Kisfiam! Ott van az! Az apróhirdetésben nézd! :-)
Kisfiam! Ott van az! Az apróhirdetésben nézd! :-)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy Klaudia vagy Daniella aranyesőt vállal?
Megnézem. :)
Ibibá!!!
Puncica ténlyleg nagyon jó!!! Eddig rá se kattintottam, mert nem tűnt jónak a képe alapján és a neve se tetszett.
De a seggét kinyalnám szarostúl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))) Sokan dícsérik,de még nem voltam nála. :)
Nah megtaláltam az aprók közt,de nekem a "kétes hirdető" besorolás elég ijesztő... :) Megvárom míg vmi ismerős ír róla ide inkább. :) Meg a kép is túljónak tűnik. :)
Nem tudod véletlenül, hogy klaudia 21 vagy Daniella aranyesőt vállal?
Melyiket tudnád ajánlani? Én eddig egyiknél se voltam...
Sajnos ebben nem tudok segíteni neked,náluk én sem voltam még. A Daniellát dícsérte itt valaki asszem nagyon,hogy hely de jó,de mondom még nem voltam nála sem. Nemrég hirdet itt a nyíregyiek közt az biztos.
Nócika-féle önreklámot olvashattunk? :D
Nekem is gyanús. Enyhén. :)))
wjdks csetelünk? :)
Na, igen. :) Ez akkor nem lenne gyanús, ha legalább saját fotó lenne.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Örülök, hogy nektek gyanús! Több marad nekünk, akik eljutnak hozzá! :-)
Amúgy Nekem meg a Linda nagyon gyanús...
Sziasztok!
Nóci - kétes hirdetése - tegnap 07:50
Pityulínó regisztráció: 2013. 03. 26. 10:57
Szergej regisztráció: 2013. 03. 26. 11:15
Ibibá regisztráció: 2013. 03. 26. 11:26
Egy pár érekességre kívántam rávilágítani.
Szerintem senki ne várjon "hiteles" beszámolót, mert az öreg rókák - talán magamat is ezek közé sorolhatom - számára már messziről bűzlik az egész, tehát nemcsak, hogy nem megyünk hozzá, de még csak a telefont sem paaroljuk rá.
Úgyhogy: PityulínóSzergejIbibá JÓ MULATÁST az egzotikumotokhoz!!!
Üdv: Thomika
Na srácok! Csak azért regisztráltam, hogy véget vessek ennek a Nóci ügynek!
A csaj létezik, nagyon nehéz hozzá időpontot kapni, mert ritkán veszi fel; de az önreklámban van valami!
Nem minden úgy van ahogy Pityulino irta!
A környék és a lakás tényleg puccos. A csaj is szépnek mondható, de a szolgáltatások messze elmaradnak a vártaktól, részletezem!
Unott pofával rángatta a fitymámat, már szinte fájt! A hüvelye tényleg szűk, csak könyékig tünt el benne a kezem, Pityulinó, Te elefánt vagy ló vagy? Szopás nála nyalogatást jelent, hiába mondtam hogy kapja már be rendesen, azt mondta, hogy csak eddig megy le.
Összessegében enyhe túlzás Pityulinó élménybeszámolója, de masszázs az nagyon jó volt, a többi felejthető!
***moderálva****A kevesebb néha több, ezért maradok inkább Puncicánál és Lindánál!
Üdv.
Úgy érted az a Linda, aki 6 éve megbízható hirdető? :)
Ibibá:
Linda vagyok,elmondanád mi a gayanús bennem,mert szerintem még nem is jártál nálam?!
Puncica és Linda mindketten igazán jó, megbízható, korrekt csajok. A "kétes hirdetés" megjelölés pedig valóban nem jó ómen.
Kedves! Ha ennyire "tájékozott" vagy, akkor tudhattad volna, hogy kik vannak még régóta a szakmában.