Sziasztok segitségeteket kérném. Szeretnék találni 1 olyan lányt aki egyedül rendel nem 2-3 ...... al és érti a dolgát max. 35 éves korig. Segitségeteket nagyon megköszönöm. Üdv mindenkinek.
Sziasztok segitségeteket kérném. Szeretnék találni 1 olyan lányt aki egyedül rendel nem 2-3 ...... al és érti a dolgát max. 35 éves korig. Segitségeteket nagyon megköszönöm. Üdv mindenkinek.
Sziastok csak ajánlom mindenki figyelmébe,hogy elökerült a rég nem látottruha valaki irja be ha akkarja a régiek tudják mire gondolok mert én ugy is csak dobálozom vigyázatok csáó
Csá makktársak! Nem rég jártam a Léna(33) nevű hölgynél!A kor valós!Szőke ajak pirszinges hölgyike hatalmas szilikon csodákkal és nagyon kemény fenékkel!Tiszta és rendezett a lakás!Már-már luxus kategóriába sorolható ellenben az ***moderálva*** igen korrrekt főleg ahoz képest hogy vasárnap hajnalban zaklattam fel!!Zuhanyzási lehetőség adott egy hatalmas jakuzzi-s kádban!A NON-STOP dolog nem kamu mert buliból érkeztem hozzá hajnali 5kor!Kis beszélgetés után rátértünk a lényegre!A franciája elég jó és munkaruha nélkül vállalta!Nekem külön bejött hogy a szobában lévő szekrénysor eleje full tükör és mindent látsz amit csak akarsz!KIS ***moderálva***az hátsó bejárat sem tabu de én kihagytam!Pozitúra váltásokkal sem volt probléma!Nagyon készséges a hölgyike!Az első bejárat kellemes szorítású egy átlag répa számára tehát nem olyan mint egy kitaposott kozák sapka és akinek bejön a barack mag jelleg annak külön ajánlom!Akinek bejön a kicsit húsosabb (nem kövér) alkat annak nagyon tudom ajánlani!Ha esetleg a hölgy részére is örömet akartok okozni akkor a kölcsönös franciát nagyon szereti(Én ezt az opciót is kihagytam)!Ja és még ami sokak számára fontos lehet hogy nincs lehúzás és nincs manager se 4lábon járó veszedelem!Amit vittem magammal minden a zsebemben maradt kivéve a ***moderálva*** ami 100%-ban megérte! Összességében csak ajánlani tudom bárki számára!
Csá!A Léna NON-STop hölgyike ajánlott kategória számodra!Minden ok vele!
Miskolc cityből ugrottam át városotokba munkaügyben és előtte kinéztem az itteni apró Nyíregyháza rovatában hirdetől Nórikát egy félórás játékra. Először egy e-mailt írtam neki némi eligazitást és fotokat kérve, amire sokakkal elentétben hamar és részletesen válaszolt, fotokat is küldve.
Elég könnyedén megtaláltam a helyet, ahol rendel. A lakás átlagos állapotú, tiszta nagy ággyal, tehát a célra tökéletesen megfelel. Egyedül dolgozik, így nem zavart minket senki, ami számomra lényeges. Nórika igazán dekoratív, aranyos, tip-top amolyan kis barátnős, nem nagyképű, hanem közvetlen, nyílt, intelligens lány (szerintem tuti diplomás) és nekem ez bejön. Tényleg nem sieti el a dolgokat, előtte egy 5 percet kellemesen beszélgettünk. Az előjátékban nagyon érzéki. Végigcsókolt a mellkasomtól a farkamig, majd ügyes mélytorok technikával elkezdte bűvölni a szerszámom. Szereti ha simogatják és csókolózással fokozta az élményt. Imádja ha kényeztetik és a 69 pozt is. Sajna popsit nem vállalt, de a puncusával vigasztalódtam és változatosan többféle pózból rendesen megdolgoztam. Külön örültem, hogy szereti ha a szájába spriccelnek és ezt ki is használtam.
Fél órára mentem hozzá, de kb 45 percet voltam ott (nem kért érte plusz ***moderálva***) és nagyon kellemes szájízzel távoztam, csak azt sajnáltam, hogy anált nem vállal. Az ***moderálva***átlagosak, tényleg nem nézi az órát és amég együtt voltunk úgy éreztem mintha a barátnőm lenne. Nálam az ajánlott kategóriába sorolható Nórika, akit érdemes kipróbálni.
