Sziasztok fórumozók, átnéztem a régebbi hozzászólásokat, és nem tudtam dűlőre jutni.
Szeretném tudni, kihez érdemes itt elmenni, hogy ne csalódjon az ember. Aki tud segíteni annak kösszönöm.
*** moderálva ***
Sziasztok fórumozók, átnéztem a régebbi hozzászólásokat, és nem tudtam dűlőre jutni.
Szeretném tudni, kihez érdemes itt elmenni, hogy ne csalódjon az ember. Aki tud segíteni annak kösszönöm.
*** moderálva ***
Sziasztok!
Melyik lányhoz érdemes elmenni manapság?
Vadbarby-nak még szaga is van, fényképröl *** moderálva *** van fotózva..
Elnézést szeretnék kérni azoktól a vissza járosaimtól akiket az utolsó héten már nem tudtam fogadni,komolyan nagyon sajnálom föleg Hatastól és "Pirszingestöl" szeretnék elnézést kérni. És tudom hogy volt olyan akinek megigértem hogy telon bármikor elérhet de nem voltam olyan helyzetbe hogy bármikor nyugodtan tudjak veletek beszélni :) de a mai naptól újra él a számom.De persze már nem vagyok Nyh-n.Amiket pár vendégemmel megbeszéltem ahoz tartom magam :) ök ugyis tudják remélem hogy mire gondolok ;) Remélem nem futotok bele a Gyula féle lányokba :)
Sok Csók nektek (persze csak annak aki megérdemli ) ;) :P
szyasztok.a dorka 19 nél jártam ,nagy lehúzós csaj.kilopta a pénzem.nem ajánlom senkinek se.mező uton lakik a *** moderálva *** alatt legfelső emeleten.fekete övezet
Szia
Mostanában Szolnokon rendel Fanta néven, de a hirdetése nincs kint mindig :-)
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
üdv makk társak !!!! Emese 20 ajánlani tudom. a képen ő van, rendesen dógozik a kis jány ! :) érdemes elnézni hozzá ( tuti tipp) manapság tul sok a városban a lehúzás és ritka aki nem szalad bele :S
ujbol meg látogatom
Köszi, Gyuszi!
Nem jó a névválasztás! Neked már, nem nagyon áll a zászló! :)
Sziasztok!
A Bogi(18) nevű szőke hajú lányról tudna nekem mesélni valaki?
Korrekt? Nincs lehúzás?
Köszi! Üdv!
De primitív a hozzászólásod! Ne reklámozz!
sziasztok valaki tud információval szolgálni Margo (29)-röl????
Jaj, de jó Daisy, hogy megint hallani rólad, már azt hittem sosem kerülsz elő.
... és nyugi, tudjuk mire gondolsz ...
E-mail cimed van? Mert biztosítási témában egyeztetnünk kellene még. Ha tudod mire gondolok. ;)
OHHH Szia :P *** moderálva *** :D ;) Persze hogy tudom hogy mire gondolsz :)
Lassan üzenő falnak használom a forumot és bocsika érte de Mr.Men-nek Ne hari hogy nem tudtam felvenni a telefont de éppen elvoltam foglalva :)
és Nagy Petinek üzenem hogy már alig várom :P :P :D
És köszönöm az sms-eket :) köszike mindenkinek igen jól vagyok . És minél hamarabb remélem hogy találkozzunk :*
Számom tudod.
Sziasztok!
Voltam Szindy Babánál, régebben valaki azt írta róla gyula.
Nem igaz! Minden úgy történt ahogy leegyeztettük, nem egy
darab fa, nagyon kedves barátnős tipus.
Nyugodtan lehet keresni!
Aki vele rendel, az Milla. Nagyon jól maszíroz, és tényleg nagyon csinos.
De vele úgy tudtam Alma (*** moderálva ***) van együtt, de ahogy most nézem, valszeg ugyanarról a lányról van szó :)
De most legalább felvállalta a nevét :)
"Oszt" velem mi lesz?