szia MR Men!bár én nem tuom ki vagy de te ismerhetsz mint ***moderálva***!köszönöm neked a köszöntést és én ugy érzem ha már nem fogok tudni megfelelő ***moderálva***nyujtani abba hagyom!kivánok szép estét
szia MR Men!bár én nem tuom ki vagy de te ismerhetsz mint ***moderálva***!köszönöm neked a köszöntést és én ugy érzem ha már nem fogok tudni megfelelő ***moderálva***nyujtani abba hagyom!kivánok szép estét
Sziasztok ! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kedves Nőnapi köszöntést !
Nagyon jól esett, innen is és a vendégeimtől is .
üdv : Lilla
MR. man : Az hogy mennyire szép az esténk , csakis rajtatok ÁLL, gyertek és gondoskodjatok arról
hogy így legyen .
Helló Makk társaim!
Néhány észrevetelemet szeretném nektek és a városban lévő hölgyeknek bemutatni!
Az éjjel is tevékenykedő hölgyekről lenne szó!
Először is a legnagyobb csalódás a Csinike nevű hölgy miatt ért!Megbeszéltük a randit! ***moderálva*** A telefonban pontos címet nem adott!Kérte hogy ha oda érek hívjam és megadja!Tüstént fel is kerekedtem és amikor ott voltam akkor már nem vette fel a telefont!
A Mira nevű hölgyet hiába hívtam ő nem vette fel a telefont!Több olyan alkalommal is próbáltam hívni amikor is foglalt volt és megvártam amíg leteszi aztán nekem már nem vette fel újra a telefont!
Szandra és Tünde sajnos elérhetetlen volt telefonon!
Az apróban hírdető Vivi és Tüzes 30-as úgyszintén elérhetetlenek voltak!
Bia Non-Stop-tól pedig elnézést kérek ismét hogy megzavartam tevékenységében!Remélem egyszer eljutok majd hozzád!
Léna hercegnő sajnálatos módon ki volt kapcsolva de mivel nála már jártam így ő nagyon nagyon ajánlott kategória!
A Dorka és Vanessza nevű hölgyek egy helyen tevékenykednek!Párban is állnak rendelkezésükre a hozzájuk látogatóknak!Azon a bizonyos ***moderálva*** !Mivel nekem elég cinkesnek tűnik a Vanessza nevű hölgy (véleményem szerint nem egészen ma barnúlt le) és egyikükről sem írt még senki se jót se rosszat így inkább kihagytam őket a mai éjszakából!(Bár lehet hogy ezt rosszúl tettem!)
3 órányi próbálkozás után sajnos semmire sem jutottam ma éjszaka!A 0-24-es hölgyek közűl senkit nem tudtam elérni vagy túl cinkesnek véltem a helyzetet, féltettem a zsebem tartalmát így hát inkább nem használtam ki városunk lehetőségeit!
Remélem Léne legközelebb elérhető lesz és össze tudok vele hozni egy randit!
Esetleg ha valakinek lenne infója, esetleg tapasztalata az itt felsorolt holgyekrő : Dorka19, Vanessza21, Csinike19, Szandra28, Tünde33, akkor azt osszátok meg velünk!
Üdv!
Kellemes vadászást!
FELHÍVÁS!!!
Hali mindenkinek!Egy felhívást szeretnék intézni azokhoz a férfitársakhoz,akik a NATASA,JÁZMIN,itt úgy látom GYULA-ként ismert nőnél jártak,(pórul jártak!)és "áldozatok",illetve sértettek lettek.Nem tudom mennyi néven *** moderálva *** ezt a NATASÁT,én ezen a néven láttam hirdetni.El is mentem hozzá,persze engem is lehúztak.Meg volt 4 lábú is.Az amúgy nem pitbull,hanem: AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER.Én nagy kutyás vagyok,ismerem a fajtákat.Mindegy,részletkérdés.A LÉNYEG:kérek minden olyan férfitársamat,aki ennél a ...-nál járt,és lehúzták,átverték,becsapták,megkárosították,személyi szabadságát korlátozták,meglopták,stb. hogy felém jelezni szíveskedjen.A rendőrség felé a feljelentés már meg lett téve!Neked,nektek már nem kell!Már csak sértetteket keresünk!Merthogy nem én vagyok az egyedüli!Minél több sértett,lehúzott,megfenyegetett,ember jelentkezését várom.Ha jelentkeztek,akkor meg lehet küldeni az ügyésznek a nyomozati anyagot,és tuti letöltendőt kapnának.A rendőrségen maximális DISZKRÉCIÓVAL kezelik az adatokat.Zárt adatkezelés.Így nevezik.Tehát,nem megy semmilyen levél a rendőrségtől a lakásodra.Feleség,barátnő,stb. nem fogja megtudni!Nekem is van párom...Nem fognak keresni hivatalos formában.Az elkövetők nem fognak tudni a kilétedről.Adataidat senki nem tudja meg!A kapitányságon kell a fotójukra rámutatni majd.Ennyi lenne az egész!Megéri!Kapják meg,amit megérdemelnek.Szól ez főleg:JOE_BÁCSINAK,BAL BOKÁNAK,ALIGLÁTSZIK-NAK,mert látom,hogy írtátok,jártatok ott!De bárki más jelentkezzen,akit ott bármilyen sérelem ért!Csak bátran!!!