Sziasztok társak! Na mit talál az ember? Gyula újra támad :P és már angol tudását is fitogtatja a google fordítóval:
Sziasztok!
A Baktalórántházi Alexandráról van valakinek valami infója?
köszi előre is!
Sziasztok!
Bia-non-stop
Mint tudjátok, inkább masszázsra járok hölgyekhez. Eddig az Eszter nevű **moderálva***jártam, ma lehetetlen volt elérnem, ezért hívtam Biát, hogy vállalna-e e r o t i k u s masszázst. Vállalt. Készséges volt, időpontot könnyű egyeztetni, parkolás ingyenes, s szinte a ház oldalában is megállhatsz. Ő nyit ajtót, ő mosolyog rád. Zuhanyzás (tiszta fürdő), majd hasra vágom magam az ágyon, s hozzám bújik... Finoman cirógat kézzel-nyelvvel, mindenhol, s szinte vágyod, hogy a szemébe nézz. A képei nem adják vissza azt, amit élőben láthatsz. Olyan formás feneke van, hogy azt hittem összeroppantom. Csinos, picike lány, rettentő arányos alkattal. Aranyos a szája (hagyja, hogy csókold, bár lehet, hogy csak én voltam ilyen szerencsés...), s szinte folyton mosolyog.
Háááát....
Nem úgy, mint egy fadarab, hanem mint egy tűzbe jött NŐ bújik hozzád.
Írtam már, hogy azért választom a masszázst, mert a szerszámom elég kicsi, s nem akarom átélni, hogy nevetség tárgya legyek. Ő nem érzékeltette velem, hogy kicsi, nyalta-falta, s lehet, hogy miután eljöttem megvolt rólam a véleménye, de én roppant jól éreztem magam nála. Fogok még menni hozzá, s már tudja is, hogy ki vagyok (ugyanis jeleztem neki, hogy majd írok ide), s úgy is kezelt, mintha nem lenne ...hm...kicsi, hanem normális méretem lenne.Pedig én tudom, hogy nem...
Köszönöm Bia, jó volt.
Sziasztok MK.társk.
Szomorú tapasztalatomat szeretném megosztani veletek,sokak által favorizált "hölgyről".
A hölggyel előre egyeztettem időpontot már többször is kérte hogy előtte hívjam és megadja a pontos helyszínt
eddig minden meseszerű de ezek után az adott időpontban nem lehet kapcsolatba kerülni vele, mert nem veszi fel a telefont.
Lehet hogy már annyira nagy lett hogy ezt is megteheti,ha mások leszervezik a napi programjukat legalább annyi gerincesség lehetne
benne hogy elnézést kér,ebben a ***moderálva***amiben ők pörögnek legfontosabb a megbízhatóság.
De úgy érzem a hölgynél is elérkezett az az idő amikor szerinte annyira "jó"hogy bármit meg tehet,még nem is sejti hogy neki is lecseng egyszer.
Na már sokat írtam lássuk kiről is van szó Daisy ,pedig reménykedtem hogy végre van egy normális ***moderálva***.
Legyen szerencsésebb estétek,ha valaki tud tényleg megbízható ***moderálva***üzenjen.
Szia Mr.men!
Először is jelzem, hogy a hölgyet személyesen még nem volt szerencsém megismerni, ezért a megbízhatóságáról nem tudok hitelesen nyilatkozni, DE...!
Azt gondolom, hogy mielőtt újra beszélsz vele, és tisztázhatjátok a problémát, nem szerencsés azonnal pálcát törni felette.
Abba nem gondoltál bele, hogy neki is közbejöhetett valami váratlan dolog, ami miatt nem tudta a hívásodat fogadni?
Annak pedig nem biztos hogy örülnénk, ha ilyen esetben a hölgy ránkcsörögne hogy "bocs mégsem jó" az előre lebeszélt időpont, mert nem biztos hogy
könnyű volna megmagyarázni a feleségnek/barátnőnek hogy milyen időpont is az, ami nem jó?!
Korábban én is voltam hasonló szituba (de más lánnyal), és később kiderült hogy a hölgynek a kisgyermeke belázasodott, ezért azonnal érte kellett mennie, és ezért nem tudtam vele
beszélni. Én is kb. egy órát vártam rá hiába a megadott cím közelében, tehát tudom hogy nagyon bosszantó az ilyen helyzet, de aztán felhívtam és személyesen is megbeszéltük
a dolgot.
