
Üdv.
Igen. Amina = Mona = régi Liana.
Megbízható, szerintem ajánlott.
Írtam róla nemrég beszámolót.
Köszi az infot ronnie :) és ki az ajánlott kategória ?? előre is köszi a válaszod.
Én is beszéltem Szimikével, tényleg panzióba vinne és nem a leg*lcs*bb kategória ***moderálva***. Hogy a panziót kinek kell f*z*tni azt nem tudom, mert nálam tárgytalanná vált a dolog már a panziós résznél.
Szia! Szívesen segítek ha tudok. Nem tudom ugyna milyen az ízlésed , de a jelenleg hirdetők közül akiket tudok ajánlani : Heléna , Kitty , Kriszta , Dóri , Zsófi - Gréti - Dóra triumvirátus, Lauráról is jókat hallani (bár nekem telefonbeszélgetésből nem jött be) , Perla , Léna , Erika , Málna. Kitty-t hetek óta nem tudom soha elérni , Krisztánál még nem voltam de rengeteg pozitívat hallottam róla . Illetve most nem hirdet , de Linda jó választás lehet nagyon . Többször voltam nála , nekem eddig bejött mindig. Erika csak 30 felett fogad , de mindenben megfelelő. Léna Lindához hasonló *rakon dolgozik , lakás fullos , ő maga jó fajta igaz kicsit husisabb , mint a felsoroltak. Nála is voltam többször , nekem bejött. De ki hogy van ezekkel. Akiket felsoroltam mindenesetre megbízhatóak lenyúlás nem lesz.
Köszi ronnie! Nagyon sokat segítettél mert én megbízható kedves szolgáltatót keresek jövőhéten elmegyek valamelyik lányhoz és írok élménybeszámolót :) üdv
Kedves Mindenki!
Akinek kérdése van,az íron privátba....
Köszönöm :)
Hali!
Barby valóban nem most kezdte, én kicsit több mint egy éve voltam nála. Egy másik lánnyal együtt rendelt a Toldin. SOS fr. volt a kérésem, amit viszonylag ügyesen intézett az *r korrekt volt lehúzásról meg szó sem lehetett. Sőt, amikor léptem, még én szóltam, hogy ott a kavics, ahol hagytam, mert én jöttem ki utoljára a szobából.
Rendes, kedves lány, a mellméreteihez képest igenis csinos. Szerintem ő is ajánlott kategória.
Remélem, azóta ez nem változott!
Hello! Úgy legyen , én csak azt írtam le amit régebben olvastam róla , mint említettem én magam nem voltam nála . Más : Suzyról vagy Hannáról tud valaki valamit ?köszi
Sziasztok !
Csinike..hát...szerintem nem a képen látható lány fogadott ha csak azóta nem lett tetoválása, de ha már ott voltam...nem volt nagy élmény.
Üdv!
May21, illetve Mira19-ről van valakinek információja?
Kinek van Nyíregyházán jó kerek feneke akit érdemes meglátogatni ??????? :)
sziasztok egy kis beszámoló nem régiben jártam kata37 de még egyszer biztos nem megyek nagyon igénytelen nem odaadó és figyeli az időt és jóval idősebb nagyából 45-50!
De rajta kívül voltam Margo29nél képek nem csalnak odaadó mindenben benne van nagyon jól éreztem vele magam, nyugodtan lehet menni hozzá nem fogsz csalódni!
maya21 ről valakinek infoja jol néz ki :)
Kedves Fórumozók !
Nem írtam még ide a fórumba,de ma elkezdtem olvasgatni és a szememet kibökte az,ahogyan Regina19-et csúnya,trágár szavakkal bántjátok,amik nem igazak ! Én erősen kimerem jelenteni ,hogy Regina egy nagyon kedves és odaadó lány , a természetes szépségéről pedig ne is beszéljünk. Voltam már nála nem is egyszer és nagyon várom azt,hogy újra tudjak hozzá menni! Amikor először mentem Reginához és kinyitotta nekem az ajtót egyszerűen a kisugárzása és a gyönyörű természetes szépsége lenyűgözött. Igaz,hogy picit meghízott ( de a telefonba nekem mondta,szóval tudtam hogy mire kell számitsak,megmondom az őszintét,hogy kicsit megrémültem) De ugyebár a nők 90%-a husisnak látja magát :) Visszatérve a lényegre, kellemeset csalódtam benne,mert én személy szerint nem szeretem a nádszál vékony lányokat,akiken semmi fogni való sincs. Egyáltalán nem dagadt! Nekem pont az ideálom . Az arca az teljesen elvarázsolt olyan gyönyörű. Igazi természetes szépség,festeni nem is lehetne szebbet.A lakás nyugodt,jó helyen van,tiszta,kellemes nem lehet rá semmi rosszat mondani . A faranciája az valami varázslatos. Minden férfinak csak ajánlani tudom. A szex is nagyon jó vele . Igazi barátnős típus,amit én nagyon szeretek . Nekem ő nagyon elnyerte a tetszésemet ! Nagyon remélem,hogy hamarosan újra láthatom. Szép napot mindenkinek ! Üdv: István.
Nincs is Regina nevü hirdető itt!!! Tudom,hogy sokan szokták pl hétvégére kikapcsolni a hirdetésük,ha hétvégén nem elérhetőek. De idézem: "A megmondom az őszintét"-ből kicsit a mauunika saós szereplők jutnak az eszembe.
helo. az allomas kornyeken tudtok valakit, valakiket aki megbizhato, nem lehuzos?! koszi:)