Na puff neki,felteszi a hírdetést aztán le is van oltva.
Nagy kerrier néz ki neki ha nem cáfol.
Na puff neki,felteszi a hírdetést aztán le is van oltva.
Nagy kerrier néz ki neki ha nem cáfol.
Egy jótanács, utalj utólag, előbb a műsor... 😁
Hopp! Bocs! Benéztem a "Kendra"-profilt -- nem volt fényképcsere, csak most már egy másik lány is van ezen a néven. Én a Kendra20-ról beszélek.
Igen, ahogy mondod, az az utca, s kb. ott, ahol írod! Szóval ismerős az ottani brigád --- nekem nem volt, másnak immár több esze legyen! A drága Kendránál pedig közben újabb fényképcserék -- a mostani képeken látható nőnek semmi köze ahhoz, akinek a tiktokjához és fb-jéhez el lehetett jutni. Az biztos, hogy gáz az egész, és hogy messziről bűzlik, pont mint az a bizonyos Mező utcai "szalon"!
Edit 21-ről ha valakinek van infója szívesen várom akár priviben is.Képeken egész jól néz ki😊
Jah igen, az a mező utcai szalon, igazi lehúzós brigád a benzinkuttal kb szemben...
A Mihálydiban hírdető Belláről tud e valaki valami infőt?
A vízjeles tiktok-fotó nyomán elindulva viszont egy igen kellemetlen "ismerős" archoz lehet eljutni a kék szinű közösségi oldalon... Ezzel a csajjal egy másik néven, egy *** moderálva *** hirdetve, a Gambler utcájában, csak egy útkereszteződéssel közelebb a piachoz, találkoztam már. Bár ne tettem volna! Kerülendő, messzire, nagy ívben, örökre, hogyha a tiktok fotó az ő profiljából való!
Hajrá Staffi! Benned bíztunk elejétől fogva! ;-)
Na a Kendra 20 rol lekerült a kétes hirdető sőt... fotogaranciát kapott... alakul már a csaj igy a héten lehetséges,hogy meglatogatom ,igerem neked Kendra,hogy nem leszek koszos, se drogos se részeg...😉🙂de kiváncsi vagyok rád...😊
Nyilván,,,,csak gubanc van semmi más....jah meg Gambler pub....
Sziasztok. Na erre kíváncsi leszek,ki vállalja be először! Dominika 51 nevű hirdetőt. Nem ő kényeztet hanem a szolgája. De ha ő biszex akkor a szolgája pasi kell hogy legyen :-D vagy én vagyok full hülye?
Ne mondj már ilyet ő ártatlan :D
Kendra videoja lekerült kapott "kétes hirdetőt" szóval csak van valami gubanc.....
Látod látod :D de még koszos és büdös is vagyok :D
Hallod Ominik kolléga?! A kábszi rossz... :D :D :D Irgum-burgum :D
Vicc kategória :D
Lia 40 ma jártam nála először de lehet nem utoljára, keksz mehet minden pózba... gumis francia amit egész jól mivel :)Ha minden igaz vasárnapig van itt nyírbe!
Már el nézést, de az igazat irnad akkor hogy nem fogadtalak mert be voltal drogozva es a kapu mellé hánytál es ittas drogos illetve bodult vendeget nem várok...!
Irhatsz rólam rosszat bármit aki el hiszi szíve joga..
Es könyörgöm van lehetőség tusolasra persze, de ne koszosan budosen gyertek mar..
Előre is köszönöm...
Ha a Gambler pub feletti szutyoktanya, akkor erősen felejtős....