Na jo elegem van belöled! Te egy paraszt vagy! Ha érdekel nem is szabolcsi származású vagyok! Mondtam hogy hívj fel! Én nem bizonygatok egy ilyen parasztnak mint te!!
Na jo elegem van belöled! Te egy paraszt vagy! Ha érdekel nem is szabolcsi származású vagyok! Mondtam hogy hívj fel! Én nem bizonygatok egy ilyen parasztnak mint te!!
Te is nézz körül! Én vagyok Tavaris!
NE SZÓLÍTSÁTOK A NEVEMEN EZT A CSALÓT!
Annyi kreativitás nem szorult beléd, hogy ki találj magadnak egy nick-et? Miféle egy senki vagy te? Szerintem te is a guszevban nevelkedtél, azért vagy ennyire jártas a témában! Gusztustalan dolognak tartom, hogy másnak akarod beállitani magad mint aki valójában vagy.
Karika!!!!! Neked meg annyit tudok mondani.hogy nem minden a pénz amit igérek azt teljesitem! De ezt ugy is tudják!
Tavaris én most nem vagyok fent az oldalon de ha gondolod iwivwn megnézhetsz! megadom a számom hívj fel! 0670285 08 04 ne járass le, nézz körül analfabéta vagy???
Kinga baba nem azonos Kingával!!!A képeken Ö szerepel,egy ápolt csinos csaj.Én még azokbol az idökböl ismerem amikor még Lettikével rendelt.A szolgáltatásaitol viszont egy cseppet sem voltam elájulva!!!!Életunt,nyegle és ezt sem szeretem meg azt sem szeretem.tipus.Azon volt a hangsuj hogy minél hamarabb az ajtón kivül tudjon.Voltak nálunk legény bucsuban,na de azt inkább hagyjuk......
Na figyelj Tavaris!!! Te nagyon nagy tévedésben vagy, ugyanis én a belvárosban lakom,teljesen magamban dolgozom nyisdd már ki a szemed mielött lejárod a másikat!! Elhiszem hogy csalódás ért de azért a tissztességes lányokat ne járdd le!! Tehát mégegyszer leirom hogy: Kinga baba és van egy olyan hogy:kinga!! Nézz körül!!!!
Szia Kinga baba! Szerintem,aki volt már nálad meg a Kinga nevezetü lánynál az tudja,hogy teljesen két különböző lányról van szó! Te egy ápolt kis csinibaba vagy!! Effelől semmi kétség! Szerintem változtasdd meg a neved,de aki már volt nálad az tudja mi a pálya!
Sziasztok! Én Kinga Baba vagyok! Látom,hogy többször is irtatok egy Kinga nevü hirdetöröl.Elég rossz a véleményezés róla! Csak azért írok,mert én Kinga Baba néven hirdetek és töle teljesen különálló vagyok!Csak ennyit akartam.
Szia Kari-ka!
Látom Te vagy az egyik legnormálisabb ember ebben a topicban. Köszi, hogy mellém álltál, de láthatod nincs semmi értelme. Én azért nem is reklamáltam a szerkesztőség felé, mert már láttam magam előtt a választ amit ebben az esetben Te kaptál.
Ez az oldal nem a fórumozókból él, hanem a hírdetőkből és ez magyarázatot ad minden furcsa dologra ami itt megtörténhet.
Az írásaimat nem lehet összetéveszteni a "druszáméval". Max a menedzserek számára lehet megtévesztő. :-))))
vki nem tudja dundika számát?
mert nincs most a hírdetől közt
Sziasztok!
Hova tűnzt egy nap alatt 40 lány? Jön a hétvége és hazamentek?
Üdv: Thomika
Ja értem!Lenyulom valakinek a nick-jét,teszek utánna 4 pontot és máris legális a dolog!!!!!!!!!!!!!Ha valaki nem figyel az apro részletekre és elsö ránézésre összetéveszti a fórumozót a ,,reklám szakemberrel,, az igy járt.Miért nem figyel jobban.....
Kedves Kari-ka!
A két név nem ugyanaz.
VL
Üzenet az imposztornak (gyengébbek kedvéért: annak a szánalmas gyökérnek, aki visszaél a nick nevemmel):
Nem értem miért engem találtál meg megint, de ha az volt vele a célod, hogy kizárass a fórumból akkor ez nagyon gyenge próbálkozás volt. Sajnálom, ha a hozzásólásaim sértik az üzleti érdekeidet. Amit itt leírtam, az mind igaz volt.
A jövőben is itt leszek, és a valóságot mindenki számára objektíven feltüntetem!
Hogyan lehetséges az hogy egy fórumon kétszer is lehet regisztrálni ugyanazzal a névvel???Ja és ez a név választás gusztustalan,nem illik mások nevét lenyulni.
Szevasztok csak fell szeretnélek beneteket világositani.: Kinga, Irisz, Luanda, Laura, és a Csuda:) Heni baba. Mind egy házba dolgoznak lehuzos brigád, roma stricivel a köruton. Nagyon megjártam Laurával, mert semmit nem tud a sexröl olyan mint egy fadarab. Launda szerintem a guszevbol:) származik...... Nagyon oda figyejetek mindenre ha elis mentek hozájuk mert rabló banda, de még beis támadnak ha fellemeled a hangod,hogy elltünt valamid. Kerülyétek öket nagy ivbe mert nem hogy, ...TÖRÖLVE... sem ér egyiköjük sem. Mindenkinek üzenem hírdető vagyok!!!: de járok nagyon sokat szorakozni bulizni és tudom ki mit ér.... Kinga egy fertő egy nő,nemis ö fogad, nem ök vanak a képen. Jól megoldotta a menedzserük biztos fotozásra kereset lányokat poton ...TÖRÖLVE... Luanda rühes csak retusáltak a képei.... tiszta ragya:) na mindegy fenegyerekek az a lényeg, hogy közelükbe ne menyetek...TÖTÖLVE... mert nem éri meg. Akit tudok neketek Ajálani ha már roma lányokat kerestek Niki, ö egy igazi belevaló roma csaj aki mindentmeg tesz a szorakoztatásod érdekében. Tavaris na ehez szolyál valamit:) kiv vagyok nagyon ehez mit füzöl hozzá?
származása mas ezt akartam irni!!!
lehet hogy a vere brazil csak a szarmazasa mas:)))))) nem semmi