Valamint a Vanessza 21 is (Kitti, Asztrid) több néven hirdet!!!
Nézzétek meg a csizmát a lányokon, nagyom árulkodó!!!
Valamint a Vanessza 21 is (Kitti, Asztrid) több néven hirdet!!!
Nézzétek meg a csizmát a lányokon, nagyom árulkodó!!!
megbizható csajt tudnátok ajánlani ?? !!
Szia!
Kriszta, Bia, Léna megbizhatóak :-)
Csak gratulálni tudok ahhoz hogy cinkeljétek magatokat lányok Vanessza 21,és Melinda19,=Kitti és Asztrid ennyire éhesnek lenni lányok, saját magatokat tettétek ki annak hogy témázzanak rólatok, és az nem pozitív vélemény. Aki kitalálta ezt a párositást nagyon nagy észkombáj joggal feltételeznek bár mit is, akár azt is hogy örülhet annak ha telefonja megmarad amivel bejelentkezett hozzátok. Nemtudom hogy Gyula-e az aki a háttérben van vagy nem de teljesen mindegy engem nem érint mert ilyen szélhámos, s.i.m.l.i.s, b.r.i.g.á.d.o.t kihagyok!!!
XD XD XD XD XD ki nyúlok XD kajak a kis meg szokott csapat˝˝ támad! és támad ! ééééssss szintén csak támad engem ;; kérdem én találkoztunk mi már?? tuti nem : mert nem ien véleménnyel lenétek :) azt hiszitek mindenki lehúzós? ittt csak azok a lányok szépek akiket ti ajánlotok !!!!! NA ÉN BIZTOSAN NEM FOGOK PUNCSOLNI SENKINEK !!!!:) :) (Vanessza) = 00 negatív beszámoló , hm naja rajtatok kívül persze természetesen :) hiszen ti mindent tudtok ,mindent meg mondotok :) meg kérnék mindenkit ne ítéljetek már el így :( :( :( :( :( :( gyere el és győződj meg a saját szemeddel !!! én vagyok a képeimen , nem vagyok lehúzós , mellesleg nemis tervezem ˝˝ soha nem lesem az időt , na meg még panasz nem volt rám :)
pusy :) mindenkinek :)
Név nélkül: "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók."
Ha valaki "négykezest" vállal egy olyannal, akiről csak lehúzást, fenyegetést stb. írtak, az ne csodálkozzon, ha (akár sajnos is lehet) azonosítják vele.
(Vanessza) = 00 negatív beszámoló
Ne haragudj meg érte, de ez nem meggyőző érv. Van már egy hete, hogy Vanessza vagy?
na igen és pont Melinda 19 -el hirdetsz aki ***moderálva***
ma senkisem veszi fel a telefont :(((((
Sziasztok,
nem hiszem el, hogy Lara-nál még senki nem járt. Vagy nem mer írni aki volt, vagy túl jó a hölgy, hogy másokkal is osztozzon?
Sziasztok! Kis vagy normál mellü,formás fenekü az átlagnál nagyobb szeméremajku hölgyeményt keresek a megbízható kategóriából..ha tud valamelyikőtök szívesen veszem a korrekt segítséget. Köszi! Üdv!
Mivel olyan sokan érdeklődtek is amatőr, nem hirdető, de bevállalós és csinos főiskolás csajok iránt, akik kaphatók a jóra, ezért kicsit körbekérdeztem.
Egy csajt ajánlottak a figyelmembe, akit le is "teszteltem". Akinek kell az elérhetősége illetve info róla az írjon egy e-mailt ***moderálva*** címre.
Szia, küldenél elérhetőséget és infót: ***moderálva***
Hello. küldenél nekem infót arról a letesztelt fősulis leányzóról, meg elérhetőséget a.***moderálva*** -ra, előre is köszi Doctor!
hello Thomika! Küldenél nekem elérhetőséget meg infókat a csajokról ,akik nem hírdetnek..***moderálva***
köszi
Sziasztok!
Úgy látom tilos mail címet írni.
Próbáljuk így: ***MODERÁLVA***
( ez csak egy próba, senki ne írogasson erre, mert szerintem nem is létezik ilyen )
Üdv: Thomika
Szia
Érdekelne, irnál róla bővebb infót és elérhetőséget?
***moderálva***
Köszi
Sziasztok.
Barbi(18).Ha van valakinek beszámolója léci írja meg.Tervezem hogy meglátogatom,de elöbb érdeklődnék tőletek.
Hello írsz nekem infót meg elérhetőséget a csajokról ,akiket tudsz? ***moderálva***
Hello Doctor! Küldenél elérhetőséget az általad letesztelt hölgyről? Vélemény? ***moderálva***