Visszaolvastam,de emlékszem is rá!Viszont akkor se értem,hogy jön ez most ide?
Visszaolvastam,de emlékszem is rá!Viszont akkor se értem,hogy jön ez most ide?
Rendben :) Várlak nagy szeretettel ! ;)
Heléna valóban nagyon szép (arc és test is), kedves, normális csajszi. Egyszer voltam eddig nála, de mindenképp meg fogom még látogatni.
Erősen ajánlott :)
Üdv!
Kedves Regina19 ha te vagy a képeken és tuti a szervized szard le mit ír a sok idióta. A munkád minősít majd. Itt sok beteg elme van. Lesznek irigyek kiknek rontod majd az üzletét akiktöl szebb vagy stb. Több lesz az irigyed mint aki kedves hozzád itt a fórumon akkor jó uton jársz XD. Hidd el nem a helyesírás számít majd.
Szia én nem vagyok konkurens és köcsög strici sem, lehet, hogy neked van köcsög stricid vagy volt. Eszem szerintem több van mint neked, de ebbe véleményem szerint ne menjünk bele, mert rosszul jönnél ki az ügyből, másrészt meg le sem állok veled vitatkozni, egy 19 éves szajhával, akinek kedve sem volt értelmes szakámt tanulni, hanem 18 évesen menjünk rögtön kurválkodni külföldre címszó alatt elhagyta az országot, mert a munka büdös. Olyan szó, hogy faxszopó nincs, csak faszszopó. Tanulj meg helyes írni kicsikém, aztán magyarázzál másnak. Ennyit az esszedről!!!
Azért szívesen elbeszélgetnék veled németül, mivel a fiatal lányok valamelyike még két nyelvet is beszél!! Nem semmi milyen értelmes szajhák vannak a környéken, csak egyes csajok még magyarul is alig tudják magukat kifejezni, de ez lehet csak a köcsög stricik miatti kedvetlenségből adódik.
Szerintem te hazáig szaladtál Svájcból, csak azt nem értem miért Szabolcsba jöttél vissza, mikor egyes országrészeken, ahol tombol a gazdaság sokkal többet lehetne a külföldiektől kaszálni. Na ehhez már ész kell, na meg persze jó nőnek lenni.
Üdv.
Nekem is "cseszték" már fel az agyamat,ha mondhatom így,és ment a helyesírás :)
Sziasztok!
Regina : Nem kötekedésből írtam,csak szemet szúrt a sok helyesírási hiba.Ennyit erről.
Putyin : Ha rám céloztál,hogy irigye leszek Reginának,tévedsz.Ha tényleg ismernél,akkor nem állítanál ilyet.Csak megsúgom,hogy 6 éve még nem égtem ki,nem jártam le mint mások,nekem még most is megy az "üzlet.
Csak tudod néha ha időm engedi,felnézek és olvasom ezt a sok kavarást meg okosodást és már néha sírnom kell.Ezzel téged sem bántani akarlak,félre ne értsd.
A férfiaknak egy jó tanács : mielőtt bárki felett ítélkeznek,előtte jobban tennék ha elmennének a kiszemelt lányhoz és maguk győződnének meg a hitelességről vagy a nem hitelességről.
A lányoknak egy jó tanács : nem kell mindenen felhúzni magatokat.Okos enged szamár szenved.
Ha ti tudjátok,hogy nem igaz,amit állítanak rólatok,akkor nyugodtan védjétek mt néha én meg magatokat,mint néha én szoktam. :)
És még egy igazság : soka az unatkozó,kötekedős emberke,nem kell mindenkit halál komolyan venni.
