Írt!! Ominik!! Olvass vissza egy kicsit.
Írt!! Ominik!! Olvass vissza egy kicsit.
Én nem ítélkeztem,mindennek 2 oldala van😊meg kell hallgatni mindkettőt😊
Igazad van neked is, több vendég meg fordul nálunk is, nyílván van olyan aki alapból mogorván jön be az ajtón és azt hiszi hogy ő itt az atya uristen…. Na hát ilyentől nyilván el megy az ember kedve is..
Abból a 100 vendégből mindig van egy emberke sajnos aki egyfolytában járassa lefelé a lányokat… részletesen válaszolj kérlek hogy én mivel húztalak le?!
Úgy látom fáj az igazság
Én nem csicskáztalak le, ezzel magadat minősited
Nem mindenkiről írom a rossz kommenteket, csak az olyanokról mint te(akik azt érdemlik)
Részletesen most sajnos nem tudok neked válaszolni, de majd megteszem
A negatív komment is komment…tudni kellene ezt is helyén kezelni,lehet hogy a véleményt alkotó ember nem érezte jól magát én vagy a másik jól fogjuk…mindenhez 2 ember kell
viszont a kedves hirdető részéről megfogalmazott válasz nem éppen az emberek szimpátiáját fogja elnyerni szerintem…(csak az én véleményem)
viszont ha belegondolok, hogy a szolgáltatás is olyan minőségben zajlik mint itt a válasz…akkor lehet hogy még csak próbát sem ér meg RÉSZEMRŐL…
szemezgettem én is a hirdetéssel…de elgondolkodtató sajnos
Te mindenkiről csak a rossz kommentet írod, valószínű nem velünk van a probléma hanem veled te csicska!!
Sziasztok. Egy jó kis milf Dóra 53? Ha valaki felkereste írjon már róla ! Sajnos most nem tudok menni még hozzá. De ha jó akkor fel fogom keresni. De addig is...
Persze-persze,mozdonyszőke.
Szolibarna? 😆😆😆
Ha sok pénzed van és nem tudod mire költeni akkor menj. Szex nem lesz sok, de legalább hamar vége. :)
Enged el... inkabb hívj meg egy italra engem😉😉🥂Jobban jársz...
kerüld el messzire levesz mint télikabátot a fogasról lehúzós hazug kerülendő,,,
Palika28, a keresőt majd én használom helyetted... ;) Szívesen :)
Levelek Melani? Volt már nála valaki?
Nagyon szépen köszönöm várlak sok szeretettel 2023-ban is puszi
Utolag is Minden kedves vendégemnek fórumozoknak és persze a szerkesztőségnek is Boldog Új esztendőt kívánok.
Ezentúl szeretném megköszönni minden kedves úriembernek akik a 2022-es évben meglatogattak, Remélem 2023-ban is találkozunk :))) Szeretettel köszöntök mindenkit ebben az évben is :) BUÉK
PUSZI:DENISA
Mikor még terhes volt egy párszor elkaptam azóta nem sikerül :D
2023 januári célpontom a Melike lesz.... nekem mostanába nem sok lány adta fel igy a leckét mint ez a csajszi😄 privat üzenetekbe teljesen jol elvagyok vele de ott nem akarok lebeszelni vele időpontot mert nem akarom felfedni magam😉fogalmam nincs miért nem adom fel, más lánynal 3-4 telefon utan feladom de ez a lány meg csak benne van az agyamba valaminek,hogy magamévá tegyem egyszer az életbe😄Melike ugyse menekülsz....🙏👉👌😉
Multkor a chaten is írta... valakinek nincs kedve megb@..ni normalisan keményen...😉👉👌szóval lehet ott menni várja a kemény srácokat😄