Kellemes napot mindenkinek. Brigitta 55 ről tud e valaki valamilyen információt? Megköszönném .
Kellemes napot mindenkinek. Brigitta 55 ről tud e valaki valamilyen információt? Megköszönném .
Pont őt? 😁
Ne haragudj kedves de van párom, és sokkal jobban néz ki mint te és azt is tudom hogy jobban csinál mindent mint te
😆 Liza21 és Vivien20. Ez a két hirdetésed van itt. Nem is értem miért kérdőjelezik meg a megbízhatóságod. A szóhasználatod meg tényleg megmutatja, hogy ki vagy.
Szeretem az olyan lányokat akik ha támadják őket megvédik magukat😍 Abba igazuk van ha mi vendegek elmondjuk a vélemenyünket róluk akkor jogukba áll megvédeni magukat. Szoval nekem ez egy pozitivum a hölgy részéről... amugy is tetszik a képeken levő hölgy pont a kedvencem minden téren😉😉
1 hirdetesem van itt! De meg lehet nézni dragam ugyan azok a képek! Azt pedig meg is értem hogy nincs párod hogy itt éled ki magad…🤣
Kapós a fekete démon😉😘😍
Jól indul a jövő hetünk😀😍
Szia!Több órával előtte érdemes foglalni időpontot!
Szeretettel várlak
Csak mert van más Dóri is. Hozzá én is el akartam menni, de még nem volt rá alkalom.
Helló Ominik pedig be lehet jutni Zitához híd el ☺️☺️
Valamit akkor nagyon rosszul csinálsz!
Még sose tudtam bejutni hozzád sajnos :/
Sziasztok
Hétfőtől újra!
Ápró finomság vár !!!
Szeretettel várok mindenkit !
Puszi Zita!!!!
Pontosan
Még ő van felháborodva
Egy újabb beszámolóval jelentkeznék!(Dóri 25) itt is a képek tetszettek meg mint Viviennél! Őszintén megmondva nem számítottam túl sok jóra viszont kellemeset csalódtam a hölgyben! A lakás tiszta rendezett a leányzó maga is nagyon rendben van viszont sokkal véknyabb mint a képeken a cici az fenomenális! Normális próbál a kedvedben járni! Átbeszéltünk mindent kaptam kezdetnek egy öltáncot aztán francia több pózváltás és búcsú! Részemről ajánlott kategória én személy szerint nem csalódtam!
Ketrin18 a másikon meneküljetek tőle nagy lehúzás az egész! Nem öltözik le flegmazik és még ő lesz megsértődve nem szereti ha sürgetik :D
Vanika, Liza, Nati 3hirdetes 3kulonbozo profil egy telefonszám! :D
20-25rózsa egy francia,30-35rózsa egy félóra ,hol élsz te azért
És még flegmázol a telóba és üzibe
Vannak itt tőled külömb lányok
Sajnos van olyan akit te be tudsz palizni
Szállj magadba,barinőddel ,ogréddal együtt
Egy normális hirdető nem beszél úgy hogy csicska
Te ringyó
Van vagy 3hirdetésed
Neked áll feljebb
Nevetek rajtad
100vendégről beszélsz mikor alig pár hete regisztráltál