Szép napot és hétvégét mindnekinek :)
Kedves Flaska ! :D Most irom le utoljára,hogy sosem volt str*c*m !! Sajnálom,hogy nem jut el ez az eszedig !! :D Ebből is le lehet vágni,hogy kinek van több esze.. neked vagy nekem !? Nem fogok egy olyan embernek magyarázkodni,aki azzal tölti az idejét,hogy alaptalanul vádaskodik !! Azt hiszel és azt irsz,amit akarsz ! Mert magasról teszek rád !! :D :D Ennyi.. Azt úgy hozzá tenném,hogy van végzettségem . :) Szóval te ne dumálj itt nekem az én életemről,hogy mim van és mim nincs ! Mert rohadtul nem tudsz te semmit sem ! :) Mondtam már,hogy gyere el és elbeszélgetek veled magyarul is és németül is ! :) Megnyugtatlak,hogy még egy jó darabig rontani fogom itt a Szabolcsi üzletet másoknak ! :P :)
Szajha vagyok???? :D Te akkor mit keresel itt?? :D 4 gyerekes családanyákat??? :D Na pusziii :))))
Kedves Putyin! :) Igen én vagyok a képeken,annyi különbséggel,hogy híztam pár kilot,mint ahogy minden más emberrel előfordul :) Hát vettem észre,hogy van pár beteg ember :) De majd megszokom :) Köszi a hozzászólást ! :) További szép napot ! Pusza :)
Sziasztok.
Nagyon nevetségesek vagytok...Azon vitatkoztok h kinek van több esze :D? Szerintem ha ilyenen megy a vita akkor egyikőtök sem volt ott ahol az észt osztogatták :). Ez amit most csináltok h itt a fórumon egymásnak estek, vitatkoztok, szidjátok egymást...az egyik legszánalmasabb dolog amit eltudok képzelni...én soha nem csinálnék ilyet...ezekkel a hozzá szólásokkal csak saját magatok minősítitek :).Ennek a fórumnak az lenne a lényege h megbeszéljük a tapasztalataink alapján h kihez érdemes menni és kihez nem.Nem az h feltételezések alapján ítélkezzünk valaki felett úgy h még nem is voltunk nála.
A másik meg h mi férfiak nem tudhatjuk h az itt hirdető lányok miért ezt csinálják.Lehet h tényleg nem volt kedvük tanulni és úgy gondolták h ez könnyű pénzkeresési módszer...De az is lehet h az életük során olyan nehéz helyzetbe kerültek h nem volt más választásuk mint árúba bocsátaniuk azt amijük van, és kitudja ha elkezded ezt a szakmát lehet h nem is olyan könnyű kilépni belőle és abba hagyni...Mi csak annyit látunk h hirdetik magukat a lányok és könnyű le ribizlizni őket....de h mi van a hátérben azt nem tudjuk...
Emelet maximális tiszteletem a hölgyeké.Mennek egymás után a férfiak és attól függetlenül h helyes, tiszta, normális, színpatikus a kuncsaft ők odaadással elvégzik a dolgukat...ez nem lehet könnyű. Emelet nem lehet könnyű a magánélettel sem összeegyeztetni ezt a munkát...Én nem hiszem h tudnám ezt csinálni.
Üdv Mindenkinek. Nyíregyházán töltöm az éjszakát. Kérnék egy gyórs segítséget,hogy kit lehet ilyenkór megkeresni!! Én Detty 40 gondoltam. Esetleg egy gyórs segítséget tudna adni valaki??? Megéri meglátogatní??
Egy hozzászólás erejéig regisztráltam a fórumba.
Évek óta olvasgatok, soha nem írtam ide és nem is fogok többet.
DE, nagyon feltünt, hogy amikor megjelenik egy szép lány, akkor jönnek a nagy arcok - több tíz, száz, esetleg ezer posttal- és elkezdik pocskondiázni, látatlanban. Az okok kiderítéséhez nem kell Sherlock Holmes-nak lenni, anyagi érdekek vezetik őket.
Itt van ez a gyerek aki belekötött a nemrég feltűnt, szebbet évek óta nem látott városunk új hirdetőjébe. Pedig saját bevallása szerint sosem látta. Mondjátok már meg, akkor miről ugat???
Nem ismeri, nem volt nála, nem látta, nem érintette! Akkor miért hiteles a dumája? Ha valakinek a csaj képei láttán nem mocorog az ágyéka az ...
