Nyomozóként akkor nem ártana venned egy nagyítót!Esetleg ha tényleg pártatlan "fogyasztó"vagy ebben a kategóriában,akkor jobban kinyitni a szemed!Ezen az oldalon a fórumnak kb annyi értelme volt mindig is,mint pl egy Qvát győzködni arról,hogy erkölcstelen az amiből él!
Értsétek meg már meg végre,hogy ez az ipar nem arról szól!Nem értetek van.Egy se fog veled szerelemből kamatyolni.Max jó színésznő és el tudja veled hitetni amikor már állsz.(Ha a f...sz feláll,az ész megáll!)
A fórum hozzászólások 90%-a vagy az álnéven regisztrált csajoktól,vagy a stricentőjüktől származik.Muszáj itt is tolni a szekeret.Az esetleges másik lányt lejárató írások meg a konkurenciától jönnek.Egyik Qva barlang rivalizál a másikkal.Azt sem kell kihagyni a számitásból,hogy az ilyen bácsik és nénik nagy része mozdonyszőke,romantikus származású stb!Értitek??Persze vannak egyedül és kalapos bácsik nélkül dóóÓgozó jányok is,de a kivétel csak erősiti a szabályt.Ezek általában 9-17 vannak,Nem non-stop!
Akkor vannak a vándorok.Akik már az egész országban gyakorolták a műfajt.Ezek általában külföldön is voltak már és ismerik a stricentőket,mert "magyar" stricentő is van bőven külfőődön.Ha befuccsol pl egy debreceni buli,akkor ha ismeri a nyházi hvcs-t,akkor szó szerint felhivja,mint egy újság álláshirdetést és engedélyt kér a helyi letelepedésre.Ezért van az,hogy pl egy csajt sokáig láttál pestiként és egyszer csak már Nyíregyházán hirdet.Továbbá ezek a csajok is szinte mind ismerik egymást.Ez pont olyan,mint ha valaki teszem azt autószerelő és ismer másik 300 autószerelőt.Vagy együtt tanultak a 110-esben,vagy 3éve ugyanabban a márkaszervizben tákoltak.
Akkor azt továbbra se értem,bár ezt már párszor kiírtam ide,erre a fórumnak nevezett valamire,hogy lehet csak én gondolom így,de miért jó az bárkinek is,hogy megcsinál egy ilyen csajt és regényeket ír róla.Hogyan húzta le a bugyiját,a csaj milyen mélyre nyelte a dákót,milyen szépen folyt végig a mellén a cucc,stb-stb!!Utána meg ajánlgatja másoknak,hogy menjetek ti is és adjatok neki.Még ki se hűlt szegény az előző kan szagától,de menjetek.Ráadásul még van olyan értelmi csökkent aki érdeklődik is utána,hogy melyik csajhoz menjen.