Előre is köszönöm a segítségeteket!(a pontos részleteket elmondom a jelentkezőknek)
Ezüstnyíl
Nem, én nem jártam ott, én a véleményemet írtam le arról, amit másokkal művel(nek). Nagyszerű, hogy feljelentéssel éltél, hasonló esetben magam is így járnék el, tudomásul kell venni, hogy a rendőrség az ilyen esetekben valóban zárt adatkezelést folytat.Ha tanúk, sértettek jelentkezését várod, akkor csak bátorítani tudom a megkárosított társainkat, hogy jelentkezzenek nálad, ilyenkor ugyanis a rendőrség előszeretettel csap le a ***moderálva***. (jól mutat a statisztikájukban, meg hát ők sem nagyon csípik ezeket...)
Sok sikert!
Akkor tőlem is egy felhívás!
Nyílt titok,hogy a ***moderálva*** a sündőrség legjobb informátorai!Valamennyit figyelik és itt a Vl-en olvassák a fórumot a rendőr bácsik.Ezért van az,hogy akinek sok veszteni valója van és nem egy senki a nyíregyházi gazdasági,üzleti,politikai életben nagyon meggondolja,hogy ***moderálva*** -e!Ugyanis ha kiderül akkor neki ***moderálva*** meszeltek.A térfigyelő kamerarendszert működtető zsaruk figyelik ezt a témát is.Ha pl valamelyik ***moderálva*** agyonvernék reggelre meg lenne a tettes.Pontosan tudják,hogy melyik jánynál ki volt.Tel.cella információk,IP számok,térfigyelő felvételek,szemtanúk,kikérdezettek stb.Viszont amig Gyulát valaki tetlegesen nem bántja addig semmi sem lesz belőle.Nincs mivel megvádolni senkit,nincs bizonyíték,senki sem tanúsíthat semmit.
sziasztok maya 37-ről 1 infót kérek begerjedtem a képeire.
Szép mozdonyszőke jány!Én csak tel.-on beszéltem vele,de elég "vóót!"Mert így mondja a volt-ot!
mozdonyszőke az mit jelent?
Milyen színű is volt a gőzmozdony?....... :D
Akkor nemcsak dobáloztam! Revans Gyula Revans
lehet agyon van szolizva nem? Ki járt már maya 37-nél?
Szia kedves ezüstnyíl! Én jázmin19 vagyok és a következőt szeretném tőled kérni, nagyon sajnálom hogy ilyen lányokba emberekbe akadtál mint a leírtakban, de sajnálatos módon részben engem és más lányokat is érint akiket így hívnak vagy ilyen néven dolgoznak.Akövetkezőt szeretném tőled kérni ezüstnyíl tedd eggyértelmüvé azt a Jázmint aki becsapott vagy meglopott téged pontos névvel, korral, címmel, telefonszámmal, mert ez számomra kellemetlen! És félreérthető azok a vendégek számára akik szeretnének meglátogatni, kérlek járj el ugyanolyan korrektül mint ahogyan eljársz azokkal az emberekkel szemben akik visszaéltek a bizalmaddal és becsaptak mert én nem erre vagyok orientálódva ellentétben velük szemben!!! Köszönöm a bizalmad és remélem sikerrel jársz. Szia Sziasztok
Édes,Drága Kedves Felicitá!
Te biztos rendes kislány vagy!:-))Megnyugtathatlak,hogy nem rólad van szó!!!Gyula az más.
Sziasztok!A Leveleki vad baryról van valakinek valami infója??
Hát Ő is szép mozdonyszőke jánynak tünik!Ha majd jobb lesz az idő biztos megtalálható lesz a 41-es mentén is.
Nincs véletlenül valaki aki volt nála?
Esetleg Alexandránál Baktalórántházán volt már valaki?
fustos!
Nem jól látod sajnos,igenis meg lehet őket vádolni.Sőt,most is meg lehetne,de ezért csak csekély büntetést kapnának.Minél több a sértett,a károsult,annál nagyobb büntetést fognak kapni.Lehet bárki a nyh-i gazdasági üzleti életből,ha jelentkezik mint sértett,az soha nem derülhet ki,ha az adatait zártkörűen kezelik!Erre törvény van.Egyébként van ilyen is,a sértettek között!Teljes anonimitást élvez!Nem kicsi összeggel húzhatták le.Hiába vannak szemtanuk,stb. kényszeríteni senkit nem lehet,hogy tanuskodjon.A tettenérés pedig már megtörtént NATASKÁNÁL.Őt is csőbe lehetett húzni!Szerencsére...De még több sértettre lenne szükségünk!Sok sértett nagy büntetés,kevés sértett,kicsi büntetés.
Kedves JÁZMIN 19!Sajnálom,de konkrét nevet és telefonszámot nem írhatok ide,címet meg pláne!Úgyis kimoderálnák.Akinek nem inge....Plusz,tudja azt minden érintett,hogy kiről van szó,amikor NATASÁT,JÁZMINT,vagy GYULÁT írunk.De szerepel ő tudomásom szerint még jó pár név alatt!Sajnos!
Azért kösz a bíztatást fustos!Én nem adom fel,nem nyugszom,míg ezek a helyükre nem kerülnek!!!
Bye-bye!