Üdv!
Van itt az apróban egy lány:
fiatal csinos lány várja hívásod! 09:00-21:00-ig.
Telefonszám: +36 70 217-****
Róla tudtok valamit? Gyula vagy nem gyula? :)
Jöhet privátban is.
Előre is köszi
Üdv!
Van itt az apróban egy lány:
fiatal csinos lány várja hívásod! 09:00-21:00-ig.
Telefonszám: +36 70 217-****
Róla tudtok valamit? Gyula vagy nem gyula? :)
Jöhet privátban is.
Előre is köszi
Most ez nekem szólt??
Azért vagyok hirdető,mert kipróbáltam vajon egy férfit hívnak-e a nők.Párszor adtam fel ingyenes 4napig érvényes apróhirdetést.Senki nem jelentkezett.Még a vénasszonyok se!!
Nem akarlak megbántani "kedves" diesel35, de egy kicsit elnézted a házszámot! Málna nem az a kategória, amiről te írsz. Ő teljesen korrekt és intelligens hangnemben írta le a mondandóját.(Veled ellentétben).! Nem hinném, hogy rászolgált erre a lejárató, cinikus stílusra, ami ráadássul irigységgel van tele! Akinek egy csepp esze és emberismerete van, az úgyis átlát rajtad, és az ilyen és ehhez hasonló írásokon. Putyin neked gratulálok! Azt hiszem nem is írhatad volna le szebben a lényeget.:) DDD
Nem Danella vagyok. Láttod megint benézted. Gina39 vagyok, jelenleg egy *** moderálva *** GinaDiamond néven.
Szia Gina!
Hagyd őket nem érdemes... :)
Arról mesélj inkább hogy mikor jössz megint Nyíregyházára? :)
Szia HankMoody! Kb. 4-5 hónap múlva, decemberben vagy januárban. Addig is csókollak!! :)Gina
Szia Gina az rohadt messze van jöhetnél elöbb puszi.
sziasztok kata37 tudja valaki a számát légyszíves adja már meg
Akkor téged kérlek karácsonyra csak egy szalaggal átkötve :)
De amúgy csatlakozom az előttem szólóhoz jöhetél hamarabb is mert az még baromi messze van.
Helló hasonlísd össze kinga23 képeivel ő az!!!!! Csáó
Gina gyere már hamarabb !!! :-))
Hááháháhhá nagyon nagy poénok "hangzanak el " háááháhá :DDD diesel35 nem akarok személyeskedni,de te buta vagy!:D A buta emberek rend szerint bizton állítanak mindent, amit soha nem láttak,tudtak vagy éreztek!!!Az okos,bölcs ember pedig csöndben van,és utána jár....aztán ESETLEG ha van értelme akkor beszél!!!(amennyiben én értettem félre esetleg valamit,akkor elnézésed kérem)
+ Nálam jobban kevesen ismerik hölgyet akit beskatulyáztál, És "barátom" elég csúnyán benézted az utcát :DDDD Illő lenne elnézést kérned szerintem.Ha kicsit utána jársz,bizonyára te is rájössz :)
Szép napot mindenkinek :)
Ugyan, hagyd Drága! Én már csak nevetek ezeken a próbálkozásokon, Málna az egyik legjobb, és bármennyire ágálnak is ellene egyesek (nemistudommiért:DDD), ez így is fog maradni...:)
kakimatyi1987!!!!!!!!
az általad leszolt csajosnál még nem jártam,de ma szerintem felkeresem csak tudod azért is......
Na viszont lénacicát már megfarkaltam,irok is egy kis beszámolót rólla.....
Csak hogy nem kamuzok a kállói utról kel befordulni hozzá,egy uj épitésü sorházban rendel valóban jó körülmények közt, egy francia kis nyitott kocsija is van vagy volt ,de még a szinét is megmondom ha kell......
De térjünk vissza a csajhoz, szép nagy fürdője van káddal kabinnal,fürdővel szemben a kéjszoba jó nagy ággyal, egyszer voltam nálla vagy 2 éve gondolom sejted miért nem töbször.......
A franciája olyan volt mint ha kukorica darálóba tettem volna a farkam,észnélkül verte, cibálta, szivta, a bőrt majdnem leszakototta róla 2 napig jegeltem......
Gondolom kedves maktársak ez nem igen jön be normális embernek,én se birtam kb 1 percet szóltam is inkább ülj bele vérvörös szét tépet farkamba,de megint rábasztam mert ugy beleugrált mint ha banjijampingolna...
na mondom ez elég most én irányitok mert ez igy kurta,bepucsitattam és hátulról döfködtem mig tele nem priccolta azt a husos seggét......
Amugy a csaj akkoriba jol nézet ki,igényes szolis bőr,szép ápolt haj,formás husis popsi,jó cicik igazi luxus pr*sti a felső tizezernek szerintem.......
Na de a szolgáltatás minőséga satnya rupótlan,azt hogy valaki plázacica, attól még a farkam nem elégül ki ráadásul unott fejet vág szex közben legalább játsza meg oszt csókolom......
De most hogy igy belegondolok felszivok vagy 2 kamagrát,meg a kupakot le érzéstelenitem és felmegyek lénacicához bef*zetem magam egy kibaszott órára,tudni illik kölcsön kenyér visszajár........DDDDDDD
UI: bocsi a hibákért közben dolgozom,de amugy érthető
Aranyosak vagytok! Igyekszem vissza.
az lehet hogy jó csak dr*ga :(
meghát eléggé retusáltak a képei talán amatör képekkel többre menne
Daniella,Málna,meg Gina is nyomta Hszobin.Azt is tudom,hogy pl Gina kunmadarasi.(feltéve ha igazat mondott anno)Daniella a Toldin,Málna a Deákon nyomja,de kolléganők.Ha persze még ugyanabban az albérletben vannak.Az meg,hogy ismeritek egymást nem nagy csoda.Itt a Vl-en minden csaj próbál barátkozni egymással.Az albérletdíj elviselhetőbbsége miatt időnként összeköltöztök,ha összevesztek szétköltöztök.Ha összefutottok egy legénybúcsun- mert oda általában több csaj kell- később barátnők lesztek.
Nálad nem voltam még Nitta,de nem is leszek.
Ez relatív, mert az *r*érték arányt kell(ene) nézni! Ha kevesebb rózsaszálért semmit se kapsz, akkor melyik éri meg kevésbé?