Melyik országból írsz?
Melyik országból írsz?
Mobilrol netezek,eze'rt nem tudok e'kezetet irni. ;)
A mai nap során az itt hirdető Puncica nevű lányhoz volt szerencsém. A telefonon megbeszélt időpontban fogadott a szűk értelemben vett belvárosban található lakásán. A csaj kora huszonéves forma, bomba fenékkel, méretes mellekkel, szép arccal, hosszú fekete hajjal, kacér mosollyal. Külsőre nagyon jól néz ki és van erotikus kisugárzása is.
Kérésemre egy kellemes közös zuhannyal kezdtünk, majd a szobába visszatérve rátértünk a témára. Nagyon érzékien simogat és szenvedélyesen csókol. A franciája elég ügyes, lelkesen dolgozik a szájával. Én sem akartam adósa maradni, így megkóstoltam ott alul. Nagyon finom, szép puncusa van, ami nagyon jól reagál arra ha kényeztetik. Többféle pózbol és szögből is keményen megcsináltam, amit láthatóan élvezett. A pózváltások magától értetődően és természetesen, mindenféle nyafogás nélkül mentek. Befejezésül pedig rendesen megöntöztem az arcát.
Kiemelném, hogy végig nagyon kedves, közvetlen és barátságos volt a stílusa. Én úgy éreztem, hogy mindketten élveztük azt az időt, amit együtt töltöttünk. Nem unott, nagyon odafigyel a másikra és az időt sem bámulja. Én mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Szép arcúak, igazán kedves lányok... Az ***moderálva****talán magasabbak az átlagosnál, ebben nem vagyok nagyon jártas. Én bizonyosan visszatérek, nekem különösen Lotti mutatványa tetszett, figyelmes, odaadó bébi.
tudtok ajánlani vmi jó csajt???láttom most van böven fent lány
Sziasztok tegnap ismét meglátogattam Diát az eredetit.Tusolás,egy kis beszélgetés után egyből az ***moderálva*** tértünk,a fr*nciája a legjobbak között van a városban,na és utánna az***moderálva*** is elképesztő volt-végre valaki aki élvezi amit csinál!Nagyon ajánlott kategória,itt nem kell félni a ......-tól!
Sziasztok! Voltam tegnap Szandy 24-nél, egy gyönyörű,bájos, végtelen kedves, okos lány. Igazán szereti, amit csinál, nem "színészkedik".
Vékony-kis törékeny, de amit nyújt, az nálam No1!! és mellesleg nem nézi az "órát", teljesen ellazít. Röviden ennyi!
A lakás "full", színvonalas.....tisztaság és rend....nekem nagyon bejön!
Szia!
Ki az a Szandy 24???? Itt hirdet?
Üdv: Thomika
Szia!
Bocsi, megtaláltam!!!
Üdv: Thomika
Üdv!
Lotti 20 és Heléna -már, ha együttrendelnek :)- merre találhatók meg?
Csocsi. Tenap nyiregyi mazsolázásom során felhívtam Lottit de sajna nem tudtunk időpontot egyeztetni,mert kevés volt az időm ,de nagyon kedves volt telefonba asszem nem fogom kihagyni következőre.Második választásom Barby 23 volt gyors egyeztetés után 20 perc és már zuhanyoztam is :) Kecó full a kisjány is full nagyon csinos csajos csaj,szép arc,kedves,pont jó cickó simán fűzné bárki egy dicskóba :D teljesen veszélytelen nagyon ajánlott. Szandival (24) rendel mint az beszélgetésünkből ki derűlt,így valsz ő is ajánlott kat. Jó mazsolázást :)
Engem is érdekel Vanda 19 -ről infó..
Vagy inkább hátrányaival :D áááá sok az ismerős debibe pedig a menü elég választékos,kicsit sajnálom is .Estére már fülön vok fogva nap közbe meg necces, így marad a kikűldetés :)
Sziasztok.Bianka(23)-ról lehet tudni valamit?köszönöm
Tegnap voltam Milla-nál. Szigorúan masszázs! Kedves, de határozott, nagyon határozott!! :-) Tudja, mit akar és mit nem.
Csáó makktársak vigyázatok Gyula most nagyon aktiv felrakott 1pár hirdetést vigyázzatok nehogy valaki beleszaladjon melinda 19 az állandó meg Barby 20 is biztosan az övé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eniköről valaki valami infot elöre is köszike Csá.
Itt hirdetö popóka Debreceni légiós Csumicsá
Sziasztok !!
Reklámháttér nélkü..... amúgy meg már jeeztem itt korábban a két hölgy eredményeit (Barby23 Szandy24) tényleg ajánlott kategória a páros. Csak visszakéne olvasnotok .... viszont én hiába olvasok vissza senki nem tud semmit Zsani20-ról pedig már többen kérdezték, ha képei valódiak ( a régi c.c.s képekre is értem) és megbízható, akkor ajánlott is lehetne a dolog ... de se, rossz se jó ... ez jó? A ***moderálva*** apróhirdetésben hirdető Ami nevű hölgyről valakinek valami infó???
Ja és az új Heléna csak a képei jók vagy a sz*lg*ltatás is???
Üdv értelmes válaszok reményében!!
Betty Kezdő 19-ről van tapasztalata valakinek?
nagyon felkeltette az érdeklődésem.
Figyelitek,hogy Melinda 19(GYULA) milyen jó új képeket rakott fel?Csak biztos megállt az idő mert már a Vl létezése óta 19éves.Nem öregszik na!!!Van ilyen....
De attól 40látogató kedvence.Bakker hány embert húz az le egy nap????