Német nyelvet követel tőle! Mire fel? Egy német kupiban követelmény a német nyelvtudás? Elárulom: NEM, a francia igen, de egyéb nem! Szóval a csupor nevű egyén valszínű egy s t r i c o i d aki retteg, hogy a hájas t*heneinek - tudnám sorolni - nem lesz kuncsaft, mert az emberek inkább egy bomberhez mennek.
Miért volt itt csak öt napig egy szegedi szépség?...
Miért csak ígérte, de még csak el sem jött egy miskolci szexbomba?...
Miért... miért ... miért?
Mert a br*zil*k már a legelején nekimennek és elrettentik nyíregyi léttől a csajokat - a 90%-kal, no meg egy kis beat-tel -
Komolyan, ez a helyesírási dolog meg egyszerűen nonszensz. Előttem van, hogy egy kuncsaft tollbamondást diktál a prostinak és az eredménytől függően csempészi be neki a lompost!
Szánalmas!
Miért tartsam magam olyan szabályokhoz amik félévente változnak???
Ráadásul kecskeszakállas, 90 éves MTA tagok találnak ki meszes artériával? Miért?
Mert a félművelt s t r i c o i d képtelen alkalmazkodni a korhoz. Új kor, új szabályok. Csak a bömcsi meglegyen és akkor már jó, de ha azt mondom neki, hogy pszichopata, akkor azt megköszöni, mert azt hiszi, hogy dícsérem.
ps: kitartás Regi, mindenkivel ezt csinálják. Neked szurkolok ... és még sokan mások
Ja, és még valami, sosem leszek a csaj vendége, túl öreg és túl vastag vagyok hozzá.
Úgy füstös,hogy én kérdeztem valamit és a nem korekt válasz.Mert kinek mi a hobbi van aki feljön ide forúmozkat van aki beül a tv elé van aki bekockul a gép elé.........stb és van aki szivesen segít másoknak pl:én Ahogy több embernek kellene teni ebben a tetves országban mert a magyar azzal van elfoglalva,hogyan tegyen kerezbe a másiknak és ha valakinek rossz akkor az a másiknak öröm.(ha valaki elesik az poén és nem segíteni kell felálni hanem rúgni rajta még egyet mert az mégnagyobb poén) Nem vagyok önkéntes igaszágosztó meg ilyesmi de minden ki kapjameg aminekijár ki innen ki onnan nekem ez a hobbim mert lelehet törni mindenkinek a szarvát csak a fogást kell megtalálni rajta.Nem konkrétan az eröszakos viselkedésre gondoltam és ezt hangsúlyozom.
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy Niki (23 ), Lolita ( 19 ) és Barbi (23 ) lányok látszólag egy helyen dolgoznak.
Nem volt még valaki véletlenül Náluk?
Üdv: Thomika
Gróf bácsi!?
Igaz ez a hozzászólásod már régebben volt,de csak most látom. Egy csövü,két golyós!Nem?
Helló!
Én voltam már Lolitához!Elmegy egynek a csaj!
Kedves thinman ! :) Köszönöm szépen a pozitív hozzászólást , aranyos vagy ! :) Teljes mértékben igazad is van ! Pusziii :)
Hát Regina,már egy jó ideje nem voltam ilyen helyen,kapcsolatom miatt. Ami sajnos mostanság már nem oylan fényes,mint volt. Szóval csak azért írok,ha esetleg rosszul alakulnak a dolgok a magánéletemben,szerintem meg fogalk látogatni,mert annyira téma vagy itt fórumon,hogy az döbbenet. Egy csajt ismerek még régebbről,aki sokat szokott téma lenni és ő nagyon cuki csajszi,szóval ebből kifolyólag remélem veled is ez a helyzet. :) Mert akkor te lennél a második ilyen nő,aki feszt téma itt fórumon és mégis szuper. :) Mondjuk,most nézem a képeidet és ha ezek valósak,akkor olyan nagyon nagy baj már nem lehet. :)
Kedves wjdks!
:D