Nem mind arany ami fénylik :D
Nem mind arany ami fénylik :D
Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt és mivel szeretnék némi információt hozzátok fordulok.
Korábbi hozzászólásoknál láttam név szerint szét írva lányokat ajánlott és nem ajánlott kategóriákra, valamit tapasztalatokat.
Nagyon hálás lennék valakinek ha készítene egy hasonló hozzászólást tapasztalatairól a jelenleg elérhető lányokkal kapcsolatban.
Előre is köszönöm :)
Üdv Mindenkinek. Érdeklődni szeretnék,hogy Lili 36-nál volt e már valaki?? Esetleg beszélte vele valaki?? A képei alapján nem néz ki rosszúl. Megéri fölkeresni?? Köszönöm..
Sziasztok!
Láttátok Niki (23) hirdetését!
"Teljesen kezdő diáklány.........."
A képek alatt meg ez a szöveg:
Hirdetés első megjelenése: 2012.10.26. 11:27
Telefonszám első megjelenése: Január 9, 12:48
Utolsó módosítás: 51 perce
37 látogató kedvence
:-))))
Hát nem tudom, de ez nekem gyanús! ú
További szép napot!
Thomika
Sziasztok!
Így kell ezt csinálni.
Niki (23) kezdőből rögtön tapasztalt egyetimsta diáklány lett. Lettek új képek, lett új image, és lett egy új telefon is. :-)))
Nekem nem nagyon tetszik az ilyen, nem tudom ki hogy van ezzel?
Üdv: Thomika
gyorsan tanul, mi a gond ezzel ? :)
szevasztok mai hüsitő......DDDDDDD
Kolbászolok a városba persze klima bedögölve ,du 2 35 fok dögunalom mondom magamba le kéne ma kb 3 szora zuhanyozni,persze utánna egy komoly franciával egybekötve......DDDDDDD
Hivom itt a felhozatalt,persze mindenki a strandon vagy a frigoba volt elbujva,nagynehezen elérek itt egy nagycsöcsü szőkét mondom magamba ennek rápriccolok a dudáira.......
Felveszi megszolal,zsamo vágtam egyből na itt üzlet nem igen lesz,egye fene nem vagyok paraszt mondom mi a szitu........
Kértem egy natur gyors franciát..........áááááá hát ő olyat nem csinál csak gumival,meghát itt ugy van hogy ***moderálva*** stb stb stb.........
Dik he mánge,én csak pipáztatni akarok mi a büdös lófasz kerül ebbe ennyibe,na mongyuk ebben benne van egy zaftos punci is ,de akkor is sexelni ebben a melegbe öngyilkosság........
magyarán itt megszünni látszik a natur gyors francia,ha felmész vagy francia vagy szex vagy minkető ,de a***moderálva*** persze tisztelet a kivétel szolgáltató aki dolog és dolog közt tud külömbséget tenni főleg értékbelit is.........
Gyorsan kinyomom a telefont mert potyára kopik a mikrofon,görgetem az androidot Erika37, nahély azért olvasgatom a fórumot és negativumot nem nagyon halottam róla.....
Másodikra fölveszi, kellemes nőies hang rövid megbeszélés mondja a ***moderálva***.
egyből tetszet is a dolog ez korrekt megér egy patront,fölmemtem egy kellemes csaj fogadott fehér tangában átlátszo felsőben tisztaság meg a kórházba sincs olyan......
Mivel 38-at tapossa a csajos 10-et simán betagathat,de nem egy pláza cica, amolyan csinos szimpatikus aki után megfordul a pórnép az utcán.....
Beljeb invitál ellibeg előttem, na akkor látom milyen tuti popsija van ez eddig jol alakul gondoltam.......
Gyors zuhany után visszatértem hozzá,levetkezet aztán megtámadott ,kicsi bevezető után visszakérdet na mit szeretnél pontosan is miellőt komolyabban belemerülünk,persze a kutyát nem érdekelte már a francia mindent akartam..DDDDDDD
Szájteknikáját nagyon élveztem, tudja mit hol mikor kell izgatni semmi felesleges potya cibálás,nem is birtam továb 5 percnél akcioba is léptünk szük és gusztusos a tőbbit tudjátok,a végét hátulról fejeztük be jól meglocsoltam a popsiját..........
felöltöztem ő szexin kereszbe feküdt az ágyon, leültem a fotelba és egy kellemes 10 percet beszélgettünk, tehát nem az a kihajitós fajta hogy jöttél kaptál mehec.......
A városba ezt a szinvonalat még 3 csaj tudja, ők se ma kezték de ez nem a reklám helye,hogy megyek e? ez szerintem nem is kérdés!!!!!!!!
Kicsit stend up-osra sikerált, de nekem teccccett :D Mosolyra fakasztott :)
Bocsi stand up :P
Boss! Ezen én is kinyúltam. :)) Tényleg olyan volt. :D
Am jó ilyen hszt olvasni,még ha a felét se hiszi el az ember :) Nem az a vótam júcsánál zsír atom király megéri. :) Eskü be sírtam rajta :D
Szia!
Tényleg meleg lehetett a kocsiban délután :D
sziasztok
info kellene regina(19) tud rolla valaki valamit?
Szia! Én annyit tudok róla , hogy az összes képe kamu :) Ebből kiindulva én nem foglalkoznék vele .
Szia!Én nem tudom hogy kamu e a fotói de hogy "ellopta" a bemutatkozó szövegemet az bíztos!:(Örülök hogy ennyire tetszett Neki csak ......szóval értitek!:)
Es tenleg,ugyanaz a szoveg:)
Valaki tud ajanlani megbizhato szep lanyt?
Helénát és Jázmint dícsérik , náluk sajnos még nem voltam. Linda jó választás lehet , mert jó teste van , szép arcú és korrekt *r*kkal dolgozik. Nála már többször is jártam. Panaszra nincs okom :) Perla és Daniella is nagyon jó választás , Perlánál igaz nem voltam , de sok jót hallottam róla is . Daniellánál voltam , szerintem nagyon jó nő. Dögös , szép arcú és nagyon jól csinálja amit csinál. Velük egy "baj" van csak , hogy hétvégén nincsenek egyáltalán hétköznap pedig csak 10-17-ig :) Glória szintén dícsért , de nála sem voltam még .
Oke koszi az infot
Sziasztok!Regina vagyok az új lány, amint látom én vagyok a porondon.Nagyon sajnálom,hogy sok az irigy ember és nincs fogalmuk a portfolióról,ami egy profi fotós által készített kép sorozat.Amúgy jól megy az üzlet. :)))) Aki eddig jött nem panaszkodott, hogy nem volnának valódiak a képek.Krisztának meg annyit hogy bocsi siettem a hírdetés elkészítésével ,hamarosan lecserélem nehogy összekeverjenek vele!LOL
Szia csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha jól gondolom te pont nem voltál még nálam.Nem tudom hogy nyílvánithatsz véleményt olyan dologról amiről nem tudsz semmit.Várlak szeretettel:)Szolid kis otthonomba