Azt gondolom, hogy ez azért "benne van a pakliban", és mindkét fél részéről előfordulhat előre nem látott váratlan helyzet, ami miatt a lebeszélt találkozó nem jön létre.
Ha ez csak egyedi eset, akkor még a lány lehet korrekt és megbízható***moderálva***, nem kell azonnal leírni! (ha viszont visszatérő a probléma, akkor jogos a dolog)
szia Aliglátszik !köszönöm és csak azt tudom mondani amit magadrol irsz az egyáltalán nem olyan! egy normál !és örülök hogy jól érezted magad!
Szia Buenos.
A kedves hölgynek nem ez volt az első húzása velem, nem szokásom pálcát törni mások felett de disznóságnak tartom amit művel.
Lett volna lehetősége hogy reagáljon de annyira királylány hogy nem süllyed erre a szintre, ja azóta sem lehet elérni telefonon több időpontban is kerestem.
Természetesen mindenkinek közbejöhetnek problémák akkor legalább egy visszahívást kér amikor neki megfelelő az időpont,vagy email.
A kedves ***moderálva***elmondása szerint napokkal előre be van táblázva gondolom akkor azt is tudja az előjegyzéséből hogy kiket nem tudott fogadni,és
kiket kellene valahogy elrendezni.Hiszen milyen hiszti van azért ha valaki nem tud elmenni mert neki is közbejön valami akkor jön a szöveg hogy őneki ez
milyen veszteség,a másik félnek nem.........................................
A korrekt tájékoztattatás miatt írtam le ezeket,természetesen ettől függetlenül szeretném meg látogatni.
Néhány jó ***moderálva***azért én is találkoztam:Bia non stop,Glória,Kriszta,Lilla,Klaudia,Nórika,időpontra pontosan,tisztán, korrekt körülmények,jó kiszolgálás.
Viszont a nagy költőnkről elnevezett úton rendelő Tamara cica stb nevezetű nő hát nem a szoliba barnult genetikailag hiperpegmentált ***moderálva***nagy ívben kerülendő,
kamuképek,lepukkant kéró,nagy duma a telefonba lehúzós "nő",de ezekből még van több is a városban ugy hogy csak óvatosan.
További jó "vadaszatot"a minőségi nemes vadról kérnék beszámolókat.
Minden kedves ismerősömnek, Köszönöm a Nőnapi Jókívánságokat!!
Kedves Hölgyeim!
Boldog Nőnapot nektek! :)
Köszönöm szépen mindenkinek a Nőnapi jó kivánságokat!és ezúton kívánok minden kedves Zoltánnak Boldog névnapot!
Tisztelt hölgyek nagyon sok boldog nőnapot kívánok minden korrekt és valós ***moderálva***.
Remélem hogy mielőbb találkozunk ,különös tekintettel Bia,Kriszta,Daisy,Glória,Klaudia,Lilla,kitartás nektek,
maradjatok meg olyannak akiket valóban nőknek neveznek.
"Írásom azért foglalja itt a helyet,
hogy most harmatos virág helyett,
a nőnapi ünneplés hevében,
elrebegjek néhány rigmust a magam, s férfitársaim nevében."
Legyen további szép estétek,Mr.men
Sziasztok! A Lavalaki Vad Barbyról tud valaki valami infót?
Bocs! Leveleket akartam írni. :)
Sziasztok MK.társák.
Nagyon kellemes csalódás éltem át.
A mai estére sikerült időpontot egyeztetni Daisy-vel, a hölgy az előzmények ellenére fogadott, és meg beszéltük a félresikeredett randikat.
A hölgyről az előttem hozzá szólók valós információkat írtak, én is csak megerősíteni tudom, rendkívül odaadó a ***moderálva***profi,tiszta rendezett
szerény környezet.A félreértések ellenér jó és szenvedélyes ***moderálva***elnézést kérek mindenkitől akit meg zavartak az előzmények, véletlenek össze esése miatt
történtek a félre értések.Úgy gondoltam hogy így kerek és korrekt a dolog ha erről is tájékoztatlak benneteket.
Most már csak oda kell figyelni és örülni egy újabb megbízható, jó ***moderálva***,remélem még sokáig élvezhetjük a társaságát.Ez nem reklám,tény.
További szép estét mindenkinek.
Látod, mondtam hogy nem kell elhamarkodott ítéletet hozni!!