erre mondják kinek a papp....XDDD
erre mondják kinek a papp....XDDD
Melisa 19-et én most itt nem látok hirdetni,na de Melinda 19-et annál inkább!!!Méghogy nem írtak róla semmit!!Másról se szól a nyíregyházi fórum szinte csak róla.Ő a híres-nevezetes GYULA!!Számára még az idő is megállt!Már vagy 3 éve 19éves!Nem öregszik!Egy kis anorexiás guszevi telivér!
már csak 9 nap :)
Sziasztok kit tudtok ajánlani aki fiatal és jó is. Véleményt tud valaki róluk Liana, Anett, Lotti, Lolita, Regi Melissa. Ők a legcsinosabbak számomra valaki volt már valamelyiküknél????
Köszönöm a segitséget revesznek.
A mai délelőtt felkerestem Gina24-et, és mit mondjak, a fél órából egy órára váltottam amikor beléptem az ajtón. Nagyon csínos, szép lány és rendkivül kedves. Ami még megfogott benne elsőre az, hogy nem ugy mint nagyon sok lány papucsban, ZOKNIban, farmerban fogad, hanem nagyon szexi fehérneműben. A parkolás szuper, a lakás szintén. Gina pedig lenyűgöző. Kaptam egy kellemes masszázst, és közben egy jót beszélgettünk, majd pedig megtörtént a dolog. Nagyon ügyes és feszes, szolis bőre van és irtó szép popsija. Nekem nagyon bejött. Ő nem egy fadarab aki csak fekszik és csináld a dolgod. 5-ös.
Bence, Te mire vársz? Nehogy nagy koppanás legyen belőle!
Üdv emberek!
Szeretnék egy kis élménybeszámolót tartani, csak tartok attól hogy reklámnak veszik páran! Mégis megkockáztatom: Tegnap szerettem volna meglátogatni egy új hírdetőnket / nem írok nevet, mert nem a lejáratás a célom/ aki nem rég "kezdett" nálunk ! Többszöri próbálkozás után nagynehezen felvette a telefont és valami nagyon utálatos hangnemben eldünnyögte a programjait és d.j.it! Na mondom ez nem nyerő nállam, ha már így kezeli a telefont akkor milyen lesz a személyes találka! Mivel a fotói mégiscsak birizgálták a fantáziámat időpontot egyeztettem és el is mentem hozzá! Ajtónyitás és köszönéskor ujjabb csalódás ért! Nem kockáztattam tovább! Sarkonfordultam, bár a hölgy igencsak zsörtölődött, mégis faképnél hagytam!
Szóval itt jön az amikor elgondolkozik az ember, hogy miért ne maradna a már egyszer beváltnál?!
Nos mivel a Lottit és a Helénát már látogattam párszor így Rájuk esett a választásom! Igen uraim Ők vállalnak közös programot is! Igaz egymáshoz nem nyúlnak, de az .gyf.l.rt mindent megtesznek!
Ismét elégedetten távoztam tőlük!
Nem mondom, hogy mostmár mindíg így lesz, de sajnos nagyon vegyes a "felhozatal", úgyhogy egyenlőre azt javallom férfitársaim : jól gondoljuk meg kihez , hogy és mikor!!!
Sajnos én is jártam már igy nevet nem irok de mikor bementem a lánykához eléggé lehuzzós hangulaba volt akit csak a pénztárcám tartalma érdekli,igencsak meg kell nézzni azt a környezetet ahova el is látogat az ember mert sokszor már a képekröl is kiderül.
Lottinál ls Jázminál én is jártam elégedett voltam,ugy a lányokra mint a lakásra ami nekem sokat számit.
Kedves diplomatapasi!
Annak nagyon örülök, hogy egyetértesz velem a Lottiról, de ki az a Jázmin?
Ami még érdekes lehet az az, hogy nem az a nagyon szép környezet, mint az Anett és Lolita párosnál, de a célnak nagyon is megfelel!
Szia,
nem voltam még nála, de Gyuéásnak tűnik :(
Nem-nem füstmentes ez egyáltalán nem REKLÁM! Szerinted?!
Már csak az a kérdés, hogy melyik része a kamu? Az eleje, vagy a vége?!
Van tippem: mivel a Lottit már én is látogattam és meg voltam elégedve!
Na pfff!
Most akkor cáfolsz, vagy mi a f.sz van?!
Jázmin egy békéscsabai versenyzö de én itt Nyiregyházán Heléna és Lotti és Anettnál voltam még.Lolitát akarom most kiprobálni csak még félre kell tenni egy kis p*nz :))
A Lottival és a Helénával kapcsolatban egyáltalán nem cáfollak, mert tuti csajok!
Sziasztok!
Mit szóltok Ingridhez? Nekem bejönnek a képei.
Üdv: Thomika
Sziasztok!
Saját magamat kellene elküldenem moderálásra!:-)))
Nem Ingridet akartam írni, hanem INDIRÁT!!!
Szerintetek lehetséges, hogy főiskolás?
Üdv: Thomika
Siasztok ime a str..k már megint sztárolják a kerti majmukat ember átlátható és unalmas na de ki kihez egy az már a maga dolga ... ( remélem le esett mentes cola xddddddddddddddd
Figyelj Tollasmaki!
Kamillát csak ajánlani tudom mindenkinek!
Az Ő mélytorkosa a legjobb, tegnap voltam nála de még mindig bizsereg a farkam!
Tényleg tövig bekapja! És látszik rajta hogy élvezi amit csinál!
Ő nem csak beszél, hanem meg is csinálja amit kérek tőle, minél hamarabb látogassátok meg!
10/10
A H-A-R-kály megint beleüti a csőrét olyanba, amibe nem kellene! Ne vedd ennyire magadra a dolgokat: nyugodtan kopácsolj máshol !
xd: gyerekes ! vagy törpeharkály