ahogy ezt irtuk emese hirtelen eltunt nem furcsa gyula gyula most keres egy uj nevet
ahogy ezt irtuk emese hirtelen eltunt nem furcsa gyula gyula most keres egy uj nevet
ez komoly. tényleg eltünt. tutti Gyula emes............ meg az olaszok is ..... kösz
köszi GSP. MEGÓVTÁL :)
(fütyülős) nem értem ki az a gyula ???? és ki vagy te???? nem hiszem el hogy nem veszed észre magad !! rajtad kívűl senki nem írt még rólam rossz vélemyényt !! te voltál már nálam ??? jaj elnézést kérek rocco uraságtol is :S miez gyerekek ?????? EMESE LEHÚZÁS ?????? akár hogyis olvasom vissza afórumot egyszerűen nem találok olyan bejegyzést ami lehuzásra utalna !!!!!!!
nade mindegy is hiszen kár a gözért , mert aki ismer és volt már nálam nem panaszkodott !!!! és mi elött meg fogalmazódna a pici fejedben a válasz csak jelzem nem fogok válaszolni tégy belátásod szerint :) felölem mocskolódhatsz, Gyulázhatsz , ami a ényeg hogy én és nagyon sok kedves vendégem tudja hogy nem igaz amit te állítassz!!! elöbb meg kellene győződnöd a dolgokrol és utána vádaskodjál .
ja és egy icuri kis meg jegyzést engedj meg a végére :) szerintem a városban azegyik leg normálisabban munkályát elvégzö csajszi vagyok !!! JA ÉS FORUM LÁTOGATÓINAK PEDIG CSAK ANNYIT MONDANÉK aki a fütyülős szavára ugyad hogy megsemgyőződik a szín tiszta valóságrol az vessen magára .
mindenkinek kellemes hétvégét kívánok !!!
(Emese)
Szia Lilla vagyok és nem vagyok lehuzos ha erre céloztál!!!!!!!
rocco 23 ezt neked akkartam írní
nos meglátogattam barbit, igaz nem jött össze este csak tegnap délelőtt. t.o.l.di végén rendel az ***moderálva***. nem egyedül rendel de ettől függetlenül minden rendbe ment. ajtót nyitni tuti ő fog aki a képeken van. aranyos csajszi de sok kikötés van. zuhanyzási lehetőség akad, tusfürdő nem volt, törölköző állítólag kivolt mosva és amit adott az is valamennyire (vizes) volt. lehet hogy csak azért mert rengeteg vendége van. mindenesetre sztem én már nem fogok oda menni mert nekem annyira nem jött be.
Légysz kicsit bövebben az szolgáltatásról, meg hogy mit kértél, és milyen volt.
Kivel rendel?
kik vannak meg barbival ha tudod ird mar le kosz
azt halottam Klaudia 18-al
Lilla írtam neked e-mailt de nem válaszoltál :(
koszi enzo
Figyi Gyula, ha ide leírnám, amit gondolok rólad, vagy tapasztaltam (ezt már korábban megtettem) moderálásra menne!
Úgyhogy ne tedd itt az ártatlan, te kis lehúzós *** moderálva ***! Inkább vedd a lábadat a nyakadba, és takarodj ki Kanadába!
Bocs, de nagyon nem ajánlom senkinek a látogatást!!!
*** Kérjük a fórumozókat, hogy a dühöngőben rendezzék a vitáikat! ***
:D :D :D hihi ez kajak hülye :D XD XD üldözési mánia tessék retek egyébként tevagyol drága :D XD hihi :D vedd te a redvás gombás lábad tedd az orrod alá és meg se álj addíg amig aztnem érzed hogy majd be nem *** moderálva *** s mikor már ez megvan akkor jöjjön rád *** moderálva *** hogy idöd ne legyen :D XD XD gép elé ülni és mocskolni a másikat de ha jol szórakozol hát hajrá :) XD XD ez nem komplett :D :D
nem teszem az ártatlant azis vagyok és majd akkor fejet hajtok elötted ha majd más beir !!!!!!!! de ne probálkozzz más néven regizni ;) mert aztugyan lesheted mikor lesszrám panasz ;) szeret mindenki hihi:)
MINDENKINEKSZOL !!!
MINDENKINEK SZÍVEJOGA ELDÖNTENI HOGY KINEK HISZ !!!!!!! SZERINTEM ELÖB ISMERJ MEG ÉS UTÁNA....... ALKOS KÉPET ;)
klaudiával rendel igen. mint mondtam amúgy nagyon rendes csaj mert dumáltunk is és tényleg halál normális. felet voltam NF volt+aktus. én személy szerint a franciával nem voltam megelégedve, mert nem vitte túlzásba az időt, meg a szexben is többet elvártam volna(csak alul szokott lenni). de lehet csak rossz paszban fogtam ki. arctól derékig nekem nagyon bejött, de derék alatt már annyira nem. 1-nek elment. nem mondom hogy ajánlott de azt sem hogy nem az. lehúzás tuti nincs!!!!
emeséről és jázminról mit tudtok?
Klaudia(18) ról ha járt nála valaki, légyszi egy kis infót, mert nagyon bejövős nekem......
Nekem is bejön nagyon! igazi kéjenc feje van azokon a képeken! Valaki "tesztelje" le legyen oly szíves! Előre is köszi! :)