Hi!
A kamuképeket alá is tudod támasztani valamivel? Mert ez így csak üres vádaskodás...
Karolináról mit tudtok? Gyulánk hirdet új néven vagy valós?
Hi!
A kamuképeket alá is tudod támasztani valamivel? Mert ez így csak üres vádaskodás...
Karolináról mit tudtok? Gyulánk hirdet új néven vagy valós?
Karolina első képét vesd össze ezen a linken lévő 3. képpel:
http://celeb-kepek.info/2009/07/jessica-jane-clement-erotikus-fehernemukben/
Bocsi a link nem megy: keress rá erre:
Jessica-Jane Clement erotikus fehérneműkben
Google a barátod ! Svájci oldalon van fent a kép , igaz ugyanígy Regina névvel , de szerintem svájcból ha valaki haza is jön , nem hiszem , hogy pont szabolcsba. Aki szöveget lop , mondván , hogy sietni kell arról a kép lopást is el tudom képzelni. Ugyebár sietni kell a hirdetéssel akkor rakjuk össze , pár kép innen , bemutatkozó szöveg onnan , saját szám és kész is :) Jöhetnek a vendégek. Ha nem kamu akkor annak nagyon örülök , mert ígéretes képek , de azért én maradok óvatos :) HankMoody majd egy beszámolót várok tőled ,ha kipróbálod :)
Hi!
Google a barátom és rá is kerestem pár képére (az az egy pont nem volt köztük) mielőtt hozzászóltam de én nem találtam semmit ezért is kérdeztem hogy miből gondolod.
Igazad van az egyik képe tényleg fent van egy külföldi oldalon, viszont csak az egyik és sokkal kisebb méretben.
Szóval ha tényleg nem az ő képei akkor honnan szedte a többit? Ráadásul ekkora méretben...
A bemutatkozó szövegért jár a feketepont de a képeken ő van szerintem.
Ellenben Karolinával aki Éden Niki alteregója (Jessica-Jane Clement nem tudom hogy jött ki).
Tény hogy fent vagyok egy svájci oldalon mert a nem épp kedves fönökség nem vette le a hírdetésem több szöri kérésre se .Oda nem fogok többet menni.java részt külföldön dolgozom.Azért épp Szabolcs mert van itt egy régi barátnőm akivel voltam már külföldön.
Sziasztok!
Azért mostmár jó lenne egy HITELES beszámoló Regina-ról.
Szerintem az eloszlathatná a kételyeket és akkor uccu-neki én is meglátogatnám, mert a képei alapján elég "dögös" csajszi! :-)))
Üdv: Thomika
Karolina már levette Jessica-Jane Clement képeit, de tegnap este még ott voltak, ma már csak Éden Niki.
Üdv uraim!A Karolina hölgy elvileg és gyakorlatilag is egy helyen rendel a Rebeca és Lilla leányzókkal!Én eddig csak Rebecánál jártam 2alkalommal!Ő korrekt szolgáltatást nyújtott számomra!Ha ebből indulok ki hogy ő korrekt volt velem és nem volt lehúzás nem volt harapós élőlény a lakásban és nem volt biztonságos őr sem a másik szobában illetve minden a megbeszéltek alapján történt így talán elképzelhető hogy a Karolina és a Lilla is korrekt lesz majd a szolgáltatásokat illetően!Ismét jelzem hogy ez csak egy gondolat mert még a szolgáltatásukat nem vettem igénybe!
Szia Regina!
Köszönjük a tájékoztatást! Az pedig külön öröm, hogy mindezt sikerült kulturátan és normális hangvételben megosztani velünk.
Páran példát vehetnének :)
Sziasztok!
"Sziasztok! kedves szexi fenekű, hosszú combú szép barna kedves lány vár rád! hívj bizalommal!
Telefonszám: +36 70 217......"
Az alábbi hirdetési szöveggel és egy impozáns képpel hirdet itt az aprón egy lány, valakinek esetleg tapasztalat ????
Zsani20 mostanában nem elérhető pedig jó szolgáltatása volt ... nekem bejött.
Mostanában még az Amina nevü lányt látogattam meg nekem rendbe volt .. normál körülmények normál szoláltatás...szerintem a Mona nevű hirdetés is őt takarja ezt mondjuk nem értem tehát csak vigyázva az ördög sosem alszik...
Üdv!!
Barátnőd milyen néven hirdet itt ? Ne vedd sértésnek , ha tényleg te vagy a képeken , csak itt és más helyeken is egyre több a csaló , ezért gyanakszik nyílván az ember jogosan. Ha kapok egy hiteles beszámolót én is meglátogatnálak :) *r*król privátban tudnál írni nekem esetleg?
Kedves Ronnie!Híteles beszámoló??Ha eljössz és megnézzel azzal nem vesztes semmit és nem kerül semmibe.Annál hítelesebb nincsen.
Szia Regi!!
Mai napon esetleg rendelsz???
Szia Regina!
Ha üzenetben megirnád a lehetőségeket akkor azt megköszönném és én megnéznélek amint lehet.... a puding próbája az evés...!
Üdv!!
Sokszor nagyon sokba kerül , ha csak elmész :) ebbe inkább nem mennék bele. Egye fene . Írd meg privátban légyszíves a részleteket és jövőhéten meglátogatlak , mert úgy látom csak héttköznap vagy. Köszönöm. Üdv
Hello
Katáról tudok infót adni, mert voltam nála. Kb 2 hónapja, de a telefonszámát azonnal töröltem. Az életkor, csupán tájékoztató jellegű, egy kicsit idősebb. Közel dolgozik a belvároshoz, az *rai az átlag. Amikor én voltam nála, lehet voltak magánéleti problémái, mert egy kicsit, erős volt a szájszaga. A franciája nem kifejezetten a legjobbak közé tartozik, de a p..ci az finom passzentos, nincs szét hajtva. Kedves, lehet vele beszélgetni, a p*nzt előre kéri. Nem rossz, de inkább csak ha nincs más.
Sziasztok
Ha valaki meglatogatta reginat irjon mar hogy milyen
Erdekelne nagyon:)
Helló,
péntek délután felugrottam Erikához. Fantasztikus csaj, kedvesen fogadott, természetsen fehrneműben. Tiszta a lakás, a fürdőszoba stb. Nagyon kommunikativ, rögtön beszédbe elegyedett majd a zuhanyzást követően ahogyan az illik egy igazi nőhöz hozzálátott a kényeztetéshez.
Úgy érzem olyan dolgokat is kaptam tőle, amelyekről nem is beszéltünk.
Igazi érett nő, mint egy értett gyümölcs, ízletes puncival. Valóban finom volt!
A szexet követően nem érzékeltette, hogy lerendeztük a dolgot és mindenki menjen az útjára, hanem meztelenül maradt félig raám feküdve az ágyon és még kb. 10 percet beszélgettünk.
Biztosan hamarosan ismét meglátogatom.
Üdv.
Holnaptól elérhető vagyok.